Loading...
Instagram Public Photos with #mural

...good news: the original painting for the mural “the first battle of bull run” is now in the permanent collection of the winery at bull run, @wineryatbullrun ... i include some photos from after this battle and details from the tasting room mural.... there is an excellent little museum of artifacts there also, and watch for a major museum in the future!👍. #mural #murals #battleofbullrun #winery #firstbattleofbullrun #figurativeart #figurativepainting

in 12 minutes comment 0 star 0

#repost @dennycagur
• • • • •
selamat pak @wendicagur . keren single perdananya ‘hipokrisi’.
.
kata-kata diliriknya dalem bgt kaya najwa shihab kalo lagi clossing acara 😬, video klipnya mantulll berasa liat eminem lagi shooting di jogya👏. kalo aku sih yess..!
.
di klipnya juga ada kauki yg kmaren ulang tahun, selamat ulang tahun ya kauki semoga akan selalu jadi kebanggaan buat keluarga.
.
walopun video klipnya digarap serius tp ttp aja gw bisa ketawa, apalagi waktu diawal klip pas lo bilang, ‘aaa.. palsu..!’ itu intonasinya elo banget pak klo lagi ngelawak 🤣
.
buat yg gak tau apa artinya hipokrisi makanya banyak2 baca buku & belajar, nih.. gw kasih tau artinya hipokrisi yg akhirnya gue juga tau setelah browsing google barusan..
.
hipokrisi adalah secara terbuka menyatakan memiliki sikap atau bertingkah laku tertentu, tetapi kemudian bertindak dengan cara yang tidak konsisten dengan sikap atau tingkah laku tersebut. kata hipokrisi didapat dari yunani ὑπόκρισις (hypokrisis), yang artinya "cemburu", "berpura-pura", atau "pengecut".
.
cek video klipnya, klik link yang ada di bio @wendicagur & @fknst.official 🔥🔥🔥
#art #seni #mural #muralart #street #dennycagur

in 10 minutes comment 0 star 1

Warszawa ma tyle interesujących miejsc, że grzechem byłoby siedzieć w domu. nawet gdy zimno i deszcz.

warsaw has so many interesting places to see. it would be a shame to stay home. bad weather is no excuse. #kamienico #balonik #warsaw #mural #walkinginwarsaw #building #luftballons

in 9 minutes comment 2 star 1

This is dedicated to all the native new yorkers….
before new york, before new amsterdam: there was lenapehoking, the land of the lenape: the original inhabitants of what we now call new york, westchester, northern new jersey & western long island.. lenape means “the people”.
#amateurphotography
#instaart
#photography
#mural
#painting
#newyork
#nj
#history
#original
#photo
#artislife
#nativeamerican
#tribe
#instapic
#instaphoto
#graffitiart
#photooftheday
#redhookbrooklyn
#picoftheday
#newyorker
#iphonephotography
#instalike
#streetart
#streetphotography
#oldschool
#oldnewyork
#nyc

in 8 minutes comment 0 star 18
in 8 minutes comment 0 star 7

Black cat! ⚡️

in 7 minutes comment 1 star 20

Perhaps the best street art i’ve seen. thanks to @carol_spinucci for the tip. #streetart #politicalcartoon #yestoequality #auspol #mural #formerpm

in 5 minutes comment 0 star 3

Some marking up progress for the mural we’re painting at @win_entertainment_centre

in 3 minutes comment 1 star 13

<龍鳳呈祥>
撚手食堂二店
work in progress,
the owner said he wanted something very traditional in china☯︎
📸by @gray__chan '
'
'
'
'
'
'
'
'
'
#dragon #phoenix #satr #streetart #mural #wildanimals #myth #graffiti #fatcaps #spraycan #artists #spraypaint #art #wild #animals #tdk #black #white #red #loopcolors #auspicious #china #chinagraffiti #canton

in 4 minutes comment 2 star 68