Loading...
Instagram Public Photos with #sentul

Percaya tak kalau saya katakan #have boleh jadi teman kita ? ni saya tunjukkan pada anda relevannya #have dalam kehidupan seharian kita:
.
✔️ bangun pagi, sakit belakang. spray #have!
✔️ banyak travel, sakit kaki. spray #have!
✔️ hari2 pergi kerja, naik motor, sakit pinggang. spray #have!
✔️ mak ayah sakit lutut. spray #have!
✔️ ngadap laptop lama, sakit bahu. spray #have!
✔️ wife pregnant, sakit pinggang. spray #have!
✔️ malam main futsal, member injured. spray #have!
✔️ pegi umrah, buat saie, sakit kaki. spray #have!
.
dah nampak sikit kan kegunaan #have ? yang dah try je tau macam mana rasa lega nya lepas spray #have ni.
.
dah la senang je guna, cepat lega, bau pun wangi pulak tu! pendek kata #have memang terbaik 👍👍
.
nak cuba? mai klik link wasap bawah ni
www.wasap.my/60196404588/nakhave
.
#havemy #havemalaysia #haveadult #havekids #batuk #selsema #sinus #sayajual #bazarpaknilmurah #bayi #spaathome #sekolah #haverm37 #haveforallkl #havekualalumpur #havekl #havesentul #bandarbarusentul #sentul #tamandatosenu #havetamandatosenu #havebandarbarusentul #meletop @meletop @tv3malaysia @astrogempak #jommasuktv #beritatv3 #majalah3 #nona #karnivaljomheboh2018 #teamdrsheikh

21 minutes ago comment 0 star 3

Set rose water dan eu soap
rm15.00 🌹kebaikkan rose spring water🌹
– fungsi aromaterapi memberikan ketenangan
– membantu memberikan kelembapan kulit
– mengecilkan pori-pori
– mengurangkan lebihan minyak yang menyebabkan jerawat & oil seed
– membantu menegangkan kulit
– kaya dengan vitamin a, e & c
– memperbaharui tisu kulit
– sesuai untuk kulit normal, kering & berminyak 🔹kebaikkan eu kalypto soap🔹
– dirumus dari kombinasi herba english ivy, tasmanian blue gum, rosemary, ekstrak tea tree dan kulit oren pahit
– sabun herba yang merawat masalah alahan kulit
– menjadikan kulit bersih dan berseri
– sesuai untuk menjaga kecantikkan kulit badan
– memudarkan kesan parut
– guna 2x sehari jika ada masalah kulit
– untuk kesan yang lebih baik, boleh digunakan bersama sabun super moist soap
.
🎉ready stok 🎉

assalamualaikum,
saya norehan pengedar sah jamu ratu malaya
id : jb2211s
ig : @jrm_gombak_rehan
fb pages : jamu ratu malaya gombak norehan 💻online . 👣collect. 🚗cod. 📬pos seluruh malaysia
📍gombak, 📍setapak, 📍batu caves, 📍selayang, 📍taman melati, 📍taman melawati, 📍wangsa maju,
📍sentul, 📍sunway geo dan 📍kuala lumpur
pembelian rm100 keatas 🆓 cod selected area
ada sebarang pertanyaan/order boleh 📲whatsapp 👇

wasap.my/+60162171601/order_jrm

http://www.wasap.my/+60162171601/order_jrm

#jrm #jamuratumalaya #produkkecantikan #produkmuslim #produksunnah #produkterbaik #produktempatan #promosi #cantik #sihat #readystock #gombak #batucaves #gombakfooddelivery #helthyfood #selayang #sentul #setapak #iiumgombak #uiagombak #jamu #herba #tradisi #tradisional #srigombak #sunwaygeo

17 minutes ago comment 0 star 2

.
hati berbunga2 bila cust puji service kita cepat dan pantas💃💃💃...hihi mmg cust keutamaan kami🤗
.
so kalau sesiapa yg nk cuba produk meletops kmbeauty boleh whatsaap akk😉
.
sebarang pertanyaan atau pembelian whatsaap
.
📲 017 8442712
📲 017 8442712
📲 017 8442712
.
#sweetdarakmlianarosli#klcc#pavilion#gombaksetia#melawatimall#bukitantarabangsa#tamanmelati#gombak#sentul#kualalumpur#greenwood#uia#m3mall#setapak#masalahdalamanwanita#chowkit#jalangentingklang#giantbatucaves#wangsawalk#danaukota#sungaipusu#jalanipoh#jamusweetdara#jussweetdarapluscollagen#jamujebat#jusjebatmaxx#sabunbodyputihmelepak#kmcintahati#ciumlipstickcollagen

24 minutes ago comment 0 star 2

🏘🏘530k !! 530k !! 530k 🎞🎞
ascenda @ skyarena
1100 sqft
3 room 2 bath 2 car park

10mins to tar college🏰
15 mins to klcc ** swimming pool , gym , yoga deck , sky garden , jacuzzi⚽️⚾️🏀🏊‍♂️🏊‍♀️ monthly installment : rm2300
whatsapp : 018 2391888☎️
call : 018 2391888📞

#tarcollege #setapak #wangsamaju #sentul #kepong #investmentproperty #malaysia #kualalumpur #klcc #gentingklang #gombak #selayang #sabah #sarawak

25 minutes ago comment 2 star 3

Bb glow treatment
result terus nampak u olssss!!!!!
.
❌make up
❌bedak
❌foundation
.
cukup setiap hari pakai sunblock je u olssss...
.
famous taw sekarang di korea / indonesia
.
✅mengandungi egf yg bagus meremajakan kulit
✅natural pigment dari bahan semulajadi
✅warna bb serum sgt sesuai utk skin kita
✅kulit akan bertambah glowing & flawless setelah beberapa kali rawatan
.
efek dia utk pudarkan jeragat , cerahkan kulit serta merta , melindungi kulit dari sinaran uv,
ibarat lepas buat rawatan macam pakai foundation tapi bila cuci ❌ hilang haa.. macam tu la, 🤗ianya memang berkesan untuk jeragat, bintik hitam, kedut di wajah dan juga dapat menganjalkan kulit semula
.
jimatlah bedak & foundation korang tu
.
sekarang famous taw dkt spa2 rawatan ni
.
terutama bakal pengantin wajib buat rawatan
bb glow ni , muka makin glowing berseri seri 😍
.
excited nak buat ?? dm segera utk book appointment slot terhad.
012-2263935 (zizi)
#damansara #petalingjaya #kotadamansara #kelanajaya #gombak #ampang #subang #puchong #bandarpusatjengka #pahang #kualalumpur #selayang #klang #bandarutama #bandarbarubangi #bangi #pandanjaya #setapak #ascendaresidence #wangsamaju #skyarena #sentul #setiawangsa #gombak #titiwangsa #tamanmelati #tamanmelawati #bazaarpaknil #vampirefacial

36 minutes ago comment 0 star 3

🌇🌇320k !! 320k !! 320k!!
easy buy condominium
sentul utama condominium🎡🎡
7km to klcc

900 sqft 3 room 2 bath - swimming pool -gym room

monthly installment : rm1400

whatsapp / call : 018 2391888

#sentul #setapak #selayang #malaysia #klcc #kepong #utar

40 minutes ago comment 0 star 2

Cara memanfaatkan rose water🌹

1. toner

jika toner kesayangan anda dah kosong, tak perlu risau. anda boleh menggunakan rose water sebagai pengganti toner.
kandungan antioksidan dan khasiat anti-inflamasinya dapat membantu merawat dan menyejukkan kulit anda. untuk menggunakan rose water sebagai toner, semburkan rose water pada kapas secukupnya, lalu tepuk-tepuk lembut ke seluruh wajah. mudah, kan?

2. campuran masker

siapa yg selalu pakai bedak sejuk malam2 tu, hah takyah campur air,cuba campur dgn rose water. anda dapat menggunakan rose water sebagai campuran masker untuk mendapatkan manfaat merawat kulit yang lebih banyak.
3. makeup remover

tidak heran jika bunga mawar menjadi salah satu kandungan kegemaran dunia kecantikan, sebab manfaat dan kegunaannya sangat banyak! salah satunya adalah sebagai makeup remover.
ianya dapat menanggalkan makeup dan kotoran hingga bersih, sekaligus membantu melembapkan dan merawat kulit.
.
selamat mencuba. 🎉🎉 assalamualaikum,
saya norehan pengedar sah jamu ratu malaya
id : jb2211s
ig : @jrm_gombak_rehan
fb pages : jamu ratu malaya gombak norehan 💻online . 👣collect. 🚗cod. 📬pos seluruh malaysia
📍gombak, 📍setapak, 📍batu caves, 📍selayang, 📍taman melati, 📍taman melawati, 📍wangsa maju,
📍sentul, 📍sunway geo dan 📍kuala lumpur
pembelian rm100 keatas 🆓 cod selected area
ada sebarang pertanyaan/order boleh 📲whatsapp 👇

wasap.my/+60162171601/order_jrm

http://www.wasap.my/+60162171601/order_jrm

#jrm #jamuratumalaya #produkkecantikan #produkmuslim #produksunnah #produkterbaik #produktempatan #promosi #cantik #sihat #readystock #gombak #batucaves #gombakfooddelivery #helthyfood #selayang #sentul #setapak #iiumgombak #uiagombak #jamu #herba #tradisi #tradisional #srigombak #sunwaygeo

42 minutes ago comment 0 star 2

🈵️🈵️355k !! 355k!! 355k!!🔥🔥
easy buy service apartment
maxim citilight sentul
7 km to klcc 🚦
2 room 2 bath 2 carpark
866 sqft
rm1550 monthly iinstallment

whatsapp / call : 0182391888

#sentul #sentulcity #malaysia #klcc #setapak #gombak #jalanipoh #kepong #selayang

48 minutes ago comment 0 star 2