Loading...
Instagram Public Photos with #scrubdistrictsarawak

We loveeeeeee our pretty barbie our founder ! look at her skin 🀀🀀🀀
.
.
rahsia kulit cantik starts with scrubbing your face twice a day dengan our magic treatment scrub ! yessa, girls our sd bukan scrub biasa. it acts like a treatment scrub untuk rawat jrawat, parut, ezcema, whiteheads or blackheads dan cerahkan sekali gus πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
.
.
baca feedback dulu ok! once u dah guna our sd u will totally die without this scrub. it’s really awesome sd 🌹 .
.
fair flawless and fabulous mestilah hari2 dengan scrub district! and yes jealous sgt tengok kulit our ladyboss @fazulkafli 🀀 nak cantik persis our founder jangan lupa amalkan sd twice a days ♥️♥️♥️
.
.
lambat order, lambat laa korang syantik ! grab yours now b***s 🌹🌹🌹
.
.
πŸ“± order | whatsapp mia +60168607667
πŸ“± order | whatsapp mia +60168607667
πŸ“± order | whatsapp mia +60168607667
.
.
#scrubdistrict #scrubdistrictfeedback #scrubdistrictsarawak #scrubdistrictbintulu #borneoonlineshop #sarawakonlineshop #sarawakonlineshopping #bintuluonlineshop #mirionlineshop #sibuonlineshop
#scrubdistrictmiri

3 days ago comment 0 star 7

We loveeeeeee our pretty barbie our founder ! look at her skin 🀀🀀🀀
.
.
rahsia kulit cantik starts with scrubbing your face twice a day dengan our magic treatment scrub ! yessa, girls our sd bukan scrub biasa. it acts like a treatment scrub untuk rawat jrawat, parut, ezcema, whiteheads or blackheads dan cerahkan sekali gus πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
.
.
baca feedback dulu ok! once u dah guna our sd u will totally die without this scrub. it’s really awesome sd 🌹 .
.
fair flawless and fabulous mestilah hari2 dengan scrub district! and yes jealous sgt tengok kulit our ladyboss @fazulkafli 🀀 nak cantik persis our founder jangan lupa amalkan sd twice a days ♥️♥️♥️
.
.
lambat order, lambat laa korang syantik ! grab yours now b***s 🌹🌹🌹
.
.
πŸ“± order | whatsapp mia +60168607667
πŸ“± order | whatsapp mia +60168607667
πŸ“± order | whatsapp mia +60168607667
.
.
#scrubdistrict #scrubdistrictfeedback #scrubdistrictsarawak #scrubdistrictbintulu #borneoonlineshop #sarawakonlineshop #sarawakonlineshopping #bintuluonlineshop #mirionlineshop #sibuonlineshop
#scrubdistrictmiri

3 days ago comment 0 star 7

Selalu dengar org cakap, lagi mahal lagi bagus dan berkualiti walaupun penggunaan hanya bertahan dalam tempoh yg singkat.

but dgn ekonomi zaman sekarang, kita lebih prefer yg affordable, berkualiti dan berkesan.

trust us! we hear you πŸ’ͺ bila kulit kita bermasalah, maintenance dia tu sangat tinggi. situ lah lahirnya scrub district. ❀ maintenance dia start dari dalam kulit ye. barulah slowly but surely terpancar ke permukaan. kami focus on the long term effect. kami nak kulit korang sihat selamanya. nak cantik, haruslah sabar okay? 😘 don't forget to scrub consistently dengan scrub district! ❀
.
πŸ”₯ scrub district dollar jar πŸ”₯
price : rm65 per jar (350gm)
.
πŸ”₯ price exclude postage.
πŸ”₯ cod charge is rm5.
.
cod available :
🌸 kota samarahan 🌸 matang jaya 🌸 kuching 🌸 mjc 🌸 bau 🌸
.
πŸ“² to order : dm or whatsapp 011-31803981 ❀
.
.
#scrubdistrict #scrubdistrictfeedback #scrubdistrictsarawak #scrubdistrictsabah #scrubdistrictkuching #sapotlokal #barbielife #scrubdistrictdollarjar #scrubmalaysia #districtbabes #scrub #beautytips #nomakeup #beautyneeds #beautyalert #facialscrub #bodyscrub #lokalah #lokalbrand #skrub #sayajual #bazaarpaknil #muakuching #muasarawak #kuchingmakeupartist #muamalaysia #kamekjual #kamekjualmurah #unimas #uitmsamarahan

3 days ago comment 1 star 14

Want an instant glow? try our best selling scrub district now! betul ni tak tipuuu okayy. after scrub memang kulit akan glowing, fresh dan rasa lembut je 😍 glowing skin is a healthy skin from within! plus, our scrub won't your skin feeling that squeaky feel! kulit serious rasa lembut sangat sangatt dan moisturized 😍 you must try it girls!
.
πŸ”₯ scrub district dollar jar πŸ”₯
price : rm65 per jar (350gm)
.
πŸ”₯ price exclude postage.
πŸ”₯ cod charge is rm5.
.
cod available :
🌸 kota samarahan 🌸 matang jaya 🌸 kuching 🌸 mjc 🌸 bau 🌸
.
πŸ“² to order : dm or whatsapp 011-31803981 ❀
.
.
#scrubdistrict #scrubdistrictfeedback #scrubdistrictsarawak #scrubdistrictsabah #scrubdistrictkuching #sapotlokal #barbielife #scrubdistrictdollarjar #scrubmalaysia #districtbabes #scrub #beautytips #nomakeup #beautyneeds #beautyalert #facialscrub #bodyscrub #lokalah #lokalbrand #skrub #sayajual #bazaarpaknil #muakuching #muasarawak #kuchingmakeupartist #muamalaysia #kamekjual #kamekjualmurah #unimas #uitmsamarahan

4 days ago comment 0 star 13

Ideal skin is not just a plain dream if you incorporate scrub in your skincare routine! 😍 wajib buang segala sisa-sisa kotoran, sel-sel kulit mati, blackheads and whiteheads semua dengan scrub district. texture scrub sangat halus so don't worry about kulit muka scratch okay? 😘 we don't wanna risk your skin barrier too! promise yourself to scrub away those nasty things off your skin at least twice a week πŸ˜‰ feel the difference after scrubbing! get fair flawless and fabulous now with the holy grail scrub district!
.
πŸ”₯ scrub district dollar jar πŸ”₯
price : rm65 per jar (350gm)
.
πŸ”₯ price exclude postage.
πŸ”₯ cod charge is rm5.
.
cod available :
🌸 kota samarahan 🌸 matang jaya 🌸 kuching 🌸 mjc 🌸 bau 🌸
.
πŸ“² to order : dm or whatsapp 011-31803981 ❀
.
.
#scrubdistrict #scrubdistrictfeedback #scrubdistrictsarawak #scrubdistrictsabah #scrubdistrictkuching #sapotlokal #barbielife #scrubdistrictdollarjar #scrubmalaysia #districtbabes #scrub #beautytips #nomakeup #beautyneeds #beautyalert #facialscrub #bodyscrub #lokalah #lokalbrand #skrub #sayajual #bazaarpaknil #muakuching #muasarawak #kuchingmakeupartist #muamalaysia #kamekjual #kamekjualmurah #unimas #uitmsamarahan

6 days ago comment 2 star 10

Repost @scrubdistrict
• • • • •
a closer look at the texture . turn the sound on to hear the sound of our magical rock salt 😍 yaaas main ingredients untuk magic scrub ni is rock salt, apricot essence, brown sugar & secret whitening ingredients. yeesss kene wajib secret sebab byk sgt org nak tiru scrub putih barbie ni betul tak tipu tau dik ! and yang paling penting approve kkm πŸ’― no harmful ingredients boleh guna waktu pregnant ke waktu bersalin ke takde masalah tau . untuk kulit lebih flawless bebas jerawat whitehead blackhead & putih dari dinding , kita wajib dengan @scrubdistrict yaaas
• • • • •
πŸ”₯ scrub district dollar jar πŸ”₯
price : rm65 per jar (350gm)
.
πŸ”₯ price exclude postage.
πŸ”₯ cod charge is rm5.
.
cod available :
🌸 kota samarahan 🌸 matang jaya 🌸 kuching 🌸 mjc 🌸 bau 🌸
.
πŸ“² to order : dm or whatsapp 011-31803981 ❀
.
.
#scrubdistrict #scrubdistrictfeedback #scrubdistrictsarawak #scrubdistrictsabah #scrubdistrictkuching #sapotlokal #barbielife #scrubdistrictdollarjar #scrubmalaysia #districtbabes #scrub #beautytips #nomakeup #beautyneeds #beautyalert #facialscrub #bodyscrub #lokalah #lokalbrand #skrub #sayajual #bazaarpaknil #muakuching #muasarawak #kuchingmakeupartist #muamalaysia #kamekjual #kamekjualmurah #unimas #uitmsamarahan

3 weeks ago comment 0 star 17

Hey scrub district lovers!

it is sad to announce that this jar of scrub district has a change in price starting yesterday. before this, it increased in price due to the change in packaging so the weight of it caused the increase in price. but now, the increase in price is due to the sst charge. but worry not dearies! i would like to offer a free cod charge that will only be valid for this week only if you purchase a jar of the scrub district from me 😘 after this week, cod will be charged as per usual but will cap at a maximum of rm5 and a minimum of rm3 only depend on your location. πŸ˜‰ i hope this clear things up and cheer you up! 😘 let's scrub our way to fair flawless fabulous skin!
.
.
cod available :
🌸 kota samarahan 🌸 matang jaya 🌸 kuching 🌸 mjc 🌸 bau 🌸
.
πŸ“² to order : dm or whatsapp 011-31803981 ❀
.
.
#scrubdistrict #scrubdistrictfeedback #scrubdistrictsarawak #scrubdistrictsabah #scrubdistrictkuching #sapotlokal #barbielife #scrubdistrictdollarjar #scrubmalaysia #districtbabes #scrub #beautytips #nomakeup #beautyneeds #beautyalert #facialscrub #bodyscrub #lokalah #lokalbrand #skrub #sayajual #bazaarpaknil #muakuching #muasarawak #kuchingmakeupartist #muamalaysia #kamekjual #kamekjualmurah #unimas #uitmsamarahan

3 weeks ago comment 0 star 10

Yesss! sorry not sorry! but really, i don't share and i'm not gonna share my own jar of scrub district hokayy! why?? because it is soooo good and does my skin sooo many good that i love it to the universe and back! 😝 but heyyy, doesn't mean you cannot buy it from me maaaa 😏 stock up yours now from me while stock last! you sure gonna fall head over heels with this jar of hearts πŸ˜‹
.
πŸ”₯ scrub district dollar jar πŸ”₯
price : rm65 per jar (350gm)
.
πŸ”₯ price exclude postage.
πŸ”₯ cod charge is rm5.
.
cod available :
🌸 kota samarahan 🌸 matang jaya 🌸 kuching 🌸 mjc 🌸 bau 🌸
.
πŸ“² to order : dm or whatsapp 011-31803981 ❀
.
.
#scrubdistrict #scrubdistrictfeedback #scrubdistrictsarawak #scrubdistrictsabah #scrubdistrictkuching #sapotlokal #barbielife #scrubdistrictdollarjar #scrubmalaysia #districtbabes #scrub #beautytips #nomakeup #beautyneeds #beautyalert #facialscrub #bodyscrub #lokalah #lokalbrand #skrub #sayajual #bazaarpaknil #muakuching #muasarawak #kuchingmakeupartist #muamalaysia #kamekjual #kamekjualmurah #unimas #uitmsamarahan

3 weeks ago comment 4 star 9

Ada orang yang jerawat suka tumbuh dekat muka. ada pulak yang muka flawless tapi belakang badan yang suka tumbuh jerawat. annoying kan? 😣 sakit sangat sampai nak bersandar pun terasa bump bump jerawat tu pedih 😫 we feel youuuuu! that's why we are introducing scrub district for you! it helps with back acne tooo! 😍 trust me, jerawat tu semua akan kecut dan hilang sebab takut lepas kena scrub ni tauu πŸ’ͺ end your misery due to back acne with scrub district now! it's now or never πŸ˜‰
.
πŸ”₯ scrub district dollar jar πŸ”₯
price : rm65 per jar (350gm)
.
πŸ”₯ price exclude postage.
πŸ”₯ cod charge is rm5.
.
cod available :
🌸 kota samarahan 🌸 matang jaya 🌸 kuching 🌸 mjc 🌸 bau 🌸
.
πŸ“² to order : dm or whatsapp 011-31803981 ❀
.
.
#scrubdistrict #scrubdistrictfeedback #scrubdistrictsarawak #scrubdistrictsabah #scrubdistrictkuching #sapotlokal #barbielife #scrubdistrictdollarjar #scrubmalaysia #districtbabes #scrub #beautytips #nomakeup #beautyneeds #beautyalert #facialscrub #bodyscrub #lokalah #lokalbrand #skrub #sayajual #bazaarpaknil #muakuching #muasarawak #kuchingmakeupartist #muamalaysia #kamekjual #kamekjualmurah #unimas #uitmsamarahan

3 weeks ago comment 2 star 7

Two of malaysian top beauty influencers 😍 nampak tak how soft, how smooth, how radiant and glowing kulit muka diorang ni? 😣 jealousss kayyy! tapi nasib baik tau barbie @fazulkafli dengan shaf @pinkboxcereal ni murah hati share their skincare routine skali dengan products yang diorang selalu guna. one of it is of course the holy grail scrub district! walaupun rutin skincare diorang berbeza tapi they share the same love for scrub district 😍 at least korang scrub kulit muka korang ideally 2 times a week to help slough off the dead skin cell ye. baru lah kulit muka tu tak rasa kasar, tak kusam dan jerawat pun malu-malu nak menapak kat muka tauuu. πŸ˜‰ fair flawless fabulous your day with scrub district! 🎈
.
πŸ”₯ scrub district dollar jar πŸ”₯
price : rm65 per jar (350gm)
.
πŸ”₯ price exclude postage.
πŸ”₯ cod charge is rm5.
.
cod available :
🌸 kota samarahan 🌸 matang jaya 🌸 kuching 🌸 mjc 🌸 bau 🌸
.
πŸ“² to order : dm or whatsapp 011-31803981 ❀
.
.
#scrubdistrict #scrubdistrictfeedback #scrubdistrictsarawak #scrubdistrictsabah #scrubdistrictkuching #sapotlokal #barbielife #scrubdistrictdollarjar #scrubmalaysia #districtbabes #scrub #beautytips #nomakeup #beautyneeds #beautyalert #facialscrub #bodyscrub #lokalah #lokalbrand #skrub #sayajual #bazaarpaknil #muakuching #muasarawak #kuchingmakeupartist #muamalaysia #kamekjual #kamekjualmurah #unimas #uitmsamarahan

3 weeks ago comment 2 star 11

To be a queen is to take charge!

take charge of your life and your whole being! a queen takes good care of herself. not just having a pretty face, but also excellent attitude! apply konsep tu dalam skincare. yang tak baik, kita buang. yang baik, kita kekalkan atau tingkatkan lagi kebaikan dia. macam kulit kita jugak. kalau kulit kasar atau berjerawat atau kusam, haa kita scrub kan guna scrub district untuk buang semua tu. tapi kalau kulit kita baik je takde masalah, jangan tak letak effort untuk maintain tau. kena scrub juga supaya kulit maintain cantik flawless berseri. tau tak? kalau korang sentiasa jaga diri, put effort & show komitmen, lama-lama korang actually develope good attitude dalam diri jugak tau. secara tidak langsunggg. see how skincare can change your life to better? take charge now with scrub district! πŸ’žπŸ’‹
.
πŸ”₯ scrub district dollar jar πŸ”₯
price : rm65 per jar (350gm)
.
πŸ”₯ price exclude postage.
πŸ”₯ cod charge is rm5.
.
cod available :
🌸 kota samarahan 🌸 matang jaya 🌸 kuching 🌸 mjc 🌸 bau 🌸
.
πŸ“² to order : dm or whatsapp 011-31803981 ❀
.
.
#scrubdistrict #scrubdistrictfeedback #scrubdistrictsarawak #scrubdistrictsabah #scrubdistrictkuching #sapotlokal #barbielife #scrubdistrictdollarjar #scrubmalaysia #districtbabes #scrub #beautytips #nomakeup #beautyneeds #beautyalert #facialscrub #bodyscrub #lokalah #lokalbrand #skrub #sayajual #bazaarpaknil #muakuching #muasarawak #kuchingmakeupartist #muamalaysia #kamekjual #kamekjualmurah #unimas #uitmsamarahan

3 weeks ago comment 5 star 14

Alhamdulillah customer happy kita pun happy 😍 siapa yang tak jatuh cinta dengan #scrubdistrict ni. kalau kukit kita boleh bercakapkan,mesti kulit pun bagitahu dia jatuh cunta sangat dengan #scrubdistrict ni. wahhh gitewwww 😍 korang yang masih teragak2 nak try #scrubdistrict ni,haaaa dahhh jangan nak teragak2 sangatlah nak cantikkan diri sendiri. jumm kita cantik sama2 😘
.
#scrubdistrict #scrubdistrictangels #scrubdistrictfeedback #scrubdistrictsarawak #scrubdistrictkuching #bazaarpaknil #bazaaronline

3 weeks ago comment 0 star 4

Hate to be the one who break the bad news but had to.
_
now dear dolls, because of current national issue ( sst ), we had to increased the price of scrub district by rm3.
_
we apologize for this matter especially for sabah & sarawak who not long ago had a price change too.
_
we wish we have your continueosly support as this is a great product! πŸ’•
.
=================================
.
scrub district in dollar jar readystock
price rm68 exc postage ( tahan 2 - 3 bulan )

cod kuching & kota samarahan ( with caj depend area)
postage seluruh sabah & sarawak
sarawak add rm 8
sabah add rm10

agent sabah sarawak needed!

whatsapp +60168622076 for order/detail
or boleh tekan link di bio.
.
.
.
#scrubdistrictkuching #scrubdistrictsarawak #scrubdistrict #scrubdistrictangels #sayajual #kuching #scrubjerawat #scrubputih #scrubviral #kamekjual #sarawak #sayajualscrub #bazaarpaknil #scrubmurah #unimas #scrubjeragat #scrubdistrictagent #beauty #samarahan #scrub #uitm #scrubcantik #barbieangels #scrubkuching #muakuching #scrubdistrictsibu #muasarawak #scrublife #scrubdistrictmurah #scrubmagic

3 weeks ago comment 1 star 40

Whitening facial #scrubdistrict ni makin lama makin berhantu. guna sekali terus jatuh cinta, terus nk repeat order lagi. confirm tak cari lain dah! 😍 betul, tak bohong tau! bibi try 1 jar haritu terus in love dengan texture dan effects selepas guna scrub ni. then,terus register jadi agent 😍uolls boleh tengok feedback okay 😘
.
antara kebaikan bila scrub district;
❀ membuang sel-sel kulit mati
❀ mencerah & memutihkan kulit
❀ melembutkan kulit
.
❀ menghilangkan jerawat
❀️ menghilangkan whitehead & blackhead
❀menghilangkan parut2 hitam, parut2 jerawat & jeragat
❀ merawat rashes & excema
❀️ memutihkan ketiak hitam dan celah2 peha
❀️ menghilangkan jerawat di belakang badan.
❀️ menjamin kulit lebih flawless putih seawal 3 hari πŸ’―
.
.
siapa dah guna mesti tau rahsia #scrubdistrict ni 😏😏 korang curious nk tau jugak tak apa hebatnya scrub ni? okay dm/whatsapp sis laju2 okay 0198855636 😘 .
.
.
.
#kuchingshoponline #scrubdistrictkuching #scrubdistrictsarawak #whiteningfacialscrub #penghilangbekasjerawat #maskerwajah #maskerpemutih #pemutihwajah #pemutihbadan #krimpemutihwajah #awetmuda

3 weeks ago comment 0 star 9

Why does people go crazy over scrub district whitening facial scrub?

hey heyy, you gotta read the benefits below πŸ‘‡
♥ gently exfoliates black/whitehead
♥ exfoliates away deep layer of dead skin for better absorption of subsequent skincare product
♥ brighten up dull skin
♥ helps reduce/prevent pimple
♥ helps lighten scar & pimple marks
♥ improves skin texture for a refine and fair complexion

what's more? it smells so good! you definitely will feel that your skin is moisturized and soft after scrubbing. 😍 fair flawless fabulous everyday! ❀
.
πŸ”₯ scrub district dollar jar πŸ”₯
price : rm62 per jar (350gm)
.
πŸ”₯ price exclude postage.
πŸ”₯ cod charge is rm5.
.
cod available :
🌸 kota samarahan 🌸 matang jaya 🌸 kuching 🌸 mjc 🌸 bau 🌸
.
πŸ“² to order : dm or whatsapp 011-31803981 ❀
.
.
#scrubdistrict #scrubdistrictfeedback #scrubdistrictsarawak #scrubdistrictsabah #scrubdistrictkuching #sapotlokal #barbielife #scrubdistrictdollarjar #scrubmalaysia #districtbabes #scrub #beautytips #nomakeup #beautyneeds #beautyalert #facialscrub #bodyscrub #lokalah #lokalbrand #skrub #sayajual #bazaarpaknil #muakuching #muasarawak #kuchingmakeupartist #muamalaysia #kamekjual #kamekjualmurah #unimas #uitmsamarahan

last month comment 3 star 19

Cuaca panas ni confirm kulit overproduce sebum. the overproduction of sebum ni laa yang kita kenali sebagai excess oil. tak pernah tak rasa kelat kulit muka tu bila cuaca panas and we are out working all day kan? 😫

but don't you guys worry okay? we have scrub district, though! ingredients dalam scrub ni akan bantu korang untuk bebaskan pori korang,cerahkan kulit, lembutkan kulit korang, kurangkan kulit berminyak dan kecutkan jerawat! well hellooooo, apricot essence, brown sugar, rock salt and natural whitening ingredients tu semua like lemon semua powerful pairs to save your skin tauu. tak percaya boleh google ye. πŸ˜‰ so, nak try satu jar dulu ke? bolehhhh! whatsapp sis sekarang jugak 😘
.
πŸ”₯ scrub district dollar jar πŸ”₯
price : rm62 per jar (350gm)
.
πŸ”₯ price exclude postage.
πŸ”₯ cod charge is rm5.
.
cod available :
🌸 kota samarahan 🌸 matang jaya 🌸 kuching 🌸 mjc 🌸 bau 🌸
.
πŸ“² to order : dm or whatsapp 011-31803981 ❀
.
.
#scrubdistrict #scrubdistrictfeedback #scrubdistrictsarawak #scrubdistrictsabah #scrubdistrictkuching #sapotlokal #barbielife #scrubdistrictdollarjar #scrubmalaysia #districtbabes #scrub #beautytips #nomakeup #beautyneeds #beautyalert #facialscrub #bodyscrub #lokalah #lokalbrand #skrub #sayajual #bazaarpaknil #muakuching #muasarawak #kuchingmakeupartist #muamalaysia #kamekjual #kamekjualmurah #unimas #uitmsamarahan

last month comment 4 star 16

Kulit terasa kusam dan nampak tidak bermaya bila tengok kat cermin tadi? 😣 it's either disebabkan you memang penat dah during weekdays so memang akan nampak dekat wajah ye. mungkin juga disebabkan days before ni korang yang pakai makeup tu tak cuci makeup betul-betul. haa those are one of the reasons lah.

okay, bila kita dah tau sebabnya, kita tengok rutin skincare pula. tak cukup tau if korang guna pencuci muka je. apa kata hari ni pulak korang scrub muka tu. ye la, bila kita scrub ni kita macam massage kulit muka tu bagi improve kan lagi peredaran darah kat muka tau. itu lah sebabnya after scrub kulit nampak glowing, fresh dan renewed je 😍 sel kulit mati dan segala sisa kotoran pun ditanggalkan. best kan?? πŸ˜‹ after scrub terus apply moisturizer okay? happy and laju je kulit absorb segala kebaikan dalam moisturizer korang tauu. so, never skip your scrubbing routine with scrub district! say bye to dull skin! 😎
.
πŸ”₯ scrub district dollar jar πŸ”₯
price : rm62 per jar (350gm)
.
πŸ”₯ price exclude postage.
πŸ”₯ cod charge is rm5.
.
cod available :
🌸 kota samarahan 🌸 matang jaya 🌸 kuching 🌸 mjc 🌸 bau 🌸
.
πŸ“² to order : dm or whatsapp 011-31803981 ❀
.
.
#scrubdistrict #scrubdistrictfeedback #scrubdistrictsarawak #scrubdistrictsabah #scrubdistrictkuching #sapotlokal #barbielife #scrubdistrictdollarjar #scrubmalaysia #districtbabes #scrub #beautytips #nomakeup #beautyneeds #beautyalert #facialscrub #bodyscrub #lokalah #lokalbrand #skrub #sayajual #bazaarpaknil #muakuching #muasarawak #kuchingmakeupartist #muamalaysia #kamekjual #kamekjualmurah #unimas #uitmsamarahan

last month comment 3 star 14

Fair flawless fabulous πŸ’― all you need for flawless barbie like skin is all here in 1 magical jar . start now & live your flawless dream . it all starts with that deep pore cleansing πŸ’―
.
benefit scrub district :
⭐️putihkan kulit muka, hilangkan jerawat
⭐️hilangkan whitehead blackhead
⭐️hilangkan parut2 hitam , parut2 jerawat, jeragat
⭐️rashes excema pun boleh hilang
⭐️ketiak2 hitam, celah2 kangkang, badan blakang jerawat pun boleh rawat
.
what else do you need to see effective results? patient and consistent! πŸ’ž
.
πŸ”₯ scrub district dollar jar πŸ”₯
price : rm62 per jar (350gm)
.
πŸ”₯ price exclude postage.
πŸ”₯ cod charge is rm5.
.
cod available :
🌸 kota samarahan 🌸 matang jaya 🌸 kuching 🌸 mjc 🌸 bau 🌸
.
πŸ“² to order : dm or whatsapp 011-31803981 ❀
.
.
#scrubdistrict #scrubdistrictfeedback #scrubdistrictsarawak #scrubdistrictsabah #scrubdistrictkuching #sapotlokal #barbielife #scrubdistrictdollarjar #scrubmalaysia #districtbabes #scrub #beautytips #nomakeup #beautyneeds #beautyalert #facialscrub #bodyscrub #lokalah #lokalbrand #skrub #sayajual #bazaarpaknil #muakuching #muasarawak #kuchingmakeupartist #muamalaysia #kamekjual #kamekjualmurah #unimas #uitmsamarahan

last month comment 1 star 11

Kenapa selalu ada unicorn? di situ ada unicorn, di situ jugak ada scrub district. kenapa kenapaaa?
.
it's simply because our scrub district works wonderrr and works like magic in healing and treating your skin problem! πŸ’ž if you ada parut jerawat or apa2 je lah kesan parut kat kaki ke kat tangan ke, when you scrub consistently, kesan parut tu akan semakin menghilang tau! and then if you jenis yang suka mencukur then selalu tumbuh biji-biji merah tu, wajib jugak pakai scrub district to treat it. skin irritation tu tauuu. you gotta quickly soothe and treat it! banyak lagi fungsi hebat daripada scrub district ni. so, to know more, of course you need to try it out real soon! 😘
.
πŸ”₯ scrub district dollar jar πŸ”₯
price : rm62 per jar (350gm)
.
πŸ”₯ price exclude postage.
πŸ”₯ cod charge is rm5.
.
cod available :
🌸 kota samarahan 🌸 matang jaya 🌸 kuching 🌸 mjc 🌸 bau 🌸
.
πŸ“² to order : dm or whatsapp 011-31803981 ❀
.
.
#scrubdistrict #scrubdistrictfeedback #scrubdistrictsarawak #scrubdistrictsabah #scrubdistrictkuching #sapotlokal #barbielife #scrubdistrictdollarjar #scrubmalaysia #districtbabes #scrub #beautytips #nomakeup #beautyneeds #beautyalert #facialscrub #bodyscrub #lokalah #lokalbrand #skrub #sayajual #bazaarpaknil #muakuching #muasarawak #kuchingmakeupartist #muamalaysia #kamekjual #kamekjualmurah #unimas #uitmsamarahan

last month comment 1 star 9

As wonderful as the rainbows! scrub district by far is the best scrub in town 😍 you can take charge of how harsh or how gentle your scrub can be! nak scrub tu terasa sikit texture dia? tak payah basahkan betul2 muka tu. nak scrub tu gentle je kat kulit? basahkan kulit muka then urut perlahan dengan scrub. best takk?? 😏 take charge now with our best selling scrub district! 😘
.
πŸ”₯ scrub district dollar jar πŸ”₯
price : rm62 per jar (350gm)
.
πŸ”₯ price exclude postage.
πŸ”₯ cod charge is rm5.
.
cod available :
🌸 kota samarahan 🌸 matang jaya 🌸 kuching 🌸 mjc 🌸 bau 🌸
.
πŸ“² to order : dm or whatsapp 011-31803981 ❀
.
.
#scrubdistrict #scrubdistrictfeedback #scrubdistrictsarawak #scrubdistrictsabah #scrubdistrictkuching #sapotlokal #barbielife #scrubdistrictdollarjar #scrubmalaysia #districtbabes #scrub #beautytips #nomakeup #beautyneeds #beautyalert #facialscrub #bodyscrub #lokalah #lokalbrand #skrub #sayajual #bazaarpaknil #muakuching #muasarawak #kuchingmakeupartist #muamalaysia #kamekjual #kamekjualmurah #unimas #uitmsamarahan

last month comment 1 star 5