Loading...
Instagram Public Photos with #myfuture

Tgh rest lepas habis shoot tiba2 dia dtg... selepas 9thn brkwn on & off..brcinta bagai nk rak,brgaduh sampai pecah rumah,pastu break,kau buang aku,aku buang kau,masing2 bawak haluan masing2,brkwn ngn org lain..pastu jumpa&sambung balik..sampai member2,family dah naik jemu dengar “ah aku dah xnk dia” or “kali ni aku betul2 nak move on” ada lagi “aku dh decide nk kawin ngn org lain” tapi hakikatnya..😑selain mama,arwah bapa,family dia lah yg selalu ada dgn aku..tu bila dia xde ibarat hilang separuh nyawa..ini bukan ayat acah2..tapi aku mmg sayang dia,dan aku yg fight & usaha utk kenal ngn dia..biarlah org nk ckp mcm perigi mencari timba,tetapi aku puas hati sbb finally he proposed me.. 💍😭 x tau perasaan masa tu nak ckp mcm mana hanya allah s.w.t je yg tau..happy,sedih semua ada..💖 susah senang sama2..dia yg byk mengajar aku sume benda..dari ciknons yg selebet tukar jadi feminin/gugurl(konon2 ah)pahamlah aku ni pun byk perangai pelik2 yg org luar xtau tapi dia tau..dari hujung rambut hingga hujung kaki dia monitor,yelah aku nie sorg yg tersangat2lah simple..cukup ngn t-shirt,jeans,kasut or slipper yg penting sling beg!! dah settle..kadang dia yg pilih semua benda utk aku pakai. nama je aku ni pompuan,tapi sbnrnya aku x reti nak dress up bagai mcm pompuan..😑 pendek cite dia je yg tau cane nak jaga & handle perangai aku & terima aku seadanya. yang paling penting,masa aku tgh susah dia yg kutip aku blk sbb masa tu aku tgh drop gila2. dia ada disebelah aku..kwn2?!! xyah boraklah..lagi 1 masa aku sakit,selalu sakit,& sakit lagi dibuat hampir mati.. dia yg jaga aku..wlaupun dok terkejar sana sini,mana lg ngn keje dia yg busy,nak direct,nak shoot,nak ngedit bagai dia masih bertahan utk jaga aku smpai skrg.. mknn,minuman,vitamin,supplement,solat sume dia yg akan remind aku dan suh aku jaga sume benda tu.. byk juga yg persoalkan knp aku pilih dia & bukan org lain yg which is lebih better dari dia..1 je, manusia xde yg sempurna & mama selalu pesan : “duit boleh cari.. kebahagiaan dunia & akhirat susah kita nak dpt & susah kita nak jumpa”~ aku mohon padamu ya allah..kau permudahkanlah segala2nya 💞 #nonnyxmuzzy #relationshipgoals #countingdays #myfuture #alhamdulillah

3 weeks ago comment 382 star 9,169

Ea ♥️ #mood #myfuture

3 weeks ago comment 36 star 3,482

Just because 💛 #philiplev

3 days ago comment 20 star 388
3 hours ago comment 2 star 16

Came home to this pretty little surprise in the mail!! ... ... ... #monat #bossbabe #myfuture #hairgoals #growthmindset #getitgirl

7 hours ago comment 1 star 19
2 hours ago comment 2 star 24

Kesayangan papi lg bobok love u son 😙😙😍🤗 #myson #child #mylove #baby #love #sleep #myboy #myfuture #bali

49 minutes ago comment 4 star 21

Следуя за тобой, я вижу снова удивительные вещи этого мира, следуя за тобой я понимаю, сколько всего чудесного случается вокруг нас, следуя за тобой, я понимаю, что мы идем вперед нужные друг другу, следуя за тобой, я верю в наше общее завтра и нахожу смысл жизни в каждом профитом мгновении. СПАСИБО #commonaim #myfuture #thankfulworld

1 weeks ago comment 3 star 51

🔐❤💍amoree mioo,augurii a noii,+3 annii e 4 mesii⚓❤💍 #loveu #naples #home #myfuture #myworld #happy #f

9 minutes ago comment 0 star 4

Iya apa,apa iya😇😳.. #myson❤️ #freestyle #hearts #lovely #lolsurprise #myfuture

21 minutes ago comment 0 star 5

When i was a child, i had a rabbit with serious health issue and needed to be put down by the doctor? i. was. a. mess.! . this instagram post is dedicated to my lovely pet bunny who is in paradise with other bunnies and butterflies. rest in peace bunny rabbit. . . . . #myfuture #myspirit #fullofenergy #countingmyblessings #onlyhuman #nobodysperfect #notperfect #lovetheskinyourein #beyoutiful #searching #woowoo #gettinghealthy #gettingthere #slowlybutsurely #makingprogress #gottastartsomewhere #workingonme #proudofmyself #newme #notgivingup #proudcoach #lifeincolor #empath #teenlife #lazygirl #lifeofayogi #lifehacks #imcrazy #cantsleep #dontknowwhattodo

35 minutes ago comment 0 star 18

It’s the post-vacay struggle preceded only by needing to unpack 😩 the little man’s was unpacked pretty quickly and dumped right into his laundry bag 🤷‍♀️ anyone else procrastinate unpacking their suitcase?? it just sits their in the corner of the bedroom staring at me, taunting me.

38 minutes ago comment 1 star 13
37 minutes ago comment 1 star 11

Kesayangan papi lg bobok love u son 😙😙😍🤗 #myson #child #mylove #baby #love #sleep #myboy #myfuture #bali

49 minutes ago comment 4 star 21

Pure love when i look into these eyes - have a wonderful weekend spending time with the ones you love and live for #blackgirlmagic #grandmaslove #love #myfuture #cute #dowhatmatters #2monthsold #princess

57 minutes ago comment 0 star 10
58 minutes ago comment 0 star 8

He kissed her lips and she realized home isn't four walls but two arms holding her forever 😍❤ #myhome #loveofmylife #myfuture #myworld @elsstiaan

1 hour ago comment 0 star 12

Ovunque andrò tu starai al mio fianco❤️#ioete#amoreternit#strakeapose#myman#myfuture#instagood#instalove#couplegoals#couple#myfamily#picoftheday#alwaystogether#juntos#lovequotes#lovehim#loveisintheair#becauseimhappy#felicità#bethebestversionofyou#tagsforlike#allshots_#tflers#amazing#life#igdailys#bf#xoxo#romance

1 hour ago comment 0 star 18

I promise to always take care of you and will always be beside you💓 i promise👫 - - - - #mylovely #myfuture #lovelove #lovestory

1 hour ago comment 2 star 40
1 hour ago comment 0 star 4

Mỗi ngày yêu anh lại hiểu rõ được con người anh hơn. thấy thương và yêu anh nhiều hơn, thấy cũng khó khăn lắm mình mới gặp đc nhau, khi em trải qua không ít mối tình chia ly. còn anh tuổi mới lớn yêu đương cũng chẳng dễ dàng gì. thế mà chúng mình cũng nắm tay nhau đi qua năm mới rồi đấy🌎, nhìn lại nơi bắt đầu để thấy ta là của nhau🖤❤️, là một phần không thể thiếu @hl.unknown. gửi anh những lời sến súa trong lúc em đang ăn tối 😂 #love #moment #myfuture #mydarling #mybuddy #ootd #trip #happy #vscocam #instagood #instagram #couple

2 hours ago comment 0 star 18

أنا إلى الأبد معك😘😘😘😘😘😘💙💙💙💙💙💓💓💓💓💓✌✌✌✌✌✌👊👊👊👊👊👊 my {s...u}😘💙✌👸👑🌍👊 #foreverwithyou #foreverlove #truelovers #togetherforever #loveyousoomuch #{kaddukekheer}#myeverything #myheartbeat #mylove #myfuture#mysweethearth #everythingyouonly #onlymadeforeachother #onlyyoutillmylastbreath #ummmmmmmmmmaaaaahhhhhhhh😘😘😘😘😘😘

1 hour ago comment 0 star 4

Blessed to have you, brunei. #mystrength #myfuture #happynationalday

1 hour ago comment 0 star 15