Loading...
Instagram Public Photos with #scrubdistrictsarawak

Siapa yang belum tauk. kmk orang ada readystock di @prettyblossoms_boutique
bukak every day except monday.
10.30 am - 8 pm

harga sentiasa sama rm65.
boleh walk in terus di sia. πŸ’•
.
=================================
.
scrub district in dollar jar readystock
price rm65 exc postage ( tahan 2 - 3 bulan )

cod kuching & kota samarahan ( with caj depend area)
postage seluruh sabah & sarawak
sarawak add rm 8
sabah add rm10

agent sabah sarawak needed!

whatsapp +60168622076 for order/detail
or boleh tekan link di bio.
.
.
.
#scrubdistrictkuching #scrubdistrictsarawak #scrubdistrict #scrubdistrictangels #sayajual #kuching #scrubjerawat #scrubputih #scrubviral #kamekjual #sarawak #sayajualscrub #bazaarpaknil #scrubmurah #unimas #scrubjeragat #scrubdistrictagent #beauty #samarahan #scrub #uitm #scrubcantik #barbieangels #scrubkuching #muakuching #scrubdistrictsibu #muasarawak #scrublife #scrubdistrictmurah #scrubmagic

5 days ago comment 1 star 24

Idamkan kulit cantik, gebu tanpa sebarang cacat cela ? cubalah guna @scrubdistrict. pasti korang akan jatuh cinta bertimpa-timpa. tak pandang yang lain dah. setia pada scrub district aje πŸ’–
.
apa yang best dengan scrub district ni ?
.
🌸 mempunyai kelulusan kkm
🌸 diformulasikan dari korea.
🌸 mengandungi 100% bahan natural seperti garam laut, apricot essence, gula merah dan ekstrak lemon .
🌸 satu satunya scrub yang boleh digunakan di muka dan seluruh badan
🌸 teksturnya tidak kasar dan tidak mengeringkan kulit .
🌸 bau harum lagi wangi ! .
🌸 sesuai untuk lelaki dan perempuan .
🌸 sesuai untuk semua masalah jenis kulit .
🌸 jimat penggunaan sehingga 2 bulan !
🌸 hanya berharga rm62 (sm) & rm65 (ss). super duper jimat ! .
🌸 tahan 2-3 bulan penggunaan
🌸 free paperbag bagi setiap pembelian 2 jar dan keatas.

jimat dapat flawless pun korang dapat. scrub district. solusi kepada setiap masalah kulit. jom pakat order ramai2 !
.
whatsapp
01110245263
.
#scrubdistrictshahalambyzati #scrubdistrictbyzati #agentwanted #dropshipwanted #scrubviral
#codshahalam #scrubdistrictsabah #scrubdistrictsarawak #bazar #bazarpaknil #codklang #sayajualscrub #scrubkorea
#codbandarsaujanaputra #produkkecantikan #selangorku #scrub #scrubdistrictfeedback #scrubdistrictshahalam #scrublife #scrubmuka #nakcantik #mua #selangor #assalammualaikum #facialscrub #shahalam #selangor #scrubbest #scrubslife #beauty

6 days ago comment 2 star 23

Rahsia kulit glowing kena mula dengan scrub.

scrub district jadi pilihan ramai bukan sebab viral bukan sebab femes semata mata. tapi sebab memang betul betul berkesan.

blackhead whitehead boleh hilang. jerawat boleh pulih. yang paling best, long term effect kulit jadi cerah
.
=================================
.
scrub district in dollar jar readystock
price rm65 exc postage ( tahan 2 - 3 bulan )

cod kuching & kota samarahan ( with caj depend area)
postage seluruh sabah & sarawak
sarawak add rm 8
sabah add rm10

agent sabah sarawak needed!

whatsapp +60168622076 for order/detail
or boleh tekan link di bio.
.
.
.
#scrubdistrictkuching #scrubdistrictsarawak #scrubdistrict #scrubdistrictangels #sayajual #kuching #scrubjerawat #scrubputih #scrubviral #kamekjual #sarawak #sayajualscrub #bazaarpaknil #scrubmurah #unimas #scrubjeragat #scrubdistrictagent #beauty #samarahan #scrub #uitm #scrubcantik #barbieangels #scrubkuching #muakuching #scrubdistrictsibu #muasarawak #scrublife #scrubdistrictmurah #scrubmagic

1 weeks ago comment 1 star 49

Membasuh sahaja tidak cukup ! yes pores yang tak dibersih secara sempurna tu? yes itulah yang membuatkan jerawat whiteheads blackheads bertimbun2 kat muka tau βœ”οΈ with only washing guna foam cleanser tak cukup , deep cleansing scrubbing daily penting untuk dapatkan kulit flawless flawless flawless πŸ’― wondering what the benefits are babe? .
.
❀️putihkan kulit muka & hilangkan jerawat
❀️hilangkan whitehead blackhead
❀️hilangkan parut2 hitam , parut2 jerawat, jeragat
❀️merawat rashes & excema .
❀️ putihkan ketiak2 hitam, celah2 kangkang, .
❀️ hilangkan jerawat belakang badan
❀️ menjamin kulit lebih flawless putih seawal 3 hari πŸ’―
.
to order whatsapp zati 01110245263
okay kesayangans 🎈
fair flawless fabulous our days with #scrubdistrict .
#scrubdistrictshahalambyzati #scrubdistrictbyzati #agentwanted #dropshipwanted #scrubviral
#codshahalam #scrubdistrictsabah #scrubdistrictsarawak #bazar #bazarpaknil #codklang #sayajualscrub #scrubkorea
#codbandarsaujanaputra #produkkecantikan #selangorku #scrub #scrubdistrictfeedback #scrubdistrictshahalam #scrublife #scrubmuka #koreanscrub #mua #selangor #facialscrub #shahalam #selangor #scrubbest #scrubslife #beauty

2 weeks ago comment 0 star 10

Girlss today ada delivery sapa nak cpt dm ok.
.
ptg kang ada delivery tauu.
.
#scrubdistrict #scrubdistrictsarawak #scrubdistrictfeedback #cantik #comel

3 weeks ago comment 0 star 22

- p r o d u c t r e v i e w -

siapa yang selalu tanya bila nak review product indeed ni. sorryyyy. iolss tengah bezakan dengan moisturizer bio essence ni. sebab tu la lama baru nak review.

so basically ada 2 moisturizer.
1. hydraluron moisture jelly
2. bio essence miracle bio water moist in gel

persamaan dua ni and why i chose to try these two.
1. dua dua dalam bentuk gel.
2. both lightweight and easily absorb to skin.
3. both waterbased.

i nak sangat try hydroluron jelly ni sebab ada hyaluronic acid dalam ni which very good to skin. so i try. this 1 jar can last me about 1 month and a half. guna siang and malam. what i love the most is the packaging. very hygenic. and tak risau kalau tak tutup penutup tu rapat. hehe so right after i guna, i can feel muka rasa sejuk. rasa macam bernafas. and i love it. seharian pun muka rasa lembab je. and bagus utk guna before makeup.

as for bio essence miracle bio water ( be ) ni. it does its job. i cuba ni because barbie guna ni. and ramai lagi sd agent guna jugak. be ni best jigak. senang nak absorb. rasa ringan je. tapi for me, dia tak melembabkan muka dlm tempoh yang lama. tapi kalau yang tak da masalah oily or dry skin, u definitely should try this

price
hg : beli 50% at rm50
be : beli 50% almost rm30 kalau tak silap

rate

hg
moisture : ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
packaging : ⭐️⭐️⭐️⭐️
price : ⭐️⭐️ ( mahal 🀣 )
will i repurchase? maybe

be
moisture : ⭐️⭐️⭐️
packaging : ⭐️⭐️⭐️⭐️
price : ⭐️⭐️⭐️⭐️( if 50% )
will i repurchase? no

so based on my rating, semua dah boleh agak, even its a bit pricey, i def choose hg instead of be. korang boleh rasa beza antara 2 product ni. * texture boleh tengok kat next pic.

#produkreview #productreview #indeedlabs #bioessencemiraclebiowater #moisturizer #scrubdistrictsarawak #scrubdistrictbintulu #scrubdistrict #fashasandha

3 weeks ago comment 3 star 24

Nak kulit secantik se-flawless se-fabulous diorang ni tak?? πŸ˜‰ wajib masukkan scrub dalam rutin penjagaan muka korang tauuu! tak perlu kalau tak mampu nak beli skincare products yang mahal2. scrub district kan scrub affordable πŸ˜‰ boleh google okay kebaikan apricot, brown sugar, rock salt, lemon and berries. ingredients tersebut ada dalam scrub district! πŸ’ͺ nak tau berkesan atau tidak? browse through ig for more scrub district feedbacks! contact me for more inquiries 😘
.
πŸ”₯ scrub district dollar jar πŸ”₯
price : rm62 per jar (350gm)
.
πŸ”₯ price exclude postage.
πŸ”₯ cod charge is rm5.
.
cod available :
🌸 kota samarahan 🌸 matang jaya 🌸 kuching 🌸 mjc 🌸 bau 🌸
.
πŸ“² to order : dm or whatsapp 011-31803981 ❀
.
.
#scrubdistrict #scrubdistrictfeedback #scrubdistrictsarawak #scrubdistrictsabah #scrubdistrictkuching #sapotlokal #barbielife #scrubdistrictdollarjar #scrubmalaysia #districtbabes #scrub #beautytips #nomakeup #beautyneeds #beautyalert #facialscrub #bodyscrub #lokalah #lokalbrand #skrub #sayajual #bazaarpaknil #muakuching #muasarawak #kuchingmakeupartist #muamalaysia #kamekjual #kamekjualmurah #unimas #uitmsamarahan

4 weeks ago comment 2 star 16

Omg! lepas beberapa hari dah beraya sakan ni tengok cermin nampak kulit macam kurang gloww je. macam tak bermaya jerrr. macam perlukan "wake up call" jerrr. 😣

it's time to scrub scrub scrub!! buang segala sel kulit mati tu hari ni jugak pakai scrub district okayy! 😘 diperkaya dengan apricot essence, brown sugar, rock salt, lemon and berries, confirm kulit rasa macam have-have jer 😍 bagai dihujani duit raya tanpa henti gitewww! πŸ˜† so, don't forget to scrub your way to goodness for a fair flawless fabulous skin! 😍
.
πŸ”₯ scrub district dollar jar πŸ”₯
price : rm62 per jar (350gm)
.
πŸ”₯ price exclude postage.
πŸ”₯ cod charge is rm5.
.
cod available :
🌸 kota samarahan 🌸 matang jaya 🌸 kuching 🌸 mjc 🌸 bau 🌸
.
πŸ“² to order : dm or whatsapp 011-31803981 ❀
.
.
#scrubdistrict #scrubdistrictfeedback #scrubdistrictsarawak #scrubdistrictsabah #scrubdistrictkuching #sapotlokal #barbielife #scrubdistrictdollarjar #scrubmalaysia #districtbabes #scrub #beautytips #nomakeup #beautyneeds #beautyalert #facialscrub #bodyscrub #lokalah #lokalbrand #skrub #sayajual #bazaarpaknil #muakuching #muasarawak #kuchingmakeupartist #muamalaysia #kamekjual #kamekjualmurah #unimas #uitmsamarahan

4 weeks ago comment 1 star 7

[ jaga kulit korang macam jaga intan berlian ]

sampai gituu skali kan tajuk hari ni πŸ˜‚ but it is true okay! kulit you adalah aset yang berharga tauu. ada ke pergi interview orang tengok accessories intan berlian paling cantik terus pass interview? takde kan?

it is more to how you present yourself. tak boleh tau bawa muka kusam tak bermaya pergi interview. lagi satu, sekali je you tak jaga betul2 kulit you tu, it will take quite some time to heal. contohnya muka naik jerawat banyak. lepas kecut jerawat tu, tertinggal pulak parut jerawat. parut ni nak baik dia ambil masa yg lama tauu untuk pulih. moral of the story, jaga kulit sepertimana korang jaga intan berlian! πŸ€— sayang kulit korang betul2 dan jangan lupa tauu nak scrub dengan scrub district pujaan ramai 😘
.
πŸ”₯ scrub district dollar jar πŸ”₯
price : rm62 per jar (350gm)
.
πŸ”₯ price exclude postage.
πŸ”₯ cod charge is rm5.
.
cod available :
🌸 kota samarahan 🌸 matang jaya 🌸 kuching 🌸 mjc 🌸 bau 🌸
.
πŸ“² to order : dm or whatsapp 011-31803981 ❀
.
.
#scrubdistrict #scrubdistrictfeedback #scrubdistrictsarawak #scrubdistrictsabah #scrubdistrictkuching #sapotlokal #barbielife #scrubdistrictdollarjar #scrubmalaysia #districtbabes #scrub #beautytips #nomakeup #beautyneeds #beautyalert #facialscrub #bodyscrub #lokalah #lokalbrand #skrub #sayajual #bazaarpaknil #muakuching #muasarawak #kuchingmakeupartist #muamalaysia #kamekjual #kamekjualmurah #unimas #uitmsamarahan

4 weeks ago comment 2 star 9

Jerawat cepat kecut
.
it's very annoying kan when that time of the month datang, jerawat mesti gatal nak hinggap kat muka. so, here is the solution or you guys.. asal je jerawat nak tumbuh, cepat-cepat tepek scrub kat area jerawat tu and leave it for a while, confirm jadi kecut. ni betul-betul tau, tak tipu because that's what we do ourselves bila ada jerawat nak start tumbuh
.
ramai yang dah bagi feedback, jerawat cepat kecut and jadi shy-shy cat nak keluar dah since mereka pakai scrub district
.
jom flawless sama-sama??
.
.
πŸ’– sd in jar rm62(sm) & rm65(ss) (exclude postage)πŸ’–
.
πŸ“ž order: wa to +6011-26817970
πŸ“¦ postage: whole malaysia
🚘 cod: bintulu area everyday (cod charge is depending on which area) & sibu
βœ… fast service!
.
#joliebarbie #scrubdistrict #scrubdistrictangel #districtbabes #scrubdistrictsarawak #scrubdistrictbintulu #scrubdistrictborneo #teambarbiefaa #scrubmalaysia #facescrubmalaysia #bodyscrubmalaysia #whiteningfacescrub #organicscrub #skincaremalaysia #bintulu #sibu #miri #kuching #mukah #dalat #betong #limbang #lawas #sarawak #bintulusarawak #sabah #kotakinabalu #kk

4 weeks ago comment 0 star 11

In any case you dont know!
kami ada cod di area2 sepwrti diatas.
.
whatsapp sekarang kalau bak order.
.
and yass we are still looking for miri agent.
whatsapp me kalau berminat k. =================================
scrub district dollar jar readystock!
price rm65 exc postage
.
( tahan 2 - 3 bulan )
.
cod kuching & kota samarahan ( with caj depend area)
postage seluruh sabah & sarawak
sarawak add rm 8
sabah add rm10
.
agent sabah sarawak needed!
.
whatsapp +60168622076 for order/detail
or boleh tekan link di bio.
.
.
.
#scrubdistrictkuching #scrubdistrictsarawak #scrubdistrict #scrubdistrictangels #sayajual #kuching #scrubjerawat #scrubputih #scrubviral #kamekjual #sarawak #sayajualscrub #bazaarpaknil #scrubmurah #unimas #scrubjeragat #scrubdistrictagent #beauty #samarahan #scrub #uitm #scrubcantik #barbieangels #scrubkuching #muakuching #scrubdistrictsibu #muasarawak #scrublife #scrubdistrictmurah #scrubmagic

4 weeks ago comment 2 star 28

Almost everyday shave bulu ketiak sebab malas nak cabut? 😰

korang tau kan kalau shave hari-hari boleh buat ketiak tu gelap? bahagian badan lain cun dah putih berseri tapi bila angkat tangan tengok ketiak hitam adoooiiii! malunyeeee 😣

start scrubbing your ketiak now! with scrub district of course! bukan je ketiak makin cerah putih drpd dinding tau, kulit area tu pun jadi makin lembut macam kulit baby okayy. so, you must grab scrub district now and save your ketiak daripada jadi gelap gelita! πŸ”₯
.
πŸ”₯ scrub district dollar jar πŸ”₯
price : rm62 per jar (350gm)
.
πŸ”₯ price exclude postage.
πŸ”₯ cod charge is rm5.
.
cod available :
🌸 kota samarahan 🌸 matang jaya 🌸 kuching 🌸 mjc 🌸 bau 🌸
.
πŸ“² to order : dm or whatsapp 011-31803981 ❀
.
.
#scrubdistrict #scrubdistrictfeedback #scrubdistrictsarawak #scrubdistrictsabah #scrubdistrictkuching #sapotlokal #barbielife #scrubdistrictdollarjar #scrubmalaysia #districtbabes #scrub #beautytips #nomakeup #beautyneeds #beautyalert #facialscrub #bodyscrub #lokalah #lokalbrand #skrub #sayajual #bazaarpaknil #muakuching #muasarawak #kuchingmakeupartist #muamalaysia #kamekjual #kamekjualmurah #unimas #uitmsamarahan

4 weeks ago comment 2 star 10

Jerawat di ketiak tumbuh after shave dan gatal-gatal?! 😱

eppp, scrub district kan ada πŸ˜‰ just scrub your armpit for 3 hari berturut-turut. confirm jerawat tu kecut dan hilang tanpa korang sedar tau. bonus dia lagi, ketiak korang tu akan jadi makin cerahh! putih daripada dinding youuu! πŸ˜‚ all thanks to the powerful ingredients of scrub district which are apricot essence, rock salt, brown sugar and concentrated whitening ingredients like lemon. ❀ so yang nak ketiak tu bebas jerawat dan putih berseri, grab scrub district noww!
.
πŸ”₯ scrub district dollar jar πŸ”₯
price : rm62 per jar (350gm)
.
πŸ”₯ price exclude postage.
πŸ”₯ cod charge is rm5.
.
cod available :
🌸 kota samarahan 🌸 matang jaya 🌸 kuching 🌸 mjc 🌸 bau 🌸
.
πŸ“² to order : dm or whatsapp 011-31803981 ❀
.
.
#scrubdistrict #scrubdistrictfeedback #scrubdistrictsarawak #scrubdistrictsabah #scrubdistrictkuching #sapotlokal #barbielife #scrubdistrictdollarjar #scrubmalaysia #districtbabes #scrub #beautytips #nomakeup #beautyneeds #beautyalert #facialscrub #bodyscrub #lokalah #lokalbrand #skrub #sayajual #bazaarpaknil #muakuching #muasarawak #kuchingmakeupartist #muamalaysia #kamekjual #kamekjualmurah #unimas #uitmsamarahan

4 weeks ago comment 2 star 10

Must have item! get your dream flawless skin with scrub district today. contact us for more details / to purchase
.
.
πŸ’– sd in jar rm62(sm) & rm65(ss) (exclude postage)πŸ’–
.
πŸ“ž order: wa to +6011-26817970
πŸ“¦ postage: whole malaysia
🚘 cod: bintulu area everyday (cod charge is depending on which area) & sibu
βœ… fast service!
.
#joliebarbie #scrubdistrict #scrubdistrictangel #districtbabes #scrubdistrictsarawak #scrubdistrictbintulu #scrubdistrictborneo #teambarbiefaa #scrubmalaysia #facescrubmalaysia #bodyscrubmalaysia #whiteningfacescrub #organicscrub #skincaremalaysia #bintulu #sibu #miri #kuching #mukah #dalat #betong #limbang #lawas #sarawak #bintulusarawak #sabah #kotakinabalu #kk

4 weeks ago comment 1 star 7

Afternoon you guys! no idea what's scrub means and what can it do to your skin?
.
scrub is small beads/particles that used to deep cleanse, to remove dirts & extra sebum and also to enhance blood flow to our skin so that our skin look cleaner, brighter, softer & giving it fresh glow look
.
we need to scrub/exfoliate at least 2-3 times a week because normal cleanser is not enough to clean our pores (just imagine the pores blocked with all the dirts from the environment & the makeup that we put everyday). i know, euwwwwwww right?
.
people are tend to escape this step in their skincare routine because they're unaware of what scrub can do to their skin. and now you know the benefits of exfoliating, you must get this scrub district a.s.a.p. how to get it? just click link at our bio nowwww
.
.
πŸ’– sd in jar rm62(sm) & rm65(ss) (exclude postage)πŸ’–
.
πŸ“ž order: wa to +6011-26817970
πŸ“¦ postage: whole malaysia
🚘 cod: bintulu area everyday (cod charge is depending on which area) & sibu
βœ… fast service!
.
#joliebarbie #scrubdistrict #scrubdistrictangel #districtbabes #scrubdistrictsarawak #scrubdistrictbintulu #scrubdistrictborneo #teambarbiefaa #scrubmalaysia #facescrubmalaysia #bodyscrubmalaysia #whiteningfacescrub #organicscrub #skincaremalaysia #bintulu #sibu #miri #kuching #mukah #dalat #betong #limbang #lawas #sarawak #bintulusarawak #sabah #kotakinabalu #kk

5 weeks ago comment 1 star 25

Hiii! selamat hari raya to all of u dearest! lamak dah sik kongsi feedback dengan kitak orang. tok adalah antara feedback yang diterima dari customer sd. nya dah fall in love kata nya!😍😍😍
.
mesti lah fall in love mun scrub ya tolong protect skin kita? bukan ya jak, scrub tok boleh sapu ke badan juak. ni tempat kitak nak "repair", boleh try sapu scrub tok.. god's willing, boleh bantu kitak orang
.
.
πŸ’– sd in jar rm62(sm) & rm65(ss) (exclude postage)πŸ’–
.
πŸ“ž order: wa to +6011-26817970
πŸ“¦ postage: whole malaysia
🚘 cod: bintulu area everyday (cod charge is depending on which area) & sibu
βœ… fast service!
.
#joliebarbie #scrubdistrict #scrubdistrictangel #districtbabes #scrubdistrictsarawak #scrubdistrictbintulu #scrubdistrictborneo #teambarbiefaa #scrubmalaysia #facescrubmalaysia #bodyscrubmalaysia #whiteningfacescrub #organicscrub #skincaremalaysia #bintulu #sibu #miri #kuching #mukah #dalat #betong #limbang #lawas #sarawak #bintulusarawak #sabah #kotakinabalu #kk

5 weeks ago comment 0 star 13

Saalam scrub district semua. πŸ’•

scrub dah readystock di kuching. siapa maok boleh whatsapp cepat sebab raya tok amat limited slot untuk cod. =================================
scrub district dollar jar readystock!
price rm65 exc postage
.
( tahan 2 - 3 bulan )
.
cod kuching & kota samarahan ( with caj depend area)
postage seluruh sabah & sarawak
sarawak add rm 8
sabah add rm10
.
agent sabah sarawak needed!
.
whatsapp +60168622076 for order/detail
or boleh tekan link di bio.
.
.
.
#scrubdistrictkuching #scrubdistrictsarawak #scrubdistrict #scrubdistrictangels #sayajual #kuching #scrubjerawat #scrubputih #scrubviral #kamekjual #sarawak #sayajualscrub #bazaarpaknil #scrubmurah #unimas #scrubjeragat #scrubdistrictagent #beauty #samarahan #scrub #uitm #scrubcantik #barbieangels #scrubkuching #muakuching #scrubdistrictsibu #muasarawak #scrublife #scrubdistrictmurah #scrubmagic

5 weeks ago comment 2 star 30

Fair flawless fabulous πŸ’― all you need for flawless barbie like skin is all here in 1 magical jar . start now & live your flawless dream . it all starts with that deep pore cleansing πŸ’―
.
benefit scrub district :
⭐️putihkan kulit muka, hilangkan jerawat
⭐️hilangkan whitehead blackhead
⭐️hilangkan parut2 hitam , parut2 jerawat, jeragat
⭐️rashes excema pun boleh hilang
⭐️ketiak2 hitam, celah2 kangkang, badan blakang jerawat pun boleh rawat
.
what else do you need to see effective results? patient and consistent! πŸ’ž
.
πŸ”₯ scrub district dollar jar πŸ”₯
price : rm62 per jar (350gm)
.
πŸ”₯ price exclude postage.
πŸ”₯ cod charge is rm5.
.
cod available :
🌸 kota samarahan 🌸 matang jaya 🌸 kuching 🌸 mjc 🌸 bau 🌸
.
πŸ“² to order : dm or whatsapp 011-31803981 ❀
.
.
#scrubdistrict #scrubdistrictfeedback #scrubdistrictsarawak #scrubdistrictsabah #scrubdistrictkuching #sapotlokal #barbielife #scrubdistrictdollarjar #scrubmalaysia #districtbabes #scrub #beautytips #nomakeup #beautyneeds #beautyalert #facialscrub #bodyscrub #lokalah #lokalbrand #skrub #sayajual #bazaarpaknil #muakuching #muasarawak #kuchingmakeupartist #muamalaysia #kamekjual #kamekjualmurah #unimas #uitmsamarahan

last month comment 7 star 21

Banyak sebenarnya punca penyebab kulit kita tak pernah nak flawless. antaranya :
1. air tidak mencukupi dlm badan
2. sisa makeup dan kotoran tidak dibersih dengan sebaiknya
3. suka sangat picit jerawat

haa, korang mana satu? whichever it is, air kena minum secukupnya supaya kidney kita boleh bantu buang toksin dalam badan. sisa makeup & kotoran pula mampu dibersihkan dgn sebaiknya dgn scrub district πŸ˜‰ mencuci dengan facial cleanser je tak cukup ye. sebaiknya amalkan rutin scrubbing jugak tau. jerawat pula jgn dipicit! guna je scrub district. lama-lama boleh kering tau jerawat korang tu and heal sepenuhnya. ajaib kan scrub district? moh lerrr ramai-ramai try it noww! πŸ˜πŸ‘
.
πŸ”₯ scrub district dollar jar πŸ”₯
price : rm62 per jar (350gm)
.
πŸ”₯ price exclude postage.
πŸ”₯ cod charge is rm5.
.
cod available :
🌸 kota samarahan 🌸 matang jaya 🌸 kuching 🌸 mjc 🌸 bau 🌸
.
πŸ“² to order : dm or whatsapp 011-31803981 ❀
.
.
#scrubdistrict #scrubdistrictfeedback #scrubdistrictsarawak #scrubdistrictsabah #scrubdistrictkuching #sapotlokal #barbielife #scrubdistrictdollarjar #scrubmalaysia #districtbabes #scrub #beautytips #nomakeup #beautyneeds #beautyalert #facialscrub #bodyscrub #lokalah #lokalbrand #skrub #sayajual #bazaarpaknil #muakuching #muasarawak #kuchingmakeupartist #muamalaysia #kamekjual #kamekjualmurah #unimas #uitmsamarahan

last month comment 4 star 18