Loading...
Instagram Public Photos with #makeupartistbali

Inspired makeup from @vizzily πŸ’šπŸ’›πŸ’œπŸ’™

5 days ago comment 4 star 397

Main dandan-dandanan! tahun lalu sempet jadi canvasnya @makeupbysisilou untuk menjajal bold make up for bride. kalo aku sih yes. kalo kamu pengen liat hasil karyanya yang lain cek ignya ya. . . . #makeup #makeupartist #makeupartistbali #makeupartistjakarta #makeupbride

Yesterday comment 28 star 83

Dibuka q & a silahkan yang mau nanya komen dibawah ini πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ my beautiful canvas today brush by #yulianamakeupatelier foundie by @shuuemura petal skin fluid powder by @ran_cosmetic_indonesia blush on by @narscosmetics_usa eyeliner by @clioindonesia kill black pen liner lashes @artisanpro lips @doseofcolors #makeover #beforeafter #muasby #makeupartistsby #muasurabaya #surabayamakeupartist #balimua #makeupartistbali #balimakeupartist #muabali #makeupartist #muafinder #muahunter #beautystalkrid #artisanpro #weddingbook #weddingmakeup #balibride #baliweddings #bridal #bridestory #thebridestory #instawedding #sgmua #sgmakeupartists

4 hours ago comment 6 star 31

Make up from @ayyunazzuyyin

3 weeks ago comment 8 star 534

Face: @maccosmetics deutschland @maccosmetics studio fix fluid foundation nc40 @tartecosmetics shape tape concealer light medium @anastasiabeverlyhills contour stick almond & mink @iconic.london blush @toofaced sweetheart bronzer @maccosmetics deutschland @maccosmetics mineralize blush love joy & soft and gentle all over the face @makeuprevolution strobe highlight gold addict . eyes: @makeuprevolution x @sophdoesnails eyeshadow palette, loveeee it! @nyxcosmetics_de pigment no.06 @eylureofficial texture no.157 @catrice.cosmetics rock couture liquid liner guns n’s rosegold . brow: @blpbeauty eyebrow pencil dark brown @benefitgermany @benefitindonesia ready, set, brow . lips: @blpbeauty butter fudge on lips mixed with @tartecosmetics tarteist spicy . @eyelovin milky beige . . . . #maquillajesvideos #fakeupfix #anastasiabeverlyhills #wakeupandmakeup #makeupvideoss #hudabeauty #maryhadalittleglam #hypnaughtymakeup #weddingbali #infobali #thebalibible #makeupartistbali #baliwedding #balimua #muabali #balimakeupartist #thebalibride #bridestory #makeupartistworldwide #thebridedept #balibride #indobeautygram

2 weeks ago comment 4 star 414

From the magic hand of @indiragaluh πŸ’„(and @ayupurnamasarii for the hair). anytime you need mua in bali, just contact her and you will be in good hands πŸ‘πŸ» #muabali #makeupartistbali

2 weeks ago comment 6 star 169

Dibuka q & a silahkan yang mau nanya komen dibawah ini πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ my beautiful canvas today brush by #yulianamakeupatelier foundie by @shuuemura petal skin fluid powder by @ran_cosmetic_indonesia blush on by @narscosmetics_usa eyeliner by @clioindonesia kill black pen liner lashes @artisanpro lips @doseofcolors #makeover #beforeafter #muasby #makeupartistsby #muasurabaya #surabayamakeupartist #balimua #makeupartistbali #balimakeupartist #muabali #makeupartist #muafinder #muahunter #beautystalkrid #artisanpro #weddingbook #weddingmakeup #balibride #baliweddings #bridal #bridestory #thebridestory #instawedding #sgmua #sgmakeupartists

4 hours ago comment 0 star 24

😍 makeup by me ✨

Yesterday comment 3 star 72

πŸ’„”thank you so much for the amazing work you did with my make up on my big day! renee came to my villa, she was relaxed organised and her work is absolutely flawless. my makeup stayed on all day, safe to say i absolutely loved it. i could not recommend her highly enough!”

3 minutes ago comment 2 star 13

Pertama kalinya makeupin gak lihat kaca karena permintaan teh inka mau surprise lihat hasilnya kalau semua sudah beres. ini tanda kalau teh inka percaya sepenuhnya sama aku dan bikin aku deg-degan luaaarrrr biasa πŸ˜„. untuk makeup teh inka ini aku fokus dikoreksi mata aja karena mata teh inka keciiilll banget, kelopak mata juga kecil jadi kalau pake eyeliner atau bulu mata udah aja gak keliatan. and voilá, aku berhasil membuat teh @vinska_putri kegirangan saat berkaca pertama kali xixixixiiii 😁. hatur nuhun tetehku sayang 😘😘😘 . . attire: @onixbdg photography: @motionportraiture organized: @oxygen.weddingplanner mc: @bagusau lashes: @artisanpro . #makeup #makeupartist #mua #makeupartistbandung #makeupartistjakarta #makeupartistbali #makeupartistbekasi #makeupartistcimahi #muabekasi #muabali #muabandung #muacimahi #riaspengantincimahi #makeupwedding #makeuptunangan #makeuplamaran #makeupprewedding #prewedding #weddingmakeup #bridalmakeup #riaspengantin #makeupwisuda #riaspengantinbandung #makeupwisudabandung #nofilter #nayah_mua #muabdgmurah

57 minutes ago comment 7 star 60

Congrats and thanks for trusting us...tx for the great pictures #manadomua #balimua#makeupartistmanado#makeupartistbali#manadomakeup#sewagaun#balisewagaun#partydress#manadobridal#makeupbygieewellmakeupartist#makeupmanado#weddingmakeup#pengantin#muamanado#muaweddingmanado#manadowedding#muabali#baliwedding#manadowedding#baliwedding#makeupbride#makeupbridesmaids#makeupmanado#makeupgraduation#bridalmanado#manadobridal#kursusmakeup#kursusmakeupmanado

2 hours ago comment 0 star 18

"ners unklab graduation" special makeup for supervisor rsam. ...thank u....#manadomua #balimua#makeupartistmanado#makeupartistbali#manadomakeup#sewagaun#balisewagaun#partydress#manadobridal#makeupbygieewellmakeupartist#makeupmanado#weddingmakeup#pengantin#muamanado#muaweddingmanado#manadowedding#muabali#baliwedding#manadowedding#baliwedding#makeupbride#makeupbridesmaids#makeupmanado#makeupgraduation#bridalmanado#manadobridal#kursusmakeup#kursusmakeupmanado

2 hours ago comment 1 star 9

"ners unklab graduation" special makeup for supervisor rsam....#manadomua #balimua#makeupartistmanado#makeupartistbali#manadomakeup#sewagaun#balisewagaun#partydress#manadobridal#makeupbygieewellmakeupartist#makeupmanado#weddingmakeup#pengantin#muamanado#muaweddingmanado#manadowedding#muabali#baliwedding#manadowedding#baliwedding#makeupbride#makeupbridesmaids#makeupmanado#makeupgraduation#bridalmanado#manadobridal#kursusmakeup#kursusmakeupmanado

2 hours ago comment 0 star 9

"ners unklab graduation" special makeup for "supervisor rsam"..thank you ....#manadomua #balimua#makeupartistmanado#makeupartistbali#manadomakeup#sewagaun#balisewagaun#partydress#manadobridal#makeupbygieewellmakeupartist#makeupmanado#weddingmakeup#pengantin#muamanado#muaweddingmanado#manadowedding#muabali#baliwedding#manadowedding#baliwedding#makeupbride#makeupbridesmaids#makeupmanado#makeupgraduation#bridalmanado#manadobridal#kursusmakeup#kursusmakeupmanado

2 hours ago comment 1 star 10

"ners unklab graduation" special tx juga to " istri direktur keperawatan rsam" ....#manadomua #balimua#makeupartistmanado#makeupartistbali#manadomakeup#sewagaun#balisewagaun#partydress#manadobridal#makeupbygieewellmakeupartist#makeupmanado#weddingmakeup#pengantin#muamanado#muaweddingmanado#manadowedding#muabali#baliwedding#manadowedding#baliwedding#makeupbride#makeupbridesmaids#makeupmanado#makeupgraduation#bridalmanado#manadobridal#kursusmakeup#kursusmakeupmanado

2 hours ago comment 1 star 12