Loading...
Instagram Public Photos with #pencuciintimwajibsetiaplelaki

Anda tanya saya jawab 😎

him ni sesuai untuk sape je pakai?

him ni sesuai untuk :- βœ” lelaki yang aktif bersukan.
βœ” lelaki yang bekerja seharian di luar pejabat dan terdedah dengan panas matahari yang mengakibatkan peluh.
βœ” remaja yang tinggal di asrama
βœ” lelaki yang mementingkan aspek kebersihan.
βœ” lelaki yang mempunyai masalah kulit sensitif.
βœ” dengan erti kata lain, semua lelaki wajib menggunakannya!! 😎 ===================================== fungi him dapat mencegah daripada masalah kegatalan di bahagian intim πŸ‘πŸ» βœ” antibacterial
βœ” antifungal
βœ” antimicrobial
βœ” vitamin e
βœ” moisturizer
βœ” menthol

dapatkan segera dari ejen2 dan dropship kami yang berdekatan dengan anda πŸ‘πŸ»
====================================== 3 pilihan :-
❀ admire (fresh & clean)
❀ desire (energetic & sporty)
❀ romantic (passion of love)

#heroidamanmalaya
#sireh #aloevera #gambir #vitamine #pudina #ph4ke5 #agentheroidamanmalaya #dropshipheroidamanmalaya #pengedarherodamanmalaya #heroidamanmalaya #heromalaya #admire #desire #romantic #kebersihan #kesihatanlelaki #maskulin #masculine #pencuciintimlelaki #setiaplelakiwajibgunakannya #pencuciintimwajibsetiaplelaki

November 2018 comment 0 star 44

Tajuk post ni nama dia dah cuba sekali nak lagi berkali2 😁
sekali cik abg cuci dia akan terus menghantui hidup cik abg sekalian. bukan abg je tau πŸ‘†πŸ» wife tu yang lebih2 mintak. last2 depa hat yang beli lebih 🀣 pasaipaa?? pasai wangi, puas hati, romantic, bahagia, bersihhh!! tu yang utama... was was lagii?? apa pikir banyak?? dial je nombor kami 019-2838187 atau wassap. zuppp!! barang sampai. klu rasa nak cod, bagitau kami boleh direct kan terus pada agent2 yang berada di kawasan anda... xyah runsing bimbang sume. sekarang nak bersih dah x susah haaiii... dial je settle masalah πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» hanya dengan him hero idaman malaya.

pencuci intim wajib setiap lelaki πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» #agentheroidamanmalaya #dropshipheroidamanmalaya #pengedarherodamanmalaya #heroidamanmalaya #heromalaya #admire #desire #romantic #kebersihan #kesihatanlelaki #maskulin #masculine #pencuciintimlelaki #setiaplelakiwajibgunakannya #pencuciintimwajibsetiaplelaki

October 2018 comment 3 star 25

Selamat pagi... dah mandi? dah cuci menggunakan hero idaman malaya?? kalau belum pi cuci cepat buang segala bakteria, kuman yang bersekongkol di bahagian 'tuuttt' ============================================
https://api.whatsapp.com/send?phone=60135868568
https://api.whatsapp.com/send?phone=60135868568
https://api.whatsapp.com/send?phone=60135868568

3 pilihan :-
❀️admire (fresh & clean)❀️
❀️desire (energetic & sporty)❀️
❀️romantic (passion of love)❀️ jom rawat dengan hero idaman malaya
βœ” bau harum mewangi yang tahan lama
βœ” tambahan aloe vera bagi memberi kelembapan berkekalan
pada kulit
βœ” ektrak sireh yang membantu menghilangkan bakteria, kulat,
kegatalan dan kerengsangan
βœ” kandungan gambir memberi stamina, kekuatan dan
kelebihan istimewa βœ” kulit sihat dengan kadar ph yang tepat βœ” vitamin e yang memberi khasiat untuk kulit
βœ” menthol memberikan kesan kesegaran berpanjangan

hanya rm48.00 sahaja!!
hanya rm48.00 sahaja!!
hanya rm48.00 sahaja!! https://api.whatsapp.com/send?phone=60135868568
https://api.whatsapp.com/send?phone=60135868568
https://api.whatsapp.com/send?phone=60135868568

#heroidamanmalaya #sireh #aloevera #gambir #vitamine #pudina #ph4ke5 #agentheroidamanmalaya #dropshipheroidamanmalaya #pengedarherodamanmalaya #heroidamanmalaya #heromalaya #admire #desire #romantic #kebersihan #kesihatanlelaki #maskulin #masculine #pencuciintimlelaki #setiaplelakiwajibgunakannya #pencuciintimwajibsetiaplelaki

last month comment 0 star 12

Awak tanya saya jawab 😎

bagaimana kudis buta atau scabies terjadi pada alat kelamin lelaki?? scabies atau kudis buta disebabkan oleh hama kecil yang berjangkit dipanggil sarcoptes scabiei. lubang hama ini ditanam ke dalam kulit, kemudian membiak dan bertelur, menyebabkan gatal-gatal ruam dan sengit. penghidap scabies jarang tahu bahawa mereka mempunyai dijangkiti scabies sehingga beberapa minggu selepas jangkitan awal. ini bermakna serangan kudis boleh merebak dengan cepat.

punca?? scabies biasanya dilihat sebagai keadaan hidup yang tidak sihat dan kekurangan kebersihan diri.

tanda-tanda?? ruam dan gatal-gatal yang lebih teruk pada waktu malam atau selepas mandi. ruam terdiri daripada bintik kecil merah yang kelihatan seperti gigitan kecil serangga (dipanggil tanda merah), ruam ini boleh disalah anggap sebagai syarat-syarat lain dermatologi, sebagai contoh, #ekzema.

him berupaya merawatnya... kenapa??? kerana him mempunyai :- βœ” antibacterial
βœ” antifungal
βœ” antimicrobial
βœ” vitamin e
βœ” moisturizer
βœ” menthol

jangan takut!! cepat bertindak anda selamat πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
====================================== 3 pilihan :-
❀ admire (fresh & clean)
❀ desire (energetic & sporty)
❀ romantic (passion of love)

https://wa.me/60192838187

https://wa.me/60192838187

https://wa.me/60192838187

#heroidamanmalaya
#sireh #aloevera #gambir #vitamine #pudina #ph4ke5 #agentheroidamanmalaya #dropshipheroidamanmalaya #pengedarherodamanmalaya #heroidamanmalaya #heromalaya #admire #desire #romantic #kebersihan #kesihatanlelaki #maskulin #masculine #pencuciintimlelaki #setiaplelakiwajibgunakannya #pencuciintimwajibsetiaplelaki

October 2018 comment 0 star 28

🀡jawatan kosong – marketing & sales executive🀡

kami menawarkan calon yang memenuhi kriteria yang diperlukan untuk memohon jawatan kosong sebagai marketing & sales executive di syarikat kami. ==============================
kriteria calon yang dicari:
============================== (+) lelaki
(+) berumur 18 tahun dan ke atas
(+) memiliki minimum spm atau sijil dari apa jua bidang
(+) tiada pengalaman / fresh graduate digalakkan memohon
(+) mempunyai kemahiran dan minat dalam melakukan marketing and sales
(+) berperwatakan kemas dan bersih
(+) keinginan untuk belajar dan menimba pengalaman baru
(+) boleh mencapai target yang ditetapkan
(+) merancang strategi dan menjalankan kempen-kempen pemasaran untuk syarikat (online/offline marketing)
(+) memantau dan memastikan kempen-kempen yang dirancang berjalan mengikut jadual
(+) mesti mempunyai lesen kenderaan
(+) komited, rajin & positif. ==============================
skop kerja:
============================== (+) membuat jualan secara online dan offline
(+) membalas/menjawab pertanyaan pelanggan
(+) follow up pelanggan
(+) mengemaskini/merekod data pelanggan ====================================
cara memohon:
==================================== jika anda benar-benar berminat, sila ikuti langkah ini: (+) emelkan permohonan anda ke: demihealthcare@heromalaya.com.my
(+) letakkan tajuk emel: memohon jawatan marketing & sales executive (+) sila lampirkan sekali dokumen berikut:- 1. resume
2. gambar passport

https://api.whatsapp.com/send?phone=60135868568
https://api.whatsapp.com/send?phone=60135868568
https://api.whatsapp.com/send?phone=60135868568

#heroidamanmalaya #sireh #aloevera #gambir #vitamine #pudina #ph4ke5 #agentheroidamanmalaya #dropshipheroidamanmalaya #pengedarherodamanmalaya #heroidamanmalaya #heromalaya #admire #desire #romantic #kebersihan #kesihatanlelaki #maskulin #masculine #pencuciintimlelaki #setiaplelakiwajibgunakannya #pencuciintimwajibsetiaplelaki

last month comment 1 star 11

Rasa lesu??
badan kurang segar??
kurang keyakinan diri kerana ada bau yang tak menyenangkan??? jangan risau, abam suggest gunalah hero idaman malaya.. pencuci intim lelaki nombor satu di malaysia πŸ‡²πŸ‡Ύ kebaikan dan kelebihan :- πŸ‘‰ bau harum mewangi yang tahan lama 🌹
πŸ‘‰ haruman yang menggoda pasangan wanita πŸ’‘
πŸ‘‰ keintiman yang luar biasa pada pasangan suami isteri πŸ’
πŸ‘‰ πŸ’―% impak yang positif terhadap kebahagiaan rumah tangga πŸ‘¨‍πŸ‘©‍πŸ‘§‍πŸ‘¦
πŸ‘‰ kepuasan yang luar biasa buat lelaki yang menggunakan him 🀡
πŸ‘‰ melambatkan proses ejakulasi.
πŸ‘‰ mengurangkan kesakitan luaran yang kecil.
πŸ‘‰ kelembapan yang berpanjangan dan kesihatan semulajadi pada kulit.
πŸ‘‰ menghapuskan bakteria, kulat dan kegatalan pada kulit.
πŸ‘‰ kulit sihat dengan kadar ph 4-5 bagi menghapuskan bakteria dari terus membiak.
πŸ‘‰ memberi khasiat, memperbaiki dan mempercepatkan proses pemulihan kulit.
πŸ‘‰ memberi kesegaran yang berpanjangan pada bahagian intim.

3 pilihan :-
❀️ admire (fresh & clean)
❀️ desire (energetic & sporty)
❀️ romantic (passion of love)

https://api.whatsapp.com/send?phone=60135868568
https://api.whatsapp.com/send?phone=60135868568
https://api.whatsapp.com/send?phone=60135868568

#heroidamanmalaya #sireh #aloevera #gambir #vitamine #pudina #ph4ke5 #agentheroidamanmalaya #dropshipheroidamanmalaya #pengedarherodamanmalaya #heroidamanmalaya #heromalaya #admire #desire #romantic #kebersihan #kesihatanlelaki #maskulin #masculine #pencuciintimlelaki #setiaplelakiwajibgunakannya #pencuciintimwajibsetiaplelaki

last month comment 1 star 22

Sabun pencuci intim lelaki...apa tu ?? hero idaman malaya‼️ amboi hakak duk gelak-gelak yee😜 hakak setiap bulan mesti pakai pencuci intim wanita gak kan?

hakak pun nak wangi, habes takkan cik abang nak biar bau busuk tak terjaga🀭

meh hakak beli untuk cik abang sorang satu, bukan saja suami, anak-anak pun boleh pakai jugak tau😎😎 kebaikan dan kelebihan :- πŸ‘‰ bau harum mewangi yang tahan lama 🌹
πŸ‘‰ haruman yang menggoda pasangan wanita πŸ’‘
πŸ‘‰ keintiman yang luar biasa pada pasangan suami isteri πŸ’
πŸ‘‰ πŸ’―% impak yang positif terhadap kebahagiaan rumah tangga πŸ‘¨‍πŸ‘©‍πŸ‘§‍πŸ‘¦
πŸ‘‰ kepuasan yang luar biasa buat lelaki yang menggunakan him 🀡
πŸ‘‰ melambatkan proses ejakulasi.
πŸ‘‰ mengurangkan kesakitan luaran yang kecil.
πŸ‘‰ kelembapan yang berpanjangan dan kesihatan semulajadi pada kulit.
πŸ‘‰ menghapuskan bakteria, kulat dan kegatalan pada kulit.
πŸ‘‰ kulit sihat dengan kadar ph 4-5 bagi menghapuskan bakteria dari terus membiak.
πŸ‘‰ memberi khasiat, memperbaiki dan mempercepatkan proses pemulihan kulit.
πŸ‘‰ memberi kesegaran yang berpanjangan pada bahagian intim.

3 pilihan :-
❀️ admire (fresh & clean)
❀️ desire (energetic & sporty)
❀️ romantic (passion of love)

https://api.whatsapp.com/send?phone=60135868568
https://api.whatsapp.com/send?phone=60135868568
https://api.whatsapp.com/send?phone=60135868568

#heroidamanmalaya #sireh #aloevera #gambir #vitamine #pudina #ph4ke5 #agentheroidamanmalaya #dropshipheroidamanmalaya #pengedarherodamanmalaya #heroidamanmalaya #heromalaya #admire #desire #romantic #kebersihan #kesihatanlelaki #maskulin #masculine #pencuciintimlelaki #setiaplelakiwajibgunakannya #pencuciintimwajibsetiaplelaki

December 2018 comment 0 star 29

Rasa lesu??
badan kurang segar??
kurang keyakinan diri kerana ada bau yang tak menyenangkan??? jangan risau, abam suggest gunalah hero idaman malaya.. pencuci intim lelaki nombor satu di malaysia πŸ‡²πŸ‡Ύ kebaikan dan kelebihan :- πŸ‘‰ bau harum mewangi yang tahan lama 🌹
πŸ‘‰ haruman yang menggoda pasangan wanita πŸ’‘
πŸ‘‰ keintiman yang luar biasa pada pasangan suami isteri πŸ’
πŸ‘‰ πŸ’―% impak yang positif terhadap kebahagiaan rumah tangga πŸ‘¨‍πŸ‘©‍πŸ‘§‍πŸ‘¦
πŸ‘‰ kepuasan yang luar biasa buat lelaki yang menggunakan him 🀡
πŸ‘‰ melambatkan proses ejakulasi.
πŸ‘‰ mengurangkan kesakitan luaran yang kecil.
πŸ‘‰ kelembapan yang berpanjangan dan kesihatan semulajadi pada kulit.
πŸ‘‰ menghapuskan bakteria, kulat dan kegatalan pada kulit.
πŸ‘‰ kulit sihat dengan kadar ph 4-5 bagi menghapuskan bakteria dari terus membiak.
πŸ‘‰ memberi khasiat, memperbaiki dan mempercepatkan proses pemulihan kulit.
πŸ‘‰ memberi kesegaran yang berpanjangan pada bahagian intim. 3 pilihan :-
❀️ admire (fresh & clean)
❀️ desire (energetic & sporty)
❀️ romantic (passion of love)

https://api.whatsapp.com/send?phone=60135868568
https://api.whatsapp.com/send?phone=60135868568
https://api.whatsapp.com/send?phone=60135868568

#heroidamanmalaya #sireh #aloevera #gambir #vitamine #pudina #ph4ke5 #agentheroidamanmalaya #dropshipheroidamanmalaya #pengedarherodamanmalaya #heroidamanmalaya #heromalaya #admire #desire #romantic #kebersihan #kesihatanlelaki #maskulin #masculine #pencuciintimlelaki #setiaplelakiwajibgunakannya #pencuciintimwajibsetiaplelaki

December 2018 comment 0 star 11

Anda tanya saya jawab 😎

him ni sesuai untuk sape je pakai?

him ni sesuai untuk :- βœ” lelaki yang aktif bersukan.
βœ” lelaki yang bekerja seharian di luar pejabat dan terdedah dengan panas matahari yang mengakibatkan peluh.
βœ” remaja yang tinggal di asrama
βœ” lelaki yang mementingkan aspek kebersihan.
βœ” lelaki yang mempunyai masalah kulit sensitif.
βœ” dengan erti kata lain, semua lelaki wajib menggunakannya!! 😎
======================================
fungi him dapat mencegah daripada masalah kegatalan di bahagian intim πŸ‘πŸ» βœ” antibacterial
βœ” antifungal
βœ” antimicrobial
βœ” vitamin e
βœ” moisturizer
βœ” menthol ========================== 3 pilihan :-
❀ admire (fresh & clean)
❀ desire (energetic & sporty)
❀ romantic (passion of love)

wasap.my/60172458788/him
wasap.my/60172458788/him
wasap.my/60172458788/him

#heroidamanmalaya
#sireh #aloevera #gambir #vitamine #pudina #ph4ke5 #agentheroidamanmalaya #dropshipheroidamanmalaya #pengedarherodamanmalaya #heroidamanmalaya #heromalaya #admire #desire #romantic #kebersihan #kesihatanlelaki #maskulin #masculine #pencuciintimlelaki #setiaplelakiwajibgunakannya #pencuciintimwajibsetiaplelaki

October 2018 comment 0 star 9