Loading...
Instagram Public Photos with #pencuciintimwajibsetiaplelaki

Selamat pagi... dah mandi? dah cuci menggunakan hero idaman malaya?? kalau belum pi cuci cepat buang segala bakteria, kuman yang bersekongkol di bahagian 'tuuttt' ============================================
https://api.whatsapp.com/send?phone=60135868568
https://api.whatsapp.com/send?phone=60135868568
https://api.whatsapp.com/send?phone=60135868568

3 pilihan :-
❤️admire (fresh & clean)❤️
❤️desire (energetic & sporty)❤️
❤️romantic (passion of love)❤️ jom rawat dengan hero idaman malaya
✔ bau harum mewangi yang tahan lama
✔ tambahan aloe vera bagi memberi kelembapan berkekalan
pada kulit
✔ ektrak sireh yang membantu menghilangkan bakteria, kulat,
kegatalan dan kerengsangan
✔ kandungan gambir memberi stamina, kekuatan dan
kelebihan istimewa ✔ kulit sihat dengan kadar ph yang tepat ✔ vitamin e yang memberi khasiat untuk kulit
✔ menthol memberikan kesan kesegaran berpanjangan

hanya rm48.00 sahaja!!
hanya rm48.00 sahaja!!
hanya rm48.00 sahaja!! https://api.whatsapp.com/send?phone=60135868568
https://api.whatsapp.com/send?phone=60135868568
https://api.whatsapp.com/send?phone=60135868568

#heroidamanmalaya #sireh #aloevera #gambir #vitamine #pudina #ph4ke5 #agentheroidamanmalaya #dropshipheroidamanmalaya #pengedarherodamanmalaya #heroidamanmalaya #heromalaya #admire #desire #romantic #kebersihan #kesihatanlelaki #maskulin #masculine #pencuciintimlelaki #setiaplelakiwajibgunakannya #pencuciintimwajibsetiaplelaki

January 2019 comment 0 star 12

🤵jawatan kosong – marketing & sales executive🤵

kami menawarkan calon yang memenuhi kriteria yang diperlukan untuk memohon jawatan kosong sebagai marketing & sales executive di syarikat kami. ==============================
kriteria calon yang dicari:
============================== (+) lelaki
(+) berumur 18 tahun dan ke atas
(+) memiliki minimum spm atau sijil dari apa jua bidang
(+) tiada pengalaman / fresh graduate digalakkan memohon
(+) mempunyai kemahiran dan minat dalam melakukan marketing and sales
(+) berperwatakan kemas dan bersih
(+) keinginan untuk belajar dan menimba pengalaman baru
(+) boleh mencapai target yang ditetapkan
(+) merancang strategi dan menjalankan kempen-kempen pemasaran untuk syarikat (online/offline marketing)
(+) memantau dan memastikan kempen-kempen yang dirancang berjalan mengikut jadual
(+) mesti mempunyai lesen kenderaan
(+) komited, rajin & positif. ==============================
skop kerja:
============================== (+) membuat jualan secara online dan offline
(+) membalas/menjawab pertanyaan pelanggan
(+) follow up pelanggan
(+) mengemaskini/merekod data pelanggan ====================================
cara memohon:
==================================== jika anda benar-benar berminat, sila ikuti langkah ini: (+) emelkan permohonan anda ke: demihealthcare@heromalaya.com.my
(+) letakkan tajuk emel: memohon jawatan marketing & sales executive (+) sila lampirkan sekali dokumen berikut:- 1. resume
2. gambar passport

https://api.whatsapp.com/send?phone=60135868568
https://api.whatsapp.com/send?phone=60135868568
https://api.whatsapp.com/send?phone=60135868568

#heroidamanmalaya #sireh #aloevera #gambir #vitamine #pudina #ph4ke5 #agentheroidamanmalaya #dropshipheroidamanmalaya #pengedarherodamanmalaya #heroidamanmalaya #heromalaya #admire #desire #romantic #kebersihan #kesihatanlelaki #maskulin #masculine #pencuciintimlelaki #setiaplelakiwajibgunakannya #pencuciintimwajibsetiaplelaki

January 2019 comment 1 star 11

Rasa lesu??
badan kurang segar??
kurang keyakinan diri kerana ada bau yang tak menyenangkan??? jangan risau, abam suggest gunalah hero idaman malaya.. pencuci intim lelaki nombor satu di malaysia 🇲🇾 kebaikan dan kelebihan :- 👉 bau harum mewangi yang tahan lama 🌹
👉 haruman yang menggoda pasangan wanita 💑
👉 keintiman yang luar biasa pada pasangan suami isteri 💏
👉 💯% impak yang positif terhadap kebahagiaan rumah tangga 👨‍👩‍👧‍👦
👉 kepuasan yang luar biasa buat lelaki yang menggunakan him 🤵
👉 melambatkan proses ejakulasi.
👉 mengurangkan kesakitan luaran yang kecil.
👉 kelembapan yang berpanjangan dan kesihatan semulajadi pada kulit.
👉 menghapuskan bakteria, kulat dan kegatalan pada kulit.
👉 kulit sihat dengan kadar ph 4-5 bagi menghapuskan bakteria dari terus membiak.
👉 memberi khasiat, memperbaiki dan mempercepatkan proses pemulihan kulit.
👉 memberi kesegaran yang berpanjangan pada bahagian intim.

3 pilihan :-
❤️ admire (fresh & clean)
❤️ desire (energetic & sporty)
❤️ romantic (passion of love)

https://api.whatsapp.com/send?phone=60135868568
https://api.whatsapp.com/send?phone=60135868568
https://api.whatsapp.com/send?phone=60135868568

#heroidamanmalaya #sireh #aloevera #gambir #vitamine #pudina #ph4ke5 #agentheroidamanmalaya #dropshipheroidamanmalaya #pengedarherodamanmalaya #heroidamanmalaya #heromalaya #admire #desire #romantic #kebersihan #kesihatanlelaki #maskulin #masculine #pencuciintimlelaki #setiaplelakiwajibgunakannya #pencuciintimwajibsetiaplelaki

January 2019 comment 1 star 22

Sabun pencuci intim lelaki...apa tu ?? hero idaman malaya‼️ amboi hakak duk gelak-gelak yee😜 hakak setiap bulan mesti pakai pencuci intim wanita gak kan?

hakak pun nak wangi, habes takkan cik abang nak biar bau busuk tak terjaga🤭

meh hakak beli untuk cik abang sorang satu, bukan saja suami, anak-anak pun boleh pakai jugak tau😎😎 kebaikan dan kelebihan :- 👉 bau harum mewangi yang tahan lama 🌹
👉 haruman yang menggoda pasangan wanita 💑
👉 keintiman yang luar biasa pada pasangan suami isteri 💏
👉 💯% impak yang positif terhadap kebahagiaan rumah tangga 👨‍👩‍👧‍👦
👉 kepuasan yang luar biasa buat lelaki yang menggunakan him 🤵
👉 melambatkan proses ejakulasi.
👉 mengurangkan kesakitan luaran yang kecil.
👉 kelembapan yang berpanjangan dan kesihatan semulajadi pada kulit.
👉 menghapuskan bakteria, kulat dan kegatalan pada kulit.
👉 kulit sihat dengan kadar ph 4-5 bagi menghapuskan bakteria dari terus membiak.
👉 memberi khasiat, memperbaiki dan mempercepatkan proses pemulihan kulit.
👉 memberi kesegaran yang berpanjangan pada bahagian intim.

3 pilihan :-
❤️ admire (fresh & clean)
❤️ desire (energetic & sporty)
❤️ romantic (passion of love)

https://api.whatsapp.com/send?phone=60135868568
https://api.whatsapp.com/send?phone=60135868568
https://api.whatsapp.com/send?phone=60135868568

#heroidamanmalaya #sireh #aloevera #gambir #vitamine #pudina #ph4ke5 #agentheroidamanmalaya #dropshipheroidamanmalaya #pengedarherodamanmalaya #heroidamanmalaya #heromalaya #admire #desire #romantic #kebersihan #kesihatanlelaki #maskulin #masculine #pencuciintimlelaki #setiaplelakiwajibgunakannya #pencuciintimwajibsetiaplelaki

December 2018 comment 0 star 29

Rasa lesu??
badan kurang segar??
kurang keyakinan diri kerana ada bau yang tak menyenangkan??? jangan risau, abam suggest gunalah hero idaman malaya.. pencuci intim lelaki nombor satu di malaysia 🇲🇾 kebaikan dan kelebihan :- 👉 bau harum mewangi yang tahan lama 🌹
👉 haruman yang menggoda pasangan wanita 💑
👉 keintiman yang luar biasa pada pasangan suami isteri 💏
👉 💯% impak yang positif terhadap kebahagiaan rumah tangga 👨‍👩‍👧‍👦
👉 kepuasan yang luar biasa buat lelaki yang menggunakan him 🤵
👉 melambatkan proses ejakulasi.
👉 mengurangkan kesakitan luaran yang kecil.
👉 kelembapan yang berpanjangan dan kesihatan semulajadi pada kulit.
👉 menghapuskan bakteria, kulat dan kegatalan pada kulit.
👉 kulit sihat dengan kadar ph 4-5 bagi menghapuskan bakteria dari terus membiak.
👉 memberi khasiat, memperbaiki dan mempercepatkan proses pemulihan kulit.
👉 memberi kesegaran yang berpanjangan pada bahagian intim. 3 pilihan :-
❤️ admire (fresh & clean)
❤️ desire (energetic & sporty)
❤️ romantic (passion of love)

https://api.whatsapp.com/send?phone=60135868568
https://api.whatsapp.com/send?phone=60135868568
https://api.whatsapp.com/send?phone=60135868568

#heroidamanmalaya #sireh #aloevera #gambir #vitamine #pudina #ph4ke5 #agentheroidamanmalaya #dropshipheroidamanmalaya #pengedarherodamanmalaya #heroidamanmalaya #heromalaya #admire #desire #romantic #kebersihan #kesihatanlelaki #maskulin #masculine #pencuciintimlelaki #setiaplelakiwajibgunakannya #pencuciintimwajibsetiaplelaki

December 2018 comment 0 star 11

Tajuk post ni nama dia dah cuba sekali nak lagi berkali2 😁
sekali cik abg cuci dia akan terus menghantui hidup cik abg sekalian. bukan abg je tau 👆🏻 wife tu yang lebih2 mintak. last2 depa hat yang beli lebih 🤣 pasaipaa?? pasai wangi, puas hati, romantic, bahagia, bersihhh!! tu yang utama... was was lagii?? apa pikir banyak?? dial je nombor kami 013-5868568 atau wassap. zuppp!! barang sampai. tak pun, pi cari contact nombor agent yang tersenarai dlm pos kami kat bawah ni haaa... klu rasa nak cod, bagitau kami boleh direct kan terus pada agent2 yang berada di kawasan anda... xyah runsing bimbang sume. sekarang nak bersih dah x susah haaiii... dial je settle masalah 👍🏻👍🏻👍🏻 hanya dengan him hero idaman malaya.

pencuci intim wajib setiap lelaki 👍🏻👍🏻👍🏻 #agentheroidamanmalaya #dropshipheroidamanmalaya #pengedarherodamanmalaya #heroidamanmalaya #heromalaya #admire #desire #romantic #kebersihan #kesihatanlelaki #maskulin #masculine #pencuciintimlelaki #setiaplelakiwajibgunakannya #pencuciintimwajibsetiaplelaki

October 2018 comment 0 star 15

Cara-cara penggunaan him 😎

1) basahkan bahagian intim
2) basuh bahagian intim dengan him dan biarkan seketika lebih kurang 3-5 minit.
3) bilas dengan air yang bersih
4) lap dengan kering 😊

senang kan??? 😁

apa tunggu lagi? jom cuba... botol kecil pun ada hanya rm15.00. dapatkan dengan ejen2 dan dropship kami yang berdekatan 👍🏻
======================================
✔ antibacterial
✔ antifungal
✔ antimicrobial
✔ vitamin e
✔ moisturizer
✔ menthol

3 pilihan :-
❤ admire (fresh & clean)
❤ desire (energetic & sporty)
❤ romantic (passion of love)

https://api.whatsapp.com/send?phone=60135868568
https://api.whatsapp.com/send?phone=60135868568
https://api.whatsapp.com/send?phone=60135868568

#heroidamanmalaya
#sireh #aloevera #gambir #vitamine #pudina #ph4ke5 #agentheroidamanmalaya #dropshipheroidamanmalaya #pengedarherodamanmalaya #heroidamanmalaya #heromalaya #admire #desire #romantic #kebersihan #kesihatanlelaki #maskulin #masculine #pencuciintimlelaki #setiaplelakiwajibgunakannya #pencuciintimwajibsetiaplelaki

October 2018 comment 0 star 21

Penjagaan kulit bukan pada muka dan badan sahaja‼️ bahagian intim pun kene jaga juga tau...
lekas dapatkan hero idaman malaya dannnnnn anda pasti akan rasai perbezaannya 💪💪🕺 ============================================ kebaikan dan kelebihan :- 👉 bau harum mewangi yang tahan lama 🌹
👉 haruman yang menggoda pasangan wanita 💑
👉 keintiman yang luar biasa pada pasangan suami isteri 💏
👉 💯% impak yang positif terhadap kebahagiaan rumah tangga 👨‍👩‍👧‍👦
👉 kepuasan yang luar biasa buat lelaki yang menggunakan him 🤵
👉 melambatkan proses ejakulasi.
👉 mengurangkan kesakitan luaran yang kecil.
👉 kelembapan yang berpanjangan dan kesihatan semulajadi pada kulit.
👉 menghapuskan bakteria, kulat dan kegatalan pada kulit.
👉 kulit sihat dengan kadar ph 4-5 bagi menghapuskan bakteria dari terus membiak.
👉 memberi khasiat, memperbaiki dan mempercepatkan proses pemulihan kulit.
👉 memberi kesegaran yang berpanjangan pada bahagian intim.

#heroidamanmalaya #heromalaya #kebersihan #pencuciimtimlelaki #manwash #lelaki #maskulin #pencuciintimwajibsetiaplelaki #admire #desire #romantic

November 2018 comment 0 star 19

Selamat pagi... dah mandi? dah cuci menggunakan hero idaman malaya?? kalau belum pi cuci cepat buang segala bakteria, kuman yang bersekongkol di bahagian 'tuuttt' ============================================
https://api.whatsapp.com/send?phone=60135868568
https://api.whatsapp.com/send?phone=60135868568
https://api.whatsapp.com/send?phone=60135868568

3 pilihan :-
❤️admire (fresh & clean)❤️
❤️desire (energetic & sporty)❤️
❤️romantic (passion of love)❤️ jom rawat dengan hero idaman malaya
✔ bau harum mewangi yang tahan lama
✔ tambahan aloe vera bagi memberi kelembapan berkekalan
pada kulit
✔ ektrak sireh yang membantu menghilangkan bakteria, kulat,
kegatalan dan kerengsangan
✔ kandungan gambir memberi stamina, kekuatan dan
kelebihan istimewa ✔ kulit sihat dengan kadar ph yang tepat ✔ vitamin e yang memberi khasiat untuk kulit
✔ menthol memberikan kesan kesegaran berpanjangan

hanya rm48.00 sahaja!!
hanya rm48.00 sahaja!!
hanya rm48.00 sahaja!! https://api.whatsapp.com/send?phone=60135868568
https://api.whatsapp.com/send?phone=60135868568
https://api.whatsapp.com/send?phone=60135868568

#heroidamanmalaya
#sireh #aloevera #gambir #vitamine #pudina #ph4ke5 #agentheroidamanmalaya #dropshipheroidamanmalaya #pengedarherodamanmalaya #heroidamanmalaya #heromalaya #admire #desire #romantic #kebersihan #kesihatanlelaki #maskulin #masculine #pencuciintimlelaki #setiaplelakiwajibgunakannya #pencuciintimwajibsetiaplelaki

October 2018 comment 1 star 15