Loading...
Instagram Public Photos with #kebarung

Selamat hari raya semua.. #royalblue #kebarung

comment 3 star 248 June 2017

Salam syawal ke-2 🎀 #sawahring #teamrayajohor #purple #kebarung

comment 6 star 773 June 2017

Alhamdullilah 1 family menggayakan our hot selling nona kebarung di aidilfitri 2017! katanya semuanya jatuh cinta dengan nona kebarung ni❤️❤️ . tq @syazanazulkifli sudi share #ootdraya dengan kami . jangan lupa share gambar #ootdraya korang dgn inhanna kay dan join contest inhanna di fb! . layari www.inhanna.com untuk dapatkan koleksi ini dengan harga promosi sempena raya! . #rayakaliniinhannalagi #inhanna #kebarung #nonakebarung

comment 2 star 240 July 2017

Hai... ibu saya tengah mencari bakal menantu untuk anaknya si baju pink 😂 sila pm ibu saya untuk pertanyaan 😍 #teacher #kebarung

comment 1 star 178 August 2017

Harini mesti ramai yg keluar shopping kan. kalau ada yg tak sanggup nak bersesak2 kat luar nk cari baju si kenid, boleh shopping online je dari rumah. kebarung xaara ni kalau si kenid pakai mesti comel gilaaa! . . mommies boleh purchase kat website www.andheqa.com atau whatsapp lynda , 017-6103051. ada size 1-4 tahun. measurement pun ada kat website. so boleh ukur kat bdn anak dulu tengok size mana yg okay. sbb kadang2 kalau umur 1 tahun tp badan besar sikit, better ambil yg size 2 tahun. harga murah je uolls, rm89 mampu milik. kain material pun tip top lembut tak panas utk bebudak. #kebarungxaara #kebarungbudak #kebarung #bajurayabudak #bajuraya2017

comment 18 star 485 June 2017

Kurung moden material: german cotton availibility based on size & color rm179/rm189 . 5-19, bangi sentral open on fri - sunday +6016 2170 900 . #kurung#kebarung#kurungpahang#kurungcotton#malaysia#brunei#singapore#bazarpaknil#backtobasics

comment 1 star 32 1 hour ago

She is my mom's aunt and now she's been a hamdy wife, 👰congratulations acu ❤️ kakak always there to be a peneman setia 😂 loveyou @ans_bella_ii #akadnikah #040817👑 #songketmewah #kebarung

comment 0 star 196 August 2017

Jom shopping ikot kaler kesukaan korg.. pilih jek byk kaler baru masok.. mmg onsssss ikot citarasa korg.. sementara ngah sale giler2.. sblm aku tukar ke harga asal.. mood aku ngah baik nih utk raya haji korg.. #repost @emmsandverxa (@get_repost) ・・・ now on sale. yass! iya rm140 utk sepasang kurung pahang.original price rm221 so uolls save rm81.crazy deal, lagi best kalau korang beli 2 kurung pahang just rm260 😱 #backtobasics . high quality material: german cotton rm140 for 1 rm260 for 2 size: xs - xl . colors: black royal blue rose gold rasberry rippel custard mint green hydro teal raisin pink lemonade lavender . 5-19, 2nd floor bangi sentral (atas monsterdeal) . whatsapp online order +6016 2170 900 or korang boleh direct order dgn ps @khaylazara7 . #rayahaji#kurungcotton#preopeningsale#bangisentral#bangi#backtobasics#personalshopper#ozlynnxemmsandverxa#emmsandverxa#germancotton#kurung#kurungmoden#kebarung#casual#raya2017#lebaran2017#aidilfitri2017#kualalumpur#singapore#brunei#kurtamalaysia#kurtalelakimalaysia#bazarpaknil#coupleset#couplesetmurah#bajuraya2017

comment 27 star 3,775 last month

Raya is raya 😊😊 tema baju raya tahun nie #kebarung

comment 0 star 164 June 2017

. . 🌹songket kebaya bunga kerawang . rugi kalau tak grab songket printed ni! keistimewaan songket printed on cotton yg menjadi rebutan ramai : . • material japnese cotton • kain cotton gred aaa 100% cotton- garenti • printing yang sangat-sangat sharp • mudah digosok. tahan lasak • evergreen quality • kain tak luntur warna. tidak kecut • paling best sangat serap peluh . 🌺design kebaya modern 🌺zip depan friendly breastfeeding 🌺effect slim untuk yang sis2 chomel 🌺cutting loose berdutt belakang 🌺jenis kain a cut 🌺pinggang bergetah kiri & kanan 🌺zip kain sebelah kiri 🌺saiz s m l xl . cepat‼️stock sangat terhad‼️warna2 yg menawan‼️kombinasi warna yg menakjubkan. . . offer price : 🔴 rm 135.00 free postage 🔴 . . 🕹 1st come 1st serve. 🕹 no booking ! with full payment 🕹 proceed order 5-7 days . 📍ukur dahulu sebelum membuat pembelian . please take note . 📍contoh model pakai saiz s sepit belakang 📍ada sedikit perbezaan warna 10 % faktor cahaya kamera & setting android 📍ambil kira -/+ ukuran 1 inc . . 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 . berminat?? -screenshot&whatsapp 📲 0105708267 . #songketkebayabungakerawang #peplum #peplumsongket #bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungsongket #kainsongket #kebarung #kebarungsongket #kurungmoden #kurungmodensongket #kurungmodenmurah #minikurung #minikurungsongket #kebaya #kebayasongket #peplum #peplumsongket #perempuanpalingbahagia #minikurungcotton #bazaarpaknil #bazaaronline #bajucantik #sayajualbaju #sayajualbajukurung #sayajualbajumurah #simpleandelegant

comment 0 star 0 just now

. . 🌹songket kebaya bunga kerawang . rugi kalau tak grab songket printed ni! keistimewaan songket printed on cotton yg menjadi rebutan ramai : . • material japnese cotton • kain cotton gred aaa 100% cotton- garenti • printing yang sangat-sangat sharp • mudah digosok. tahan lasak • evergreen quality • kain tak luntur warna. tidak kecut • paling best sangat serap peluh . 🌺design kebaya modern 🌺zip depan friendly breastfeeding 🌺effect slim untuk yang sis2 chomel 🌺cutting loose berdutt belakang 🌺jenis kain a cut 🌺pinggang bergetah kiri & kanan 🌺zip kain sebelah kiri 🌺saiz s m l xl . cepat‼️stock sangat terhad‼️warna2 yg menawan‼️kombinasi warna yg menakjubkan. . . offer price : 🔴 rm 135.00 free postage 🔴 . . 🕹 1st come 1st serve. 🕹 no booking ! with full payment 🕹 proceed order 5-7 days . 📍ukur dahulu sebelum membuat pembelian . please take note . 📍contoh model pakai saiz s sepit belakang 📍ada sedikit perbezaan warna 10 % faktor cahaya kamera & setting android 📍ambil kira -/+ ukuran 1 inc . . 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 . berminat?? -screenshot&whatsapp 📲 0105708267 . #songketkebayabungakerawang #peplum #peplumsongket #bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungsongket #kainsongket #kebarung #kebarungsongket #kurungmoden #kurungmodensongket #kurungmodenmurah #minikurung #minikurungsongket #kebaya #kebayasongket #peplum #peplumsongket #perempuanpalingbahagia #minikurungcotton #bazaarpaknil #bazaaronline #bajucantik #sayajualbaju #sayajualbajukurung #sayajualbajumurah #simpleandelegant

comment 0 star 0 1 minute ago

. . 🌹songket kebaya bunga kerawang . rugi kalau tak grab songket printed ni! keistimewaan songket printed on cotton yg menjadi rebutan ramai : . • material japnese cotton • kain cotton gred aaa 100% cotton- garenti • printing yang sangat-sangat sharp • mudah digosok. tahan lasak • evergreen quality • kain tak luntur warna. tidak kecut • paling best sangat serap peluh . 🌺design kebaya modern 🌺zip depan friendly breastfeeding 🌺effect slim untuk yang sis2 chomel 🌺cutting loose berdutt belakang 🌺jenis kain a cut 🌺pinggang bergetah kiri & kanan 🌺zip kain sebelah kiri 🌺saiz s m l xl . cepat‼️stock sangat terhad‼️warna2 yg menawan‼️kombinasi warna yg menakjubkan. . . offer price : 🔴 rm 135.00 free postage 🔴 . . 🕹 1st come 1st serve. 🕹 no booking ! with full payment 🕹 proceed order 5-7 days . 📍ukur dahulu sebelum membuat pembelian . please take note . 📍contoh model pakai saiz s sepit belakang 📍ada sedikit perbezaan warna 10 % faktor cahaya kamera & setting android 📍ambil kira -/+ ukuran 1 inc . . 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 . berminat?? -screenshot&whatsapp 📲 0105708267 . #songketkebayabungakerawang #peplum #peplumsongket #bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungsongket #kainsongket #kebarung #kebarungsongket #kurungmoden #kurungmodensongket #kurungmodenmurah #minikurung #minikurungsongket #kebaya #kebayasongket #peplum #peplumsongket #perempuanpalingbahagia #minikurungcotton #bazaarpaknil #bazaaronline #bajucantik #sayajualbaju #sayajualbajukurung #sayajualbajumurah #simpleandelegant

comment 0 star 0 1 minute ago

. . 🌹songket kebaya bunga kerawang . rugi kalau tak grab songket printed ni! keistimewaan songket printed on cotton yg menjadi rebutan ramai : . • material japnese cotton • kain cotton gred aaa 100% cotton- garenti • printing yang sangat-sangat sharp • mudah digosok. tahan lasak • evergreen quality • kain tak luntur warna. tidak kecut • paling best sangat serap peluh . 🌺design kebaya modern 🌺zip depan friendly breastfeeding 🌺effect slim untuk yang sis2 chomel 🌺cutting loose berdutt belakang 🌺jenis kain a cut 🌺pinggang bergetah kiri & kanan 🌺zip kain sebelah kiri 🌺saiz s m l xl . cepat‼️stock sangat terhad‼️warna2 yg menawan‼️kombinasi warna yg menakjubkan. . . offer price : 🔴 rm 135.00 free postage 🔴 . . 🕹 1st come 1st serve. 🕹 no booking ! with full payment 🕹 proceed order 5-7 days . 📍ukur dahulu sebelum membuat pembelian . please take note . 📍contoh model pakai saiz s sepit belakang 📍ada sedikit perbezaan warna 10 % faktor cahaya kamera & setting android 📍ambil kira -/+ ukuran 1 inc . . 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 . berminat?? -screenshot&whatsapp 📲 0105708267 . #songketkebayabungakerawang #peplum #peplumsongket #bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungsongket #kainsongket #kebarung #kebarungsongket #kurungmoden #kurungmodensongket #kurungmodenmurah #minikurung #minikurungsongket #kebaya #kebayasongket #peplum #peplumsongket #perempuanpalingbahagia #minikurungcotton #bazaarpaknil #bazaaronline #bajucantik #sayajualbaju #sayajualbajukurung #sayajualbajumurah #simpleandelegant

comment 0 star 0 1 minute ago

. . 🌹songket kebaya bunga kerawang . rugi kalau tak grab songket printed ni! keistimewaan songket printed on cotton yg menjadi rebutan ramai : . • material japnese cotton • kain cotton gred aaa 100% cotton- garenti • printing yang sangat-sangat sharp • mudah digosok. tahan lasak • evergreen quality • kain tak luntur warna. tidak kecut • paling best sangat serap peluh . 🌺design kebaya modern 🌺zip depan friendly breastfeeding 🌺effect slim untuk yang sis2 chomel 🌺cutting loose berdutt belakang 🌺jenis kain a cut 🌺pinggang bergetah kiri & kanan 🌺zip kain sebelah kiri 🌺saiz s m l xl . cepat‼️stock sangat terhad‼️warna2 yg menawan‼️kombinasi warna yg menakjubkan. . . offer price : 🔴 rm 135.00 free postage 🔴 . . 🕹 1st come 1st serve. 🕹 no booking ! with full payment 🕹 proceed order 5-7 days . 📍ukur dahulu sebelum membuat pembelian . please take note . 📍contoh model pakai saiz s sepit belakang 📍ada sedikit perbezaan warna 10 % faktor cahaya kamera & setting android 📍ambil kira -/+ ukuran 1 inc . . 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 . berminat?? -screenshot&whatsapp 📲 0105708267 . #songketkebayabungakerawang #peplum #peplumsongket #bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungsongket #kainsongket #kebarung #kebarungsongket #kurungmoden #kurungmodensongket #kurungmodenmurah #minikurung #minikurungsongket #kebaya #kebayasongket #peplum #peplumsongket #perempuanpalingbahagia #minikurungcotton #bazaarpaknil #bazaaronline #bajucantik #sayajualbaju #sayajualbajukurung #sayajualbajumurah #simpleandelegant

comment 0 star 0 1 minute ago

🌼kurung edora🌼 . 5 warna yang menarik untuk di rebut . menguna kan meaterial lembut dn tahan lasak menjadi pilihan wanita berkejaya 🌼material royal silk 🌼warna yang menawan dan memukau 🌼design peplum labuh menutupi punggung 🌼cutting loose dan berdutt berlakang 🌼jenis kain kembang payung 🌼 zip sebelah kiri 🌼saiz xs s m l xl xl . ×jarang ×kecut ×renyuk √mudah digosok √sejuk dan selesa dipakai √tahan lasak & tak mudah luntur √tampil cantik & menawan dengan design simple √sesuai untuk majlis keramaian . harga : rm120 sm rm125 ss free postage . prosec 3---5bekerja ready stock . ▶order boleh whatsapp : 011-33.53.83.25 . . #bajukurung #bajukurungmoden #bajupeplum #bajumurah #bajucantik #jubahmurah #tudung #jelita #kebarung #kebaya #blause #bajuraya #bajukenduri

comment 0 star 3 22 minutes ago

🌼kurung edora🌼 . 5 warna yang menarik untuk di rebut . menguna kan meaterial lembut dn tahan lasak menjadi pilihan wanita berkejaya 🌼material royal silk 🌼warna yang menawan dan memukau 🌼design peplum labuh menutupi punggung 🌼cutting loose dan berdutt berlakang 🌼jenis kain kembang payung 🌼 zip sebelah kiri 🌼saiz xs s m l xl xl . ×jarang ×kecut ×renyuk √mudah digosok √sejuk dan selesa dipakai √tahan lasak & tak mudah luntur √tampil cantik & menawan dengan design simple √sesuai untuk majlis keramaian . harga : rm120 sm rm125 ss free postage . prosec 3---5bekerja ready stock . ▶order boleh whatsapp : 011-33.53.83.25 . . #bajukurung #bajukurungmoden #bajupeplum #bajumurah #bajucantik #jubahmurah #tudung #jelita #kebarung #kebaya #blause #bajuraya #bajukenduri

comment 0 star 2 22 minutes ago

🌼kurung edora🌼 . 5 warna yang menarik untuk di rebut . menguna kan meaterial lembut dn tahan lasak menjadi pilihan wanita berkejaya 🌼material royal silk 🌼warna yang menawan dan memukau 🌼design peplum labuh menutupi punggung 🌼cutting loose dan berdutt berlakang 🌼jenis kain kembang payung 🌼 zip sebelah kiri 🌼saiz xs s m l xl xl . ×jarang ×kecut ×renyuk √mudah digosok √sejuk dan selesa dipakai √tahan lasak & tak mudah luntur √tampil cantik & menawan dengan design simple √sesuai untuk majlis keramaian . harga : rm120 sm rm125 ss free postage . prosec 3---5bekerja ready stock . ▶order boleh whatsapp : 011-33.53.83.25 . . #bajukurung #bajukurungmoden #bajupeplum #bajumurah #bajucantik #jubahmurah #tudung #jelita #kebarung #kebaya #blause #bajuraya #bajukenduri

comment 0 star 5 22 minutes ago

🌼kurung edora🌼 . 5 warna yang menarik untuk di rebut . menguna kan meaterial lembut dn tahan lasak menjadi pilihan wanita berkejaya 🌼material royal silk 🌼warna yang menawan dan memukau 🌼design peplum labuh menutupi punggung 🌼cutting loose dan berdutt berlakang 🌼jenis kain kembang payung 🌼 zip sebelah kiri 🌼saiz xs s m l xl xl . ×jarang ×kecut ×renyuk √mudah digosok √sejuk dan selesa dipakai √tahan lasak & tak mudah luntur √tampil cantik & menawan dengan design simple √sesuai untuk majlis keramaian . harga : rm120 sm rm125 ss free postage . prosec 3---5bekerja ready stock . ▶order boleh whatsapp : 011-33.53.83.25 . . #bajukurung #bajukurungmoden #bajupeplum #bajumurah #bajucantik #jubahmurah #tudung #jelita #kebarung #kebaya #blause #bajuraya #bajukenduri

comment 0 star 3 22 minutes ago

🌼kurung edora🌼 . 5 warna yang menarik untuk di rebut . menguna kan meaterial lembut dn tahan lasak menjadi pilihan wanita berkejaya 🌼material royal silk 🌼warna yang menawan dan memukau 🌼design peplum labuh menutupi punggung 🌼cutting loose dan berdutt berlakang 🌼jenis kain kembang payung 🌼 zip sebelah kiri 🌼saiz xs s m l xl xl . ×jarang ×kecut ×renyuk √mudah digosok √sejuk dan selesa dipakai √tahan lasak & tak mudah luntur √tampil cantik & menawan dengan design simple √sesuai untuk majlis keramaian . harga : rm120 sm rm125 ss free postage . prosec 3---5bekerja ready stock . ▶order boleh whatsapp : 011-33.53.83.25 . . #bajukurung #bajukurungmoden #bajupeplum #bajumurah #bajucantik #jubahmurah #tudung #jelita #kebarung #kebaya #blause #bajuraya #bajukenduri

comment 0 star 3 23 minutes ago

🌼kurung edora🌼 . 5 warna yang menarik untuk di rebut . menguna kan meaterial lembut dn tahan lasak menjadi pilihan wanita berkejaya 🌼material royal silk 🌼warna yang menawan dan memukau 🌼design peplum labuh menutupi punggung 🌼cutting loose dan berdutt berlakang 🌼jenis kain kembang payung 🌼 zip sebelah kiri 🌼saiz xs s m l xl xl . ×jarang ×kecut ×renyuk √mudah digosok √sejuk dan selesa dipakai √tahan lasak & tak mudah luntur √tampil cantik & menawan dengan design simple √sesuai untuk majlis keramaian . harga : rm120 sm rm125 ss free postage . prosec 3---5bekerja ready stock . ▶order boleh whatsapp : 011-33.53.83.25 . . #bajukurung #bajukurungmoden #bajupeplum #bajumurah #bajucantik #jubahmurah #tudung #jelita #kebarung #kebaya #blause #bajuraya #bajukenduri

comment 0 star 5 23 minutes ago

🌷 new arrival 🌷 🌸 batik narnia 🌸 🌸design kurung moden bercorak batik bermotifkan floral labuh menutupi punggung 🌸material batik royal silk 🌸warna dan corak terbaru di pasaran 🌸cutting loose berdutt belakang 🌸jenis kain duyung 🌸pinggang bergetah kiri & kanan 🌸zip kain sebelah kiri 🌸saiz xs s m l xl xxl 🌸 ❌ kecut 🌸 ❌ berbulu lepas basuh 🌸 ❌ renyuk 🌸 ✅ mudah digosok 🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai 🌸 ✅ tahan lasak & tak mudah luntur 🌸 ✅ sesuai untuk semua majlis keramaian 🌸 ✅ tampil cantik & menawan dengan design yang simple ready stock❗️ ready stock❗️ full payment only price : rm100 sm / rm105 ss free postage📮 📝please take note: baju cutting loose model kepit blkg size s . . sebarang pertanyaan, whatsapp / telegram 👉 01119776125 👉 01119776125 👉 01119776125 . . #affcloset #bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurungpahang #kebarung #batiknarnia #kebarungmoden #bajukebaya #sayajual2017 #fashion #fesyen #bazaarpaknil #bazaaronline #jualanmurah #sale #yearendsale #yes #fabuloussale #hijabfashion #hijabstyle #hijabista #ejstyle

comment 0 star 0 33 minutes ago

🌷new arrival🌷 🌸 claudia ruffles kurung 🌸 🎊limited edition🎊 🌸design kurung moden di hiasi ropol di lengan dan baju 🌸material heavy moist dubai silk /satin silk di jamin sejuk, flowy n terletak di badan 🌸warna dan corak terbaru di pasaran 🌸cutting loose berdutt belakang 🌸jenis kain duyung 🌸pinggang bergetah kiri & kanan 🌸zip kain sebelah kiri 🌸saiz xs s m l xl xxl 🌹 sangat-sangat exclusive & limited edition. ⚠️no return stock ⚠️ 🌸 ❌ jarang 🌸 ❌ kecut 🌸 ❌ berbulu lepas basuh 🌸 ❌ renyuk 🌸 ✅ mudah digosok 🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai 🌸 ✅ tahan lasak & tak mudah luntur 🌸 ✅ sesuai untuk semua majlis keramaian 🌸 ✅ tampil cantik & menawan dengan design yang simple ready stock❗️ ready stock❗️ ⚠️full payment ⚠️no booking price: rm110 sm / rm115 ss 📝please take note: cutting loose model kepit belakang size s free postage 🚚 1-3 hari process . . sebarang pertanyaan, whatsapp / telegram 👉 01119776125 👉 01119776125 👉 01119776125 . . #affcloset #bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurungpahang #kebarung #claudiakurung #kebarungmoden #bajukebaya #sayajual2017 #fashion #fesyen #bazaarpaknil #bazaaronline #jualanmurah #sale #yearendsale #yes #fabuloussale #hijabfashion #hijabstyle #hijabista #ejstyle

comment 0 star 5 41 minutes ago

🌷new arrival🌷 🌸 claudia ruffles kurung 🌸 🎊limited edition🎊 🌸design kurung moden di hiasi ropol di lengan dan baju 🌸material heavy moist dubai silk /satin silk di jamin sejuk, flowy n terletak di badan 🌸warna dan corak terbaru di pasaran 🌸cutting loose berdutt belakang 🌸jenis kain duyung 🌸pinggang bergetah kiri & kanan 🌸zip kain sebelah kiri 🌸saiz xs s m l xl xxl 🌹 sangat-sangat exclusive & limited edition. ⚠️no return stock ⚠️ 🌸 ❌ jarang 🌸 ❌ kecut 🌸 ❌ berbulu lepas basuh 🌸 ❌ renyuk 🌸 ✅ mudah digosok 🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai 🌸 ✅ tahan lasak & tak mudah luntur 🌸 ✅ sesuai untuk semua majlis keramaian 🌸 ✅ tampil cantik & menawan dengan design yang simple ready stock❗️ ready stock❗️ ⚠️full payment ⚠️no booking price: rm110 sm / rm115 ss 📝please take note: cutting loose model kepit belakang size s free postage 🚚 1-3 hari process . . sebarang pertanyaan, whatsapp / telegram 👉 01119776125 👉 01119776125 👉 01119776125 . . #affcloset #bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurungpahang #kebarung #claudiakurung #kebarungmoden #bajukebaya #sayajual2017 #fashion #fesyen #bazaarpaknil #bazaaronline #jualanmurah #sale #yearendsale #yes #fabuloussale #hijabfashion #hijabstyle #hijabista #ejstyle

comment 0 star 3 43 minutes ago
comment 1 star 5 43 minutes ago

Ready stock now cempaka kebaya (157 ck) agen price : rm98sm/rm103ss fabric : como crepe nursing friendly kain duyung zip bahagian belakang dan hadapan pinggang kain : getah pinggang + velcro fabrik tidak mudah tertarik, mengecut mahupun luntur selepas basuhan mesin *note : warna akan berbeza sedikit dalam 10% dari gambar disebabkan lighting effect. corak akan sedikit berbeza atas faktor jahitan secara pukal. model memakai baju saiz xs tinggi model 158cm open order **xs s m l xl** join our buy&sell group : https://www.facebook.com/groups/1402194883211975/ visit our page : https://www.facebook.com/byhidayahrafizi/ order now : www.wasap.my/60147322569 #pakaianwanita #wanita #budak #bajubudak #pakaiananak #bajukurungmoden #kurungmoden #bajukebaya #kebaya #bajukebayamurah #kebayamurah #bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungbudak #kasut #wedges #sandals #peplum #dress #dresses #kebarung #kebarungmurah #jubah #jubahmurah #batik #batikmurah #minikurung #minikurungmurah

comment 0 star 5 44 minutes ago

Ready stock now cempaka kebaya (157 ck) agen price : rm98sm/rm103ss fabric : como crepe nursing friendly kain duyung zip bahagian belakang dan hadapan pinggang kain : getah pinggang + velcro fabrik tidak mudah tertarik, mengecut mahupun luntur selepas basuhan mesin *note : warna akan berbeza sedikit dalam 10% dari gambar disebabkan lighting effect. corak akan sedikit berbeza atas faktor jahitan secara pukal. model memakai baju saiz xs tinggi model 158cm open order **xs s m l xl** join our buy&sell group : https://www.facebook.com/groups/1402194883211975/ visit our page : https://www.facebook.com/byhidayahrafizi/ order now : www.wasap.my/60147322569 #pakaianwanita #wanita #budak #bajubudak #pakaiananak #bajukurungmoden #kurungmoden #bajukebaya #kebaya #bajukebayamurah #kebayamurah #bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungbudak #kasut #wedges #sandals #peplum #dress #dresses #kebarung #kebarungmurah #jubah #jubahmurah #batik #batikmurah #minikurung #minikurungmurah

comment 0 star 7 45 minutes ago