Loading...
Instagram Public Photos with #vendormelaka
comment 61 star 895 December 2015

Thank you adik adik comel lunch di @thepopcafe x @pop_donna. bertambah tambah makan boat noodle. datang lagi ye 😘 #popdonna #popcafe #melaka #conceptboutique #vendormelaka

comment 6 star 113 July 2015

Siap hantar ke custermer...spe berminat dngn khat kufi...bole pm sye... 011-12317094 . . #melaka #khat #khatkufi #kamijualmurah #vendormelaka

comment 4 star 162 August 2016
Salam sabtu uolls..
Jom kita cuci2 mata dekat lebiu harini..
Sambil2 cuci2 mata dgn kawan2 boleh laa bersembang sambil makan n minum dgn menu simple kami di lebiu mini cafe
.
Jom dtg shopping di Lebiu arini
.
Jemput datang ye syg2 
Lebiu uolls..
.
#jomshoppingdiLV💋💋💋 hanya di LV 💋
waktu operasi:
👣11am - 7pm
👣isnin hingga sabtu _____________________________________ tingkat atas LV💋 >diatas klinik Union Medic AG. >bersebelahan dgn HOTEL ALOR GAJAH.. >sebaris dgn RBistro #Lebiuvendor #vendorcalling #vendorwantedmelaka #popsmalayaalorgajah #popsmalaya #vendormelaka #vendortampin #vendormasjidtanah #vendorwanted #vendoruitmlendu #vendoralorgajah #vendorneeded #bazarpaknil #malaysia #melaka #alorgajah #tampin #masjidtanah #simpangampat #krubong #lendu #uitmmelaka #hipsteralorgajah #hipstermalaysia #uitmlendumelaka #uitmlendu #pm0149082293" title="Salam sabtu uolls.. Jom kita cuci2 mata dekat lebiu harini.. Sambil2 cuci2 mata dgn kawan2 boleh laa bersembang sambil makan n minum dgn menu simple kami di lebiu mini cafe . Jom dtg shopping di Lebiu arini . Jemput datang ye syg2 Lebiu uolls.. . #jomshoppingdiLV💋💋💋 hanya di LV 💋 waktu operasi: 👣11am - 7pm 👣isnin hingga sabtu _____________________________________ "Lebiu Vendor concept store💋".. whatsapps: 014-9082293 [email protected] lokasi: km29-2 (tingkat 2) , pusat perniagaan jelatang, 78000 Alor Gajah, Melaka. . >tingkat atas LV💋 >diatas klinik Union Medic AG. >bersebelahan dgn HOTEL ALOR GAJAH.. >sebaris dgn RBistro #Lebiuvendor #vendorcalling #vendorwantedmelaka #popsmalayaalorgajah #popsmalaya #vendormelaka #vendortampin #vendormasjidtanah #vendorwanted #vendoruitmlendu #vendoralorgajah #vendorneeded #bazarpaknil #malaysia #melaka #alorgajah #tampin #masjidtanah #simpangampat #krubong #lendu #uitmmelaka #hipsteralorgajah #hipstermalaysia #uitmlendumelaka #uitmlendu #pm0149082293" >

Salam sabtu uolls.. jom kita cuci2 mata dekat lebiu harini.. sambil2 cuci2 mata dgn kawan2 boleh laa bersembang sambil makan n minum dgn menu simple kami di lebiu mini cafe . jom dtg shopping di lebiu arini . jemput datang ye syg2 lebiu uolls.. . #jomshoppingdilv💋💋💋 hanya di lv 💋 waktu operasi: 👣11am - 7pm 👣isnin hingga sabtu _____________________________________ "lebiu vendor concept store💋".. whatsapps: 014-9082293 [email protected] lokasi: km29-2 (tingkat 2) , pusat perniagaan jelatang, 78000 alor gajah, melaka. . >tingkat atas lv💋 >diatas klinik union medic ag. >bersebelahan dgn hotel alor gajah.. >sebaris dgn rbistro #lebiuvendor #vendorcalling #vendorwantedmelaka #popsmalayaalorgajah #popsmalaya #vendormelaka #vendortampin #vendormasjidtanah #vendorwanted #vendoruitmlendu #vendoralorgajah #vendorneeded #bazarpaknil #malaysia #melaka #alorgajah #tampin #masjidtanah #simpangampat #krubong #lendu #uitmmelaka #hipsteralorgajah #hipstermalaysia #uitmlendumelaka #uitmlendu #pm0149082293

comment 1 star 12 4 hours ago

Antara koleksi blouse yang ada di butik ciknanie. chanteq tak korang. chanteq kan. alah-alah korean gituuuuu. dah berkenan lah tu kan. kalau dah berkenan, cepat-cepat walk in ke butik ciknanie ok. kang abis pulak colour yang korang nak. . . . butik vendor melaka gerobok naniejuliza . . . alamat no 32, jalan mp18, taman merdeka permai, 75350 batu berendam, melaka. . . . landmark ✔ berhadapan segi fresh ✔ sederat eco ( kedai rm2) ✔ bersebelahan kedai kasut ✔ berhampiran pasar borong . . . time 10 pagi - 9.30 malam buka setiap hari isnin - ahad . . . sebarang pertanyaan bole watsaap ciknanie ok. www.wasap.my/601136946112 . . . #ciknanie #geroboknaniejuliza #butikvendormelaka #tamanmerdeka #tamanmerdekapermai #vendormelaka #melaka

comment 1 star 22 20 hours ago

❗❗❗stok munafie da smpai..❗❗❗ 🌹jom order utk cod esok🌹 🌹jom beli🌹 💋1 lai rm 15 💋3 lai x rm 14 💋5 lai x rm 13 💋10 lai x rm 10 barang da x banyak tinggal ya.. siapa cpt dia dpt🙌🙌🙌 cod area melaka tengah shj darling💃💃💃!!! postage rm7/ rm11 #vendorcheng #vendoralorgajah #vendormelaka #vendorboutiqueconcept #themorningglory #butikcafe #munafie #munafiemurah #munafiepanty

comment 5 star 100 August 2016

[bila kali terakhir post terpapar kat top post? ke tak pernah?] . bagaimana likes membantu tgktkan jualan? . jika gambar anda mendapat likes yg tinggi dlm masa yg singkat, gambar anda akan lebih kerap dilihat oleh lebih ramai potential customer. . jika gambar anda berada pada top post (nak top post, kena byk likes dlm masa singkat), bayangkan berapa ramai yg akan dapat lihat produk atau servis yg anda jalankan. yg pntg, likes kena byk dan hashtag # kena tepat pada sasaran audiens target anda. . likes yg byk jg meningkatkan trust dan kredibiliti anda sbg penjual. . whatsapp skrg, abam chillis dah x sabar nk bantu anda! ingat, likes yg lebih tggi dpt membantu tingkatkn sales anda! . abam chillis bg free 20 likes utk mana2 gambar supaya anda lebih yakin dgn servis yg abam berikan. 100% selamat! . cecepat watsapp abam! . likes boleh dibahagi2 kpd byk gambar okey 😆 . . #bazaaronline #sayajualmurah #sayajual #sayajualonline #bazarpaknil #kedaiig #igshopmurah #kedaionlinemurah #bazarmurahmurah #bazarmalaysia #igreviewmurah #paidreviewmalaysia #vendoripoh #onexoxdealer #onexoxprepaid #simkadmurah #sayajualsimkad #vendorjohor #vendorbutik #vendorkedah #vendorbangi #vendormelaka #vendormalaysia #vendorpenang

comment 9 star 1,977 April 2017
comment 7 star 235 December 2015
comment 1 star 111 September 2015

Antara koleksi blouse yang ada di butik ciknanie. chanteq tak korang. chanteq kan. alah-alah korean gituuuuu dah berkenan lah tu kan. kalau dah berkenan, cepat-cepat walk in ke butik ciknanie ok. kang abis pulak colour yang korang nak. . . . butik vendor melaka gerobok naniejuliza . . . alamat no 32, jalan mp18, taman merdeka permai, 75350 batu berendam, melaka. . . . landmark ✔ berhadapan segi fresh ✔ sederat eco ( kedai rm2) ✔ bersebelahan kedai kasut ✔ berhampiran pasar borong . . . time 10 pagi - 9.30 malam buka setiap hari isnin - ahad . . . sebarang pertanyaan bole watsaap ciknanie ok. www.wasap.my/601136946112 . . . #ciknanie #geroboknaniejuliza #butikvendormelaka #tamanmerdeka #tamanmerdekapermai #vendormelaka #melaka

comment 0 star 0 5 minutes ago
Semua adik beradik Samyang ramen sudah ready..
Semuanya halal..
Ramen hot
Ramen x2 spicy (new)
Ramen cheese
Ramen curry
Ramen cool
Nak walk in makan pon boleh chuolls
.
Jom dtg shopping di Lebiu arini
.
Jemput datang ye syg2 
Lebiu uolls..
.
#jomshoppingdiLV💋💋💋 hanya di LV 💋
waktu operasi:
👣11am - 7pm
👣isnin hingga sabtu _____________________________________ tingkat atas LV💋 >diatas klinik Union Medic AG. >bersebelahan dgn HOTEL ALOR GAJAH.. >sebaris dgn RBistro #Lebiuvendor #vendorcalling #vendorwantedmelaka #popsmalayaalorgajah #popsmalaya #vendormelaka #vendortampin #vendormasjidtanah #vendorwanted #vendoruitmlendu #vendoralorgajah #vendorneeded #bazarpaknil #malaysia #melaka #alorgajah #tampin #masjidtanah #simpangampat #krubong #lendu #uitmmelaka #hipsteralorgajah #hipstermalaysia #uitmlendumelaka #uitmlendu #pm0149082293" title="Semua adik beradik Samyang ramen sudah ready.. Semuanya halal.. Ramen hot Ramen x2 spicy (new) Ramen cheese Ramen curry Ramen cool Nak walk in makan pon boleh chuolls . Jom dtg shopping di Lebiu arini . Jemput datang ye syg2 Lebiu uolls.. . #jomshoppingdiLV💋💋💋 hanya di LV 💋 waktu operasi: 👣11am - 7pm 👣isnin hingga sabtu _____________________________________ "Lebiu Vendor concept store💋".. whatsapps: 014-9082293 [email protected] lokasi: km29-2 (tingkat 2) , pusat perniagaan jelatang, 78000 Alor Gajah, Melaka. . >tingkat atas LV💋 >diatas klinik Union Medic AG. >bersebelahan dgn HOTEL ALOR GAJAH.. >sebaris dgn RBistro #Lebiuvendor #vendorcalling #vendorwantedmelaka #popsmalayaalorgajah #popsmalaya #vendormelaka #vendortampin #vendormasjidtanah #vendorwanted #vendoruitmlendu #vendoralorgajah #vendorneeded #bazarpaknil #malaysia #melaka #alorgajah #tampin #masjidtanah #simpangampat #krubong #lendu #uitmmelaka #hipsteralorgajah #hipstermalaysia #uitmlendumelaka #uitmlendu #pm0149082293" >

Semua adik beradik samyang ramen sudah ready.. semuanya halal.. ramen hot ramen x2 spicy (new) ramen cheese ramen curry ramen cool nak walk in makan pon boleh chuolls . jom dtg shopping di lebiu arini . jemput datang ye syg2 lebiu uolls.. . #jomshoppingdilv💋💋💋 hanya di lv 💋 waktu operasi: 👣11am - 7pm 👣isnin hingga sabtu _____________________________________ "lebiu vendor concept store💋".. whatsapps: 014-9082293 [email protected] lokasi: km29-2 (tingkat 2) , pusat perniagaan jelatang, 78000 alor gajah, melaka. . >tingkat atas lv💋 >diatas klinik union medic ag. >bersebelahan dgn hotel alor gajah.. >sebaris dgn rbistro #lebiuvendor #vendorcalling #vendorwantedmelaka #popsmalayaalorgajah #popsmalaya #vendormelaka #vendortampin #vendormasjidtanah #vendorwanted #vendoruitmlendu #vendoralorgajah #vendorneeded #bazarpaknil #malaysia #melaka #alorgajah #tampin #masjidtanah #simpangampat #krubong #lendu #uitmmelaka #hipsteralorgajah #hipstermalaysia #uitmlendumelaka #uitmlendu #pm0149082293

comment 0 star 8 29 minutes ago
MASIH TERCARI2 PRODUK YG SESUAI? INGIN MENCUBA PRODUK BERASASKAN BAHAN SEMULAJADI? MEWANGI JAWAPANNYA😍
.
- Produk Mewangi ada kelulusan KKM
- Mendapat Award Asia Pacific Super Health Brand
- Syarikat pengeluar telah berdaftar dgn LEMBAGA PELINDUNG & KEBAJIKAN PENGGUNA MALAYSIA. - Produk berasaskan bahan semulajadi saja
- Produk Mewangi sememangnya halal dan mesra solat.
.
❤ CARA PALING SELAMAT PUTIHKAN DAN GEBUKAN KULIT SELURUH BADAN & MUKA ❤ NAMPAK CERAH BERCAHAYA SEMULAJADI ❤ TIDAK ADA KESAN SAMPINGAN
❤ BAU SEMERBAK MEWANGI DARI 7 PATI BUNGA
❤ SESUAI UTK SEISI KELUARGA
❤ SESUAI UTK SEMUA JENIS KULIT TERMASUK KULIT SENSITIF
❤ MERAWAT & MENGHILANGKAN JERAGAT & JERAWAT DEGIL
#mewangialorgajah
#mewangimelaka .
.
Jom dtg shopping di Lebiu arini
.
Jemput datang ye syg2 
Lebiu uolls..
.
#jomshoppingdiLV💋💋💋 hanya di LV 💋
waktu operasi:
👣11am - 7pm
👣isnin hingga sabtu _____________________________________ tingkat atas LV💋 >diatas klinik Union Medic AG. >bersebelahan dgn HOTEL ALOR GAJAH.. >sebaris dgn RBistro #Lebiuvendor #vendorcalling #vendorwantedmelaka #popsmalayaalorgajah #popsmalaya #vendormelaka #vendortampin #vendormasjidtanah #vendorwanted #vendoruitmlendu #vendoralorgajah #vendorneeded #bazarpaknil #malaysia #melaka #alorgajah #tampin #masjidtanah #simpangampat #krubong #lendu #uitmmelaka #hipsteralorgajah #hipstermalaysia #uitmlendumelaka #uitmlendu #pm0149082293" title="MASIH TERCARI2 PRODUK YG SESUAI? INGIN MENCUBA PRODUK BERASASKAN BAHAN SEMULAJADI? MEWANGI JAWAPANNYA😍 . - Produk Mewangi ada kelulusan KKM - Mendapat Award Asia Pacific Super Health Brand - Syarikat pengeluar telah berdaftar dgn LEMBAGA PELINDUNG & KEBAJIKAN PENGGUNA MALAYSIA. - Produk berasaskan bahan semulajadi saja - Produk Mewangi sememangnya halal dan mesra solat. . ❤ CARA PALING SELAMAT PUTIHKAN DAN GEBUKAN KULIT SELURUH BADAN & MUKA ❤ NAMPAK CERAH BERCAHAYA SEMULAJADI ❤ TIDAK ADA KESAN SAMPINGAN ❤ BAU SEMERBAK MEWANGI DARI 7 PATI BUNGA ❤ SESUAI UTK SEISI KELUARGA ❤ SESUAI UTK SEMUA JENIS KULIT TERMASUK KULIT SENSITIF ❤ MERAWAT & MENGHILANGKAN JERAGAT & JERAWAT DEGIL #mewangialorgajah #mewangimelaka . . Jom dtg shopping di Lebiu arini . Jemput datang ye syg2 Lebiu uolls.. . #jomshoppingdiLV💋💋💋 hanya di LV 💋 waktu operasi: 👣11am - 7pm 👣isnin hingga sabtu _____________________________________ "Lebiu Vendor concept store💋".. whatsapps: 014-9082293 [email protected] lokasi: km29-2 (tingkat 2) , pusat perniagaan jelatang, 78000 Alor Gajah, Melaka. . >tingkat atas LV💋 >diatas klinik Union Medic AG. >bersebelahan dgn HOTEL ALOR GAJAH.. >sebaris dgn RBistro #Lebiuvendor #vendorcalling #vendorwantedmelaka #popsmalayaalorgajah #popsmalaya #vendormelaka #vendortampin #vendormasjidtanah #vendorwanted #vendoruitmlendu #vendoralorgajah #vendorneeded #bazarpaknil #malaysia #melaka #alorgajah #tampin #masjidtanah #simpangampat #krubong #lendu #uitmmelaka #hipsteralorgajah #hipstermalaysia #uitmlendumelaka #uitmlendu #pm0149082293" >

Masih tercari2 produk yg sesuai? ingin mencuba produk berasaskan bahan semulajadi? mewangi jawapannya😍 . - produk mewangi ada kelulusan kkm - mendapat award asia pacific super health brand - syarikat pengeluar telah berdaftar dgn lembaga pelindung & kebajikan pengguna malaysia. - produk berasaskan bahan semulajadi saja - produk mewangi sememangnya halal dan mesra solat. . ❤ cara paling selamat putihkan dan gebukan kulit seluruh badan & muka ❤ nampak cerah bercahaya semulajadi ❤ tidak ada kesan sampingan ❤ bau semerbak mewangi dari 7 pati bunga ❤ sesuai utk seisi keluarga ❤ sesuai utk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif ❤ merawat & menghilangkan jeragat & jerawat degil #mewangialorgajah #mewangimelaka . . jom dtg shopping di lebiu arini . jemput datang ye syg2 lebiu uolls.. . #jomshoppingdilv💋💋💋 hanya di lv 💋 waktu operasi: 👣11am - 7pm 👣isnin hingga sabtu _____________________________________ "lebiu vendor concept store💋".. whatsapps: 014-9082293 [email protected] lokasi: km29-2 (tingkat 2) , pusat perniagaan jelatang, 78000 alor gajah, melaka. . >tingkat atas lv💋 >diatas klinik union medic ag. >bersebelahan dgn hotel alor gajah.. >sebaris dgn rbistro #lebiuvendor #vendorcalling #vendorwantedmelaka #popsmalayaalorgajah #popsmalaya #vendormelaka #vendortampin #vendormasjidtanah #vendorwanted #vendoruitmlendu #vendoralorgajah #vendorneeded #bazarpaknil #malaysia #melaka #alorgajah #tampin #masjidtanah #simpangampat #krubong #lendu #uitmmelaka #hipsteralorgajah #hipstermalaysia #uitmlendumelaka #uitmlendu #pm0149082293

comment 0 star 9 1 hour ago

Deeja cosmetic trial set ready stock.. . keayuan sejati.. haruslah deeja. . . jom dtg shopping di lebiu arini . jemput datang ye syg2 lebiu uolls.. . #jomshoppingdilv💋💋💋 hanya di lv 💋 waktu operasi: 👣11am - 7pm 👣isnin hingga sabtu _____________________________________ "lebiu vendor concept store💋".. whatsapps: 014-9082293 [email protected] lokasi: km29-2 (tingkat 2) , pusat perniagaan jelatang, 78000 alor gajah, melaka. . >tingkat atas lv💋 >diatas klinik union medic ag. >bersebelahan dgn hotel alor gajah.. >sebaris dgn rbistro #lebiuvendor #vendorcalling #vendorwantedmelaka #popsmalayaalorgajah #popsmalaya #vendormelaka #vendortampin #vendormasjidtanah #vendorwanted #vendoruitmlendu #vendoralorgajah #vendorneeded #bazarpaknil #malaysia #melaka #alorgajah #tampin #masjidtanah #simpangampat #krubong #lendu #uitmmelaka #hipsteralorgajah #hipstermalaysia #uitmlendumelaka #uitmlendu #pm0149082293

comment 0 star 8 1 hour ago

Korang yg mencari kain pasang corak songket? batik sarawak? floral english? dapatkan cotton by @annashoppe_kainpasang di butik dls sekarang! letopp2 tau corak dia bermacam macam gaya korang boleh jahit 😍 yang penting tak kecur dan tak pudar warnanya rm75 sahaja!. . 🏠walk in : kompleks perniagaan musai bistari bukit serindit. 🏠landmark : bersebelahan kedai kopi 434. . #butikvendor #butikvendormelaka #vendormelaka #uitm #uthm #kym #kpm #dontmesswithmalacca #cottonmelaka #cottonmurah

comment 0 star 0 2 hours ago

. . butik melaka . boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam ⏰ . sayang-sayang butik dah buka ni, huh nak pesan ni, nanti tak perlu cari tangga ok 👌🏻, sebab butik dah pindah bawah tau, yessss tak perlu mendaki lagi lepas ni. . lokasi butik baru ni dekat je dengan butik lama, sederet je dengan butik lama tapi awak akan jumpa butik baru dulu kemudian butik lama . walk in : landmark bersebelahan dengan dream world upside down & 3d house, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke klebang / pusat bandar) . boleh waze / google maps lokasi butik, search "xaara fella concept" . "gomawo chingu" . #xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #vendorconcept #melakavendor #melakavendorbutik #melakabutikvendor #vendormelaka #melakabutikconcept #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkerialimbongan

comment 0 star 8 3 hours ago

. . butik melaka . boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam ⏰ . sayang-sayang butik dah buka ni, huh nak pesan ni, nanti tak perlu cari tangga ok 👌🏻, sebab butik dah pindah bawah tau, yessss tak perlu mendaki lagi lepas ni. . lokasi butik baru ni dekat je dengan butik lama, sederet je dengan butik lama tapi awak akan jumpa butik baru dulu kemudian butik lama . walk in : landmark bersebelahan dengan dream world upside down & 3d house, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke klebang / pusat bandar) . boleh waze / google maps lokasi butik, search "xaara fella concept" . "gomawo chingu" . #xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #vendorconcept #melakavendor #melakavendorbutik #melakabutikvendor #vendormelaka #melakabutikconcept #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkerialimbongan

comment 0 star 0 3 hours ago

. . butik melaka . boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam ⏰ . sayang-sayang butik dah buka ni, huh nak pesan ni, nanti tak perlu cari tangga ok 👌🏻, sebab butik dah pindah bawah tau, yessss tak perlu mendaki lagi lepas ni. . lokasi butik baru ni dekat je dengan butik lama, sederet je dengan butik lama tapi awak akan jumpa butik baru dulu kemudian butik lama . walk in : landmark bersebelahan dengan dream world upside down & 3d house, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke klebang / pusat bandar) . boleh waze / google maps lokasi butik, search "xaara fella concept" . "gomawo chingu" . #xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #vendorconcept #melakavendor #melakavendorbutik #melakabutikvendor #vendormelaka #melakabutikconcept #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkerialimbongan

comment 0 star 4 3 hours ago

. . butik melaka . boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam ⏰ . sayang-sayang butik dah buka ni, huh nak pesan ni, nanti tak perlu cari tangga ok 👌🏻, sebab butik dah pindah bawah tau, yessss tak perlu mendaki lagi lepas ni. . lokasi butik baru ni dekat je dengan butik lama, sederet je dengan butik lama tapi awak akan jumpa butik baru dulu kemudian butik lama . walk in : landmark bersebelahan dengan dream world upside down & 3d house, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke klebang / pusat bandar) . boleh waze / google maps lokasi butik, search "xaara fella concept" . "gomawo chingu" . #xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #vendorconcept #melakavendor #melakavendorbutik #melakabutikvendor #vendormelaka #melakabutikconcept #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkerialimbongan

comment 0 star 7 3 hours ago

Mesti ada yang tertanya-tanya, boleh ke beli mora calissa oil sekali dengan beauty kit. jawapanya, boleh! ❤️💖 bestnya! apa yang ditunggu lagi dapatkan beauty kit dengan mora calissa oil sekarang . boleh order terus dengan kami di; +60143215302 #moracalisssaoil #morabeautykit#moraessential#moraessentialmelaka#utem#skincare#arganoil#arganoilmurah#moraagents#moraegentmelaka#moramelaka#uitm#melaka#codmelaka#morafeedback#mirafilzah#moraarganoil#morasarawak#morasabah#mitc#ayerkeroh#bukitberuang#uitmbandaraya#uitmjasin#alorgajah#moraagentteamhanna#mfagentteamhanna#vendormelaka#codmelaka#morafeedback

comment 0 star 9 3 hours ago

Selamat pagi semua! semoga anda semua mempunyai minggu yang baik ❤️ jangan lupa ye untuk memakai mora chocolate scrub. apa yang baik, anda boleh membeli scrub ini bersama produk terbaru kami yang terbaik, calissa oil dalam beauty kit ❤️ • #moracalissaoil#moraessential#moraessentialmelaka#utem#skincare#arganoil#arganoilmurah#moraagents#moraegentmelaka#moramelaka#uitm#melaka#codmelaka#morafeedback#mirafilzah#moraarganoil#morasarawak#morasabah#mitc#ayerkeroh#bukitberuang#uitmbandaraya#uitmjasin#alorgajah#moraagentteamhanna#mfagentteamhanna#vendormelaka#codmelaka#morafeedback

comment 0 star 6 3 hours ago
Salam sabtu uolls..
Jom kita cuci2 mata dekat lebiu harini..
Sambil2 cuci2 mata dgn kawan2 boleh laa bersembang sambil makan n minum dgn menu simple kami di lebiu mini cafe
.
Jom dtg shopping di Lebiu arini
.
Jemput datang ye syg2 
Lebiu uolls..
.
#jomshoppingdiLV💋💋💋 hanya di LV 💋
waktu operasi:
👣11am - 7pm
👣isnin hingga sabtu _____________________________________ tingkat atas LV💋 >diatas klinik Union Medic AG. >bersebelahan dgn HOTEL ALOR GAJAH.. >sebaris dgn RBistro #Lebiuvendor #vendorcalling #vendorwantedmelaka #popsmalayaalorgajah #popsmalaya #vendormelaka #vendortampin #vendormasjidtanah #vendorwanted #vendoruitmlendu #vendoralorgajah #vendorneeded #bazarpaknil #malaysia #melaka #alorgajah #tampin #masjidtanah #simpangampat #krubong #lendu #uitmmelaka #hipsteralorgajah #hipstermalaysia #uitmlendumelaka #uitmlendu #pm0149082293" title="Salam sabtu uolls.. Jom kita cuci2 mata dekat lebiu harini.. Sambil2 cuci2 mata dgn kawan2 boleh laa bersembang sambil makan n minum dgn menu simple kami di lebiu mini cafe . Jom dtg shopping di Lebiu arini . Jemput datang ye syg2 Lebiu uolls.. . #jomshoppingdiLV💋💋💋 hanya di LV 💋 waktu operasi: 👣11am - 7pm 👣isnin hingga sabtu _____________________________________ "Lebiu Vendor concept store💋".. whatsapps: 014-9082293 [email protected] lokasi: km29-2 (tingkat 2) , pusat perniagaan jelatang, 78000 Alor Gajah, Melaka. . >tingkat atas LV💋 >diatas klinik Union Medic AG. >bersebelahan dgn HOTEL ALOR GAJAH.. >sebaris dgn RBistro #Lebiuvendor #vendorcalling #vendorwantedmelaka #popsmalayaalorgajah #popsmalaya #vendormelaka #vendortampin #vendormasjidtanah #vendorwanted #vendoruitmlendu #vendoralorgajah #vendorneeded #bazarpaknil #malaysia #melaka #alorgajah #tampin #masjidtanah #simpangampat #krubong #lendu #uitmmelaka #hipsteralorgajah #hipstermalaysia #uitmlendumelaka #uitmlendu #pm0149082293" >

Salam sabtu uolls.. jom kita cuci2 mata dekat lebiu harini.. sambil2 cuci2 mata dgn kawan2 boleh laa bersembang sambil makan n minum dgn menu simple kami di lebiu mini cafe . jom dtg shopping di lebiu arini . jemput datang ye syg2 lebiu uolls.. . #jomshoppingdilv💋💋💋 hanya di lv 💋 waktu operasi: 👣11am - 7pm 👣isnin hingga sabtu _____________________________________ "lebiu vendor concept store💋".. whatsapps: 014-9082293 [email protected] lokasi: km29-2 (tingkat 2) , pusat perniagaan jelatang, 78000 alor gajah, melaka. . >tingkat atas lv💋 >diatas klinik union medic ag. >bersebelahan dgn hotel alor gajah.. >sebaris dgn rbistro #lebiuvendor #vendorcalling #vendorwantedmelaka #popsmalayaalorgajah #popsmalaya #vendormelaka #vendortampin #vendormasjidtanah #vendorwanted #vendoruitmlendu #vendoralorgajah #vendorneeded #bazarpaknil #malaysia #melaka #alorgajah #tampin #masjidtanah #simpangampat #krubong #lendu #uitmmelaka #hipsteralorgajah #hipstermalaysia #uitmlendumelaka #uitmlendu #pm0149082293

comment 1 star 12 4 hours ago

All item for @salinajasminecosmetics ada 30% off! . bukan sikit uollsssss harga pallete murah rm25 pun jadi rm17.50 wey!!! . off 30% taw untuk semua makeup dia! . online purchase, inbox me 💌 postage add rm8/11 ____________________❤_______________________ 12.oo tengahari - 7.oo malam ahad - jumaat sabtu tutup ____________________❤_______________________ no.5 tingkat atas, jalan perniagaan 2/1, off jalan sungai abong, pusat perniagaan kampung tengah, 84000 muar johor area sakan dan bazar ramadhan google map "masjarlegacy" _____________________❤______________________ #vendormuar #vendorsungaiabong #vendorjohor #vendormelaka #vendortangkak #vendorsegamat #vendormerlimau #vendorbatupahat #vendormuarjohor #vendormalaysia #vendorboutique #vendorcafe #vendorconceptboutique #vendorconceptcafe #muarbandardiraja #muo #kolejvokasional #jpjmuar #tanjungemas #liveupdate #onlineseller #vendorbutik #callingforvendor #vendorswanted #vendorsneeded

comment 0 star 6 18 hours ago

Buy kabuki ser brush/ brush foundation combo with brush cleaner ada off rm10 taw!!!! . bila bila masa je sale boleh tamat! cepat selagi stock masih ada 😍 . online purchase, inbox me 💌 postage add rm8/11 ____________________❤_______________________ 12.oo tengahari - 7.oo malam ahad - jumaat sabtu tutup ____________________❤_______________________ no.5 tingkat atas, jalan perniagaan 2/1, off jalan sungai abong, pusat perniagaan kampung tengah, 84000 muar johor area sakan dan bazar ramadhan google map "masjarlegacy" _____________________❤______________________ #vendormuar #vendorsungaiabong #vendorjohor #vendormelaka #vendortangkak #vendorsegamat #vendormerlimau #vendorbatupahat #vendormuarjohor #vendormalaysia #vendorboutique #vendorcafe #vendorconceptboutique #vendorconceptcafe #muarbandardiraja #muo #kolejvokasional #jpjmuar #tanjungemas #liveupdate #onlineseller #vendorbutik #callingforvendor #vendorswanted #vendorsneeded

comment 0 star 4 18 hours ago