Loading...
Instagram Public Photos with #pencuciintimwajibsetiaplelaki

Rasa lesu??
badan kurang segar??
kurang keyakinan diri kerana ada bau yang tak menyenangkan??? jangan risau, abam suggest gunalah hero idaman malaya.. pencuci intim lelaki nombor satu di malaysia πŸ‡²πŸ‡Ύ kebaikan dan kelebihan :- πŸ‘‰ bau harum mewangi yang tahan lama 🌹
πŸ‘‰ haruman yang menggoda pasangan wanita πŸ’‘
πŸ‘‰ keintiman yang luar biasa pada pasangan suami isteri πŸ’
πŸ‘‰ πŸ’―% impak yang positif terhadap kebahagiaan rumah tangga πŸ‘¨‍πŸ‘©‍πŸ‘§‍πŸ‘¦
πŸ‘‰ kepuasan yang luar biasa buat lelaki yang menggunakan him 🀡
πŸ‘‰ melambatkan proses ejakulasi.
πŸ‘‰ mengurangkan kesakitan luaran yang kecil.
πŸ‘‰ kelembapan yang berpanjangan dan kesihatan semulajadi pada kulit.
πŸ‘‰ menghapuskan bakteria, kulat dan kegatalan pada kulit.
πŸ‘‰ kulit sihat dengan kadar ph 4-5 bagi menghapuskan bakteria dari terus membiak.
πŸ‘‰ memberi khasiat, memperbaiki dan mempercepatkan proses pemulihan kulit.
πŸ‘‰ memberi kesegaran yang berpanjangan pada bahagian intim. 3 pilihan :-
❀️ admire (fresh & clean)
❀️ desire (energetic & sporty)
❀️ romantic (passion of love)

https://api.whatsapp.com/send?phone=60135868568
https://api.whatsapp.com/send?phone=60135868568
https://api.whatsapp.com/send?phone=60135868568

#heroidamanmalaya #sireh #aloevera #gambir #vitamine #pudina #ph4ke5 #agentheroidamanmalaya #dropshipheroidamanmalaya #pengedarherodamanmalaya #heroidamanmalaya #heromalaya #admire #desire #romantic #kebersihan #kesihatanlelaki #maskulin #masculine #pencuciintimlelaki #setiaplelakiwajibgunakannya #pencuciintimwajibsetiaplelaki

Yesterday comment 0 star 11

Anda tanya saya jawab 😎

him ni sesuai untuk sape je pakai?

him ni sesuai untuk :- βœ” lelaki yang aktif bersukan.
βœ” lelaki yang bekerja seharian di luar pejabat dan terdedah dengan panas matahari yang mengakibatkan peluh.
βœ” remaja yang tinggal di asrama
βœ” lelaki yang mementingkan aspek kebersihan.
βœ” lelaki yang mempunyai masalah kulit sensitif.
βœ” dengan erti kata lain, semua lelaki wajib menggunakannya!! 😎 ===================================== fungi him dapat mencegah daripada masalah kegatalan di bahagian intim πŸ‘πŸ» βœ” antibacterial
βœ” antifungal
βœ” antimicrobial
βœ” vitamin e
βœ” moisturizer
βœ” menthol

dapatkan segera dari ejen2 dan dropship kami yang berdekatan dengan anda πŸ‘πŸ»
====================================== 3 pilihan :-
❀ admire (fresh & clean)
❀ desire (energetic & sporty)
❀ romantic (passion of love)

#heroidamanmalaya
#sireh #aloevera #gambir #vitamine #pudina #ph4ke5 #agentheroidamanmalaya #dropshipheroidamanmalaya #pengedarherodamanmalaya #heroidamanmalaya #heromalaya #admire #desire #romantic #kebersihan #kesihatanlelaki #maskulin #masculine #pencuciintimlelaki #setiaplelakiwajibgunakannya #pencuciintimwajibsetiaplelaki

last month comment 0 star 31

Selamat pagi... dah mandi? dah cuci menggunakan hero idaman malaya?? kalau belum pi cuci cepat buang segala bakteria, kuman yang bersekongkol di bahagian 'tuuttt' ============================================
https://api.whatsapp.com/send?phone=60135868568
https://api.whatsapp.com/send?phone=60135868568
https://api.whatsapp.com/send?phone=60135868568

3 pilihan :-
❀️admire (fresh & clean)❀️
❀️desire (energetic & sporty)❀️
❀️romantic (passion of love)❀️ jom rawat dengan hero idaman malaya
βœ” bau harum mewangi yang tahan lama
βœ” tambahan aloe vera bagi memberi kelembapan berkekalan
pada kulit
βœ” ektrak sireh yang membantu menghilangkan bakteria, kulat,
kegatalan dan kerengsangan
βœ” kandungan gambir memberi stamina, kekuatan dan
kelebihan istimewa βœ” kulit sihat dengan kadar ph yang tepat βœ” vitamin e yang memberi khasiat untuk kulit
βœ” menthol memberikan kesan kesegaran berpanjangan

hanya rm48.00 sahaja!!
hanya rm48.00 sahaja!!
hanya rm48.00 sahaja!! https://api.whatsapp.com/send?phone=60135868568
https://api.whatsapp.com/send?phone=60135868568
https://api.whatsapp.com/send?phone=60135868568

#heroidamanmalaya #sireh #aloevera #gambir #vitamine #pudina #ph4ke5 #agentheroidamanmalaya #dropshipheroidamanmalaya #pengedarherodamanmalaya #heroidamanmalaya #heromalaya #admire #desire #romantic #kebersihan #kesihatanlelaki #maskulin #masculine #pencuciintimlelaki #setiaplelakiwajibgunakannya #pencuciintimwajibsetiaplelaki

last month comment 0 star 16

Tajuk post ni nama dia dah cuba sekali nak lagi berkali2 😁
sekali cik abg cuci dia akan terus menghantui hidup cik abg sekalian. bukan abg je tau πŸ‘†πŸ» wife tu yang lebih2 mintak. last2 depa hat yang beli lebih 🀣 pasaipaa?? pasai wangi, puas hati, romantic, bahagia, bersihhh!! tu yang utama... was was lagii?? apa pikir banyak?? dial je nombor kami 019-2838187 atau wassap. zuppp!! barang sampai. klu rasa nak cod, bagitau kami boleh direct kan terus pada agent2 yang berada di kawasan anda... xyah runsing bimbang sume. sekarang nak bersih dah x susah haaiii... dial je settle masalah πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» hanya dengan him hero idaman malaya.

pencuci intim wajib setiap lelaki πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» #agentheroidamanmalaya #dropshipheroidamanmalaya #pengedarherodamanmalaya #heroidamanmalaya #heromalaya #admire #desire #romantic #kebersihan #kesihatanlelaki #maskulin #masculine #pencuciintimlelaki #setiaplelakiwajibgunakannya #pencuciintimwajibsetiaplelaki

October 2018 comment 3 star 24

Anda tanya saya jawab 😎

adakah him sesuai digunakan untuk kulit yang sensitif?? ye, him sangat sesuai digunakan untuk kulit yang sensitive, gatal dan melecet. ianya telah mendapat kelulusan kkm dan menggunakan bahan-bahan semulajadi seperti sireh, aloe vera, pudina & gambir.

fungi him dapat mencegah daripada masalah kegatalan di bahagian intim πŸ‘πŸ» βœ”οΈ antibacterial
βœ”οΈ antifungal
βœ”οΈ antimicrobial
βœ”οΈ vitamin e
βœ”οΈ moisturizer
βœ”οΈ menthol

dapatkan segera dari ejen2 dan dropship kami yang berdekatan dengan anda πŸ‘πŸ»
====================================== 3 pilihan :-
❀️ admire (fresh & clean)
❀️ desire (energetic & sporty)
❀️ romantic (passion of love)

https://api.whatsapp.com/send?phone=60135868568
https://api.whatsapp.com/send?phone=60135868568
https://api.whatsapp.com/send?phone=60135868568

#heroidamanmalaya
#sireh #aloevera #gambir #vitamine #pudina #ph4ke5 #agentheroidamanmalaya #dropshipheroidamanmalaya #pengedarherodamanmalaya #heroidamanmalaya #heromalaya #admire #desire #romantic #kebersihan #kesihatanlelaki #maskulin #masculine #pencuciintimlelaki #setiaplelakiwajibgunakannya #pencuciintimwajibsetiaplelaki

last month comment 0 star 12

"masalah gatal-gatal di bahagian intim saya dah hilang... bau pun best!! apa bahan-bahan him yang hilangkan bakteria di bahagian intim saya tuan"

saya tak nak la bagi customer tertanya-tanya kan apa la agaknya bahan2 dalam him ni. nahh!! tuan-tuan boleh baca dan tengok sendiri yeaa... 😁 ====================================== kita ada :-
βœ” sireh
βœ” aloe vera
βœ” vitamin e
βœ” gambir
βœ” pudina

bahan-bahan ni dah cukup untuk menghilangkan segala kotoran, bau, bakteria, hama, kutu dan segala yang jahat-jahat hinggap di bahagian intim kita sebab him :- βœ” antibacterial
βœ” antifungal
βœ” antimicrobial
βœ” vitamin e
βœ” moisturizer
βœ” menthol
====================================== 3 pilihan :-
❀ admire (fresh & clean)
❀ desire (energetic & sporty)
❀ romantic (passion of love)

nak tau?? whatsapp je senang... https://api.whatsapp.com/send?phone=60195904183
https://api.whatsapp.com/send?phone=60195904183
https://api.whatsapp.com/send?phone=60195904183

#heroidamanmalaya #sireh #aloevera #gambir #vitamine #pudina #ph4ke5 #agentheroidamanmalaya #dropshipheroidamanmalaya #pengedarherodamanmalaya #heroidamanmalaya #heromalaya #admire #desire #romantic #kebersihan #kesihatanlelaki #maskulin #masculine #pencuciintimlelaki #setiaplelakiwajibgunakannya #pencuciintimwajibsetiaplelaki

last month comment 0 star 3

Cara-cara penggunaan him 😎

1) basahkan bahagian intim
2) basuh bahagian intim dengan him dan biarkan seketika lebih kurang 3-5 minit.
3) bilas dengan air yang bersih
4) lap dengan kering 😊

senang kan??? 😁

apa tunggu lagi? jom cuba... botol kecil pun ada hanya rm15.00. ======================================
βœ” antibacterial
βœ” antifungal
βœ” antimicrobial
βœ” vitamin e
βœ” moisturizer
βœ” menthol

3 pilihan :-
❀ admire (fresh & clean)
❀ desire (energetic & sporty)
❀ romantic (passion of love)

https://api.whatsapp.com/send?phone=60195904183
https://api.whatsapp.com/send?phone=60195904183
https://api.whatsapp.com/send?phone=60195904183

#heroidamanmalaya
#sireh #aloevera #gambir #vitamine #pudina #ph4ke5 #agentheroidamanmalaya #dropshipheroidamanmalaya #pengedarherodamanmalaya #heroidamanmalaya #heromalaya #admire #desire #romantic #kebersihan #kesihatanlelaki #maskulin #masculine #pencuciintimlelaki #setiaplelakiwajibgunakannya #pencuciintimwajibsetiaplelaki

last month comment 0 star 4

Anda tanya saya jawab 😎

him ni sesuai untuk sape je pakai?

him ni sesuai untuk :- βœ” lelaki yang aktif bersukan.
βœ” lelaki yang bekerja seharian di luar pejabat dan terdedah dengan panas matahari yang mengakibatkan peluh.
βœ” remaja yang tinggal di asrama
βœ” lelaki yang mementingkan aspek kebersihan.
βœ” lelaki yang mempunyai masalah kulit sensitif.
βœ” dengan erti kata lain, semua lelaki wajib menggunakannya!! 😎
======================================
fungi him dapat mencegah daripada masalah kegatalan di bahagian intim πŸ‘πŸ» βœ” antibacterial
βœ” antifungal
βœ” antimicrobial
βœ” vitamin e
βœ” moisturizer
βœ” menthol ========================== 3 pilihan :-
❀ admire (fresh & clean)
❀ desire (energetic & sporty)
❀ romantic (passion of love)

wasap.my/60172458788/him
wasap.my/60172458788/him
wasap.my/60172458788/him

#heroidamanmalaya
#sireh #aloevera #gambir #vitamine #pudina #ph4ke5 #agentheroidamanmalaya #dropshipheroidamanmalaya #pengedarherodamanmalaya #heroidamanmalaya #heromalaya #admire #desire #romantic #kebersihan #kesihatanlelaki #maskulin #masculine #pencuciintimlelaki #setiaplelakiwajibgunakannya #pencuciintimwajibsetiaplelaki

last month comment 0 star 8

Penjagaan kulit bukan pada muka dan badan sahaja‼️ bahagian intim pun kene jaga juga tau...
lekas dapatkan hero idaman malaya dannnnnn anda pasti akan rasai perbezaannya πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ•Ί ============================================ kebaikan dan kelebihan :- πŸ‘‰ bau harum mewangi yang tahan lama 🌹
πŸ‘‰ haruman yang menggoda pasangan wanita πŸ’‘
πŸ‘‰ keintiman yang luar biasa pada pasangan suami isteri πŸ’
πŸ‘‰ πŸ’―% impak yang positif terhadap kebahagiaan rumah tangga πŸ‘¨‍πŸ‘©‍πŸ‘§‍πŸ‘¦
πŸ‘‰ kepuasan yang luar biasa buat lelaki yang menggunakan him 🀡
πŸ‘‰ melambatkan proses ejakulasi.
πŸ‘‰ mengurangkan kesakitan luaran yang kecil.
πŸ‘‰ kelembapan yang berpanjangan dan kesihatan semulajadi pada kulit.
πŸ‘‰ menghapuskan bakteria, kulat dan kegatalan pada kulit.
πŸ‘‰ kulit sihat dengan kadar ph 4-5 bagi menghapuskan bakteria dari terus membiak.
πŸ‘‰ memberi khasiat, memperbaiki dan mempercepatkan proses pemulihan kulit.
πŸ‘‰ memberi kesegaran yang berpanjangan pada bahagian intim.

#heroidamanmalaya #heromalaya #kebersihan #pencuciimtimlelaki #manwash #lelaki #maskulin #pencuciintimwajibsetiaplelaki #admire #desire #romantic

4 weeks ago comment 0 star 19