Loading...
Instagram Public Photos with #meru

.cepat-cepat girls dapatkan glow’ra asmara !!! ready stock !! .
.
.
✨mudah di bawa ke mana sahaja anda pergi✨ .

pembersih wanita glow’ra asmara
not181002662k
( segar berpanjangan )
.
💢kandungan :
manjakani, akar serapat, sireh, kacip fatimah,bidara dan ekstrak daun moringa
.
harga :
💢rm26 sm / rm28 ss
💢50 ml
.

kelebihan :
.
🌸sejuk & segar berpanjangan
🌸menghilangkan bau 🌸mengetatkan miss v
🌸meningkatkan keyakinan diri
🌸berfungsi sebagai anti bakteria
🌸menghilangkan kegatalan dan keputihan
🌸memulihkan luka selepas bersalin
🌸boleh digunakan ketika haid & 🌸ketika mengandung
🌸sesuai utk kegunaan harian
.
.
☎️ 0193175618
☎️ 0193175618
#glowra #glowraasmara #glowrafeedback #feedbackcustomer
#glowrahq
#cikhana #cikhanaagentsah #cikhanaglowraasmara #glowrasetiaalam #glowrameru #setiaalam #meru #petronasmeru #setiataipan #bukitkapar
#feminemwash #pembersihwanita #segar #keputihan #teammakcikcantik

in 9 minutes comment 0 star 0

Dapatkan jrm readystock bersama malisa di sekitar puncak alam & secara pos seluruh
.
dapatkan secara cod di :
.
#puncakalam #puncakperdana #alambudiman #kotadamansara #subangbestari #kampungsubang #denaialam #meru #aeonshahalamsek13 #ttdishahalam #bukitjelutong #bukithijau #bukitkuching & kawasan berhampiran. view ig untuk chk cod area
.
like and follow malisa ( jb2147s ) di:
ig stjrm.puncakalam_malisa
fb stjrm puncak alam
.
#teamayaananayla #jrmshahalam #substokisshahalamsaujanautama #jrmpuncakalam

8 minutes ago comment 0 star 2

‼️promo radio ikim promosi !! 2 box #rduse rm89 ‼️ .
.
repost from @jrm.official using @repostregramapp - kelmarin lepas balik dari program high tea dengan networking terengganu, kami team event jrm singgah makan sebelum sambung tengok-tengok dewan untuk event esoknya. masing-masing penat tapi happy je sebab makan sini sedap betul, murah pulak tu
.
ajah perlahan-lahan biasakan diri untuk consume setiap produk jrm. ajah percaya produk yang bonda buat sebab beliau bukan je seorang ibu yang terbaik mengajar anak-anaknya untuk ambil berat terhadap kesihatan, tetapi sebagai usahawan yang inginkan setiap pengguna untuk sihat sepanjang usia tanpa ragu
.
preventions are much better than cure. begitu teliti dan prihatin nya beliau tentang jangka hayat manusia. .
kenapa ajah minum r-duse?
.
berbeza dengan colonis dmestica, r-duse ni minuman perisa melon yogurt yang bersifat detoks ringan. ajah tak nak perut buncit atau gemuk air, dan r-duse bantu lawaskan perut ajah untuk buang air besar. hehe
. .
#jamuratumalaya #rduse

11 minutes ago comment 1 star 1

Hello gorgeous!! ada lagi yg tak pernah join beauty class dari mary kay? jom join beauty class hana esok. hanya ada 3 seats sahaja lagi yg available. boleh ajak kawan atau family😀

kita belajar cara penjagaan wajah, produk yg sesuai untuk kulit anda, simple makeup (makeover) dan banyak lagi😍

berminat? whatsapp hana cepat!! 1st come 1st serve. klik link hana di bio ok👌

ur beauty consultant
hana ismadi
019-203 9469

#ilmupercuma #beautyclasspercuma
#puncakalam #klang #meru #kapar #saujanautama #alambudiman #puncakperdana

20 minutes ago comment 1 star 4

Mini puffs, filled with creamy custard and topped with whipped cream..best eaten cold..these were actually in light pink but too light i guess that the photo couldnt capture the real colour, oh well ☺️
.
#minicreampuff #creampuff

24 minutes ago comment 1 star 5

#repost @sendayu.tinggi_hq with @get_repost
.
perfect finish compact powder rm37.50 (ahli rm33.75)
.

bedak kompak perfect finish compact powder ini amat sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah kulit berminyak. ia membantu mengawal minyak, menyembunyikan pori dan juga kedutan pada wajah. kemasannya yang halus ini amat ringan pada kulit dan tidak menyebabkan solekan kelihatan tebal dan bercapuk walaupun setelah seharian
.
.
.
#sendayutinggi #perfectfinishcompactpowder #sendayutinggiselangor #sendayutinggipuncakalam #ttdijayashahalam #cikreenencikngokngek #denaialam #bukitsubang #sridamansara #kotadamansara #alamsuria #puncakalam #subangbestari #meru #shahalam2 #alamsuria #sgbuloh #alambudiman #shahalam #selangor #bazarpaknil #kgsubang #uitmpuncakalam #bukitjelutong #aeonshahalam #uitmpuncakperdana #lelakikirimantuhan #dramasangat

25 minutes ago comment 0 star 2

Flat pkns shah alam seksyen 7, level 2 senang sangat nak sewa, letak iklan nak sewa, malam nanti dh dapat penyewa baru. memang awesome

detail
3 bilik+2 bilik air
750sqft
walk up
senang nak parking
basic unit
nak sambung penyewa pon boleh
komuniti melayu

akses
federal highway
klang bukit raja
pj
shah alam, pusat bandar
semuanya dekat

asking price rm185k jee..
boleh nego sampai senyum.
semua nya boleh dirunding secara baik. anda pon senyum jee.

owner nak jual beli rumah boleh hubungi saya #freejer tanya

call sms whatsapp
0195126048
muhammad
together properties e(3)0503
perunding hartanah anda
click wasap.my/+60195126048
click wasap.my/+60195126048
click wasap.my/+60195126048
click wasap.my/+60195126048
#shahalam #pkr #amanah #harapan #kuang #meru #selangor #selangorfa #selangorian #muaselangor #klcc #kualalumpur #pj #carirumah #puchong

24 minutes ago comment 0 star 3

Uolls tak reti nak mekap tebal2 ?? satu hal lagi bazir mekap sbb nanti dah waktu solat nak kena cuci jugak... 🧖🏼‍♀️
.
.
.
uolls tak nak ke kulit yg licin tanpa kedutan dan glowing2 pink2 semula jadi gitteww, takperlu pakai blusher dah. kalau nak, gunalah serum tomato serinaara nii... dengan lavender yg menenangkan dan menyegarkan kulit, kaya dgn vitamin e & c, mesti wajah uolls nampak awet muda remaja tanpa mekap justeru jadi perhatian ramaii.. curlass! 💁🏻‍♀️
.
.
kalau ambil dgn seribella, konfem flawless lagi meletups! 😆
.
.
#serinaara #serum #serumtomato #nakcantik #kejayaanserinaara #serumterbaik #antipenuaan #serumno1 #serumviral #antiaging #kulitcantik #kejayaanserinaara #serinaarameru #wajah #serinaarabukitkapar #serinaarakapar #kulitflawless #serinaarapuncakalam #codsetiaalam #codmeru #codbukitkapar #serinaarasetiaalam #codkapar #codpuncakalam #meru #bukitkapar #kapar #puncakalam #seriempirenerry #posseluruhmalaysia #postageseluruhmalaysia

34 minutes ago comment 0 star 2

Lapiz estabilizador rh kavak 06/13 fortuner
venta de repuestos toyota 100% originales para el motor y tren delantero,
puerto la cruz - maracay
#repuestos #originales #toyota #yaris #corolla #newsensation #tacoma #tundra #meru #autana #machito #hembrita #losmejoresprecios #aventura4x4#maracay #4runner #fortuner #toyopartesmcy #maracayextrema #burbuja #camry #rustico #mitoyotavzla #toyopartes #rusticos4x4vzla #cinaruco #ptolacruz #maracay

44 minutes ago comment 0 star 6

Selamat hari lahir 🌹
semoga panjang umur & murah rezeki. ameen 😊
.
kami menerima tempahan serendah rm 30 dan keatas mengikut bajet anda. jangan malu, jangan segan whatsapp kami. sebarang idea or cadangan dlm bajet anda, kami terima 😘 dinasihatkan tempahan sekurang-kurangnya 3 hari ke seminggu sebelum ye.
.
#fivepatels #birthdaysuprise #suprisedeliveryklang #selangor #kapar #meru #kualaselangor #kuis #ukm #birthdaysupriseselangor

1 hour ago comment 0 star 8

Boleh dapatkan #toys di butik aira kamilia dengan harga rm10 sahaja
.
boleh waze atau google map aira kamilia my kids hijab
.
untuk pembelian online, boleh whatsapp kami di www.wasap.my/60108035498 untuk maklumat lanjut
.
.
#vendorswanted #vendorsneeded #vendorwanted #vendors #vendorsetiaalam #setiaalam #setiacitymall #agents #ejen #stokis #shahalam #kidshijab #tudungbudak #sayajual #tudungkanakkanak #tudungkanak2 #sayajualtudungbudak #tudungmurah #setiataipan #setiataipan2 #seria88 #setiaecopark #ecoardence #meru #klang #bukitraja #vendorjual

1 hour ago comment 0 star 8

❣️ open order 18/10 ❣️ ✅ cod hari jumaat 19/10

mai la pakat order laksa nyonya teringat2 bak hang. resepi original singapore tau 😊. ramai yang dah meghasa laksa nyonya ddapoq makndak yang sedapppp sampai menjilatt mangkokkk tau😋😋. masih harga promosi rm 8.00 dengan min order 5px.

caj penghantaran rm5
sekitar sg buloh, paya jaras, saujana utama
cepat tekan wasap lelaju order 10px terus ke www.wasap.my/601121229165
order sehari sebelum penghantaran yea😍 😘✨. thankyouu. kami tunggu korang tau!! #sungaibuloh #uitmsgbuloh #delivery #sgbulohdelivery# #payajaras #tasikbiru #kuang #murah #merbausempak #kubugajah #laksa #laksanyonya #laksanyonyamakndak #makan #makanan #foodhunter #foodlover #rawang #puncakalam #uitmpuncakalam #kelanajaya #shahalam #saujanautama #asian #asianfood #uitmpuncakalam #kelanajaya #klangvalley #meru #klang #sayajual #looking

1 hour ago comment 1 star 9

Strawberries and brownies 😋
.
#fudgybrownies #chocolatefudge

1 hour ago comment 3 star 13

#cempuling #kentrong #kembangmurni #jalanjambu #meru #klang #kentrongkembangmurnijalanjambu #semarakhati #juwitaku......
kumpulan kami sedia menerima tempahan untuk menyerikan majlis anda.untuk tempahan sila hubungi kami di talian berikut. 012-2850188.en hamid 013-3920700.en rahman

1 hour ago comment 0 star 1

Helizaguzelhive lubna basic bawal & shawl ★

siapa yang suka basic dan simple, boleh dapatkan lubna basic bawal dan shawl ni di @marvillas.official ♥ materialnya yang mashaallah sangatlah best dan senang bentuk. apa? nak borong banyak-banyak ? boleh !! .
price: rm49
.

#marvillasmalaysia #marvillaspuncakalam #alamsuria #dataransuria #bandarpuncakalam #puncakalam #shahalam2 #shahalam #meru #bukitkucing #bukithijau #hillpark #setiaalam #desacoaldfield #alambudiman #cahayaspk #uitmpuncakalam #uitmpuncakperdana #uitm #uitmshahalam #alamjaya #ecoworld

1 hour ago comment 0 star 3