Loading...
Instagram Public Photos with #kebarung

Beautiful syifa melvin in #tuntejabrocade 💎💖 #anasriyes2017 price : rm139

comment 1 star 72 6 hours ago

Sale‼️ sale‼️ sale‼️ yes sale kembali lagi. kali ni kita buat sale khas utk kurung dang anum dan kebarung siti zubaidah😊😊 . normal price rm179. now only rm149‼️‼️ utk kurung dang anum. rugi sangat kalau uolss tak grab sekarang tau😅. . nak tgk lagi color cantik2 cepat follow chanel telegram kita. klik link kt bawah ni ok😊😊 . https://t.me/applecouture https://t.me/applecouture https://t.me/applecouture . mcm mana nk beli? whatsapp 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 . +60162854486 +60162854486 +60162854486 . boleh click link untuk whatsapp kami : . http://applecouture.wasap.my . #kebarung #kebarungmurah #sale #kebayalabuhmurah #kebaya #kebayaclearencesale #kasilicin #kurungriau #bajukurung #kurungpahang #kurunglama .

comment 0 star 103 Yesterday

Nona kebarung v3 basic tengah promosi. ada saiz s hingga 4xl! elok sangat buat baju bridesmaid 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 . . buy 3 and above rm 119 only per pc buy 2 rm 129 per pc buy 1 rm 139 per pc . log on www.inhanna.com . #inhanna #nonakebarung #kebarung #nonakebarungv3

comment 7 star 137 2 weeks ago

Sambungan post tadi..tq kepada yg komen😍 . diatas adalah senarai "zero calorie" dan low calorie fruit... sangat membantu untuk snacking terutama bila berdiet. . tapi apa2 perlu diambil secara seimbang.. low calorie bukan bermaksud boleh ambil unlimited.. sesuaikan dengan menu diet anda🙏🏼 #sihatdanbonusnyakurus #teamnickhinhussien coach rafiq-0148342206 . #rafiqrazali#jomkurus #menusihat#ubatkurus #kurusdarirumah #sizexxl #tipsdiet #makanansunnah #hijabista#makeupreview #astroria#kebarung #jomkurus1malaysia #azam2017#turunberatonline #healthydiet #kerjadarirumah#lazada #sihatdancantik#sayanakkurus #dietatkins#bazaarpaknilmurah #perutbuncit #kfc#midvalley #instafitness#tudungmurah #sukansea2017

comment 8 star 347 August 2017

A classic never goes out of style 💞 *chombie sedang mencari abg kassim 🤷🏻‍♀️* #kenduri #wemyengagement #love #kebarung

comment 5 star 157 4 days ago

Salah satu baju fav aku!! #repost @emmsandverxa (@get_repost) ・・・ kebarung material: german cotton availibility based on size & color rm179/rm189 . 5-19, bangi sentral open on fri - sunday +6016 2170 900 . #kurung#kebarung#kurungcotton#malaysia#brunei#singapore#bazarpaknil#backtobasics

comment 45 star 10,814 last month

Princess mya isabella . ♥️price : rm115 free postage sem /add rm7 for ss . . material : cotton strechable ✅hidden zip belakang baju ✅hidden zip tgn ✅gold embroidery kt tgn dan baju ✅skirt elastic waist organza . . ukuran xs to m💋 bahu :14.5 -15 dada :34-36/38 labuh tgn :23 ketiak : 19 labuh baju :25.5 pinggul :36-38 labuh skirt :41 . (semua dalam inci ) . 📸screenshot dan . 📱whatsapp 0145577094 . #princessmyaisabella

comment 1 star 137 2 days ago

======================== • kebarung english cotton • ======================== . . 💲 rm70 exclude postage . . 🌺 material 100% english cotton 🌺 warna yang cantik & memukau. rambang mata dibuatnya. 🌺 design kebarung 🌺 kain tidak mengecut 🌺 jenis kain tahan lasak & tak mudah koyak 🌺 mudah iron & tak mudah luntur 🌺 saiz xs, s, m, l, xl 🌺 kain selisih depan (lipat batik) 🌺 zip bahagian depan 🌺 pinggang bergetah sepenuhnya (zip bahagian tepi) 🌺 tidak jarang 🌺 friendly bfeed 🌺 dijamin berkualiti👍👍👍 . . . #testimonikebarunghumairakcm . 📝 untuk order / pertanyaan sila klik link pada bio 👆 atau dm 😉 . 📍ukuran #ukurankebarunghumairacottonkcm . . #kebarungcotton #kebarung #kurungkebarungmurah #kurungkebarung

comment 0 star 12 19 minutes ago

Hai! . kami nak buat survey! jika di bagi pilihan yang mana satu idaman kalbu?? nona kebarung ada dokoh atau takde dokoh??? . feedback please! . #inhanna #nonakebarungv3 #nonakebarung #kebarung #kebaya

comment 72 star 259 last month

======================== • kebarung english cotton • ======================== . . 💲 rm70 exclude postage . . 🌺 material 100% english cotton 🌺 warna yang cantik & memukau. rambang mata dibuatnya. 🌺 design kebarung 🌺 kain tidak mengecut 🌺 jenis kain tahan lasak & tak mudah koyak 🌺 mudah iron & tak mudah luntur 🌺 saiz xs, s, m, l, xl 🌺 kain selisih depan (lipat batik) 🌺 zip bahagian depan 🌺 pinggang bergetah sepenuhnya (zip bahagian tepi) 🌺 tidak jarang 🌺 friendly bfeed 🌺 dijamin berkualiti👍👍👍 . . . #testimonikebarunghumairakcm . 📝 untuk order / pertanyaan sila klik link pada bio 👆 atau dm 😉 . 📍ukuran #ukurankebarunghumairacottonkcm . . #kebarungcotton #kebarung #kurungkebarungmurah #kurungkebarung

comment 0 star 16 18 minutes ago

Swipe left😘 . ciri-ciri yg ade pada ginevra luxe kurung? . 🌼terdapat lima warna yang hot 🌼bf friendly 🌼material diamond crepe gred aaa 🌼 less iron 🌼 wudhuk friendly 🌼 saiz xs hingga xxl 🌼 design mini modern 🌼 berdutt belakang 🌼 kain bergetah kiri dan kanan 🌼 kain jenis duyung 🌼 stock limited! 🌼zip kain sebelah kiri 🌼terdapat diamond di baju . ❌ jarang ❌ mudah renyuk ❌ nipis ❌ kecut ✅ mudah digosok ✅ selesa dipakai & sejuk . "limited edition"terhad 150 pasang sahaja😆 . 📍no booking!with full payment 📍ukur dahulu sebelum membuat pembelian.take noted please 📍proceed order 5-7 days 📍ada sedikit perbezaan warna 10% faktor cahaya camera. . 👉rm 125sm / rm 130ss p/s : frew postage . . . #bajukurungmurah #kurungmoden #kurungmurah #bajukurung2017 #kebarung #bajukurungterkini #bajukurungmodencantik #cikgusekolah #peplummoden #kurungmodenmurah #bajukurungmoden #bajucantikmurah #fattzura #bajumurahcantik #minikurungmurah #kurungplaincantik #kendurikahwin #bajubridesmaidmalaysia #bajukurungexclusive #designkurungterbaru #jomsinggah #kurungbiru #temamustard #bajukurungmoden #uitm #bazarpaknil #bajukurungkerja #bajukurungcantik #bisnesonlinemalaysia #peplumcantik

comment 0 star 0 18 minutes ago

======================== • kebarung english cotton • ======================== . . 💲 rm70 exclude postage . . 🌺 material 100% english cotton 🌺 warna yang cantik & memukau. rambang mata dibuatnya. 🌺 design kebarung 🌺 kain tidak mengecut 🌺 jenis kain tahan lasak & tak mudah koyak 🌺 mudah iron & tak mudah luntur 🌺 saiz xs, s, m, l, xl 🌺 kain selisih depan (lipat batik) 🌺 zip bahagian depan 🌺 pinggang bergetah sepenuhnya (zip bahagian tepi) 🌺 tidak jarang 🌺 friendly bfeed 🌺 dijamin berkualiti👍👍👍 . . . #testimonikebarunghumairakcm . 📝 untuk order / pertanyaan sila klik link pada bio 👆 atau dm 😉 . 📍ukuran #ukurankebarunghumairacottonkcm . . #kebarungcotton #kebarung #kurungkebarungmurah #kurungkebarung

comment 0 star 12 19 minutes ago

Merangkap musim kenduri kendara. sudah pasti bikin gadis2 #risau. ek eh, asal nk risau bagai? yelah mcm mne tak risau nye baju tadakk lagi nihh 😭😭😭nk kena cari yg ikot tema lah, yg seragam lah. aduh pening bangettt 😔 kini anda tak perlu lagi risau, gusar, gelisah bagai! sebabbbbbbb kini memperkenalkan 🔅sara kurung🔅 corak yg sentiasa menjadi pilihan koleksi peribadi wanita melayu. ✔️ kurung moden terikni ✔️ harga of course mampu milik ✔️ material dubai silk ✔️ high quality 100% gred aaa ✔️ saiz available dr s-xxl (xs not av) ✔️ cutting loose ✔️ terletak apabila dipakai ✔️ cutting kain mermaid ✔️ pinggang kain bergetah kiri & kanan ✔️ zip sebelah kiri 🌸 ❌ kecut 🌸 ❌ berbulu lepas basuh 🌸 ❌ renyuk 🌸 ✅ mudah digosok 🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai 🌸 ✅ confirm repeat order 🔶normal price : rm120.00 🔵promo price : rm100.00 sm/ rm105.00 ss 📌readystock ‼️ 📌no booking ‼️ 📍proceed oder 1-3 days 📍trip postage every 🌷sunday 🌷tuesday 🌷thursday

comment 2 star 1 40 minutes ago

Royal silk !! sepasang rm 60sm/65ss harga termasuk postage nak order, nak tanya wassap :- 013-3349825 direct klik http://www.wasap.my/60133349825 sis azie #kainela#kainpasang#kainmurah#kainterkini#royalsilk#jubah#kebaya#kurung#minikurung#kebarung#melayu#cina#india#kementerian#swasta#jabatan#sedondon#seragam#bazar#bazarpaknil#semenanjung#sabah#sarawak#malaysia#sayajualkainmurah

comment 0 star 7 57 minutes ago

Royal silk !! sepasang rm 60sm/65ss harga termasuk postage nak order, nak tanya wassap :- 013-3349825 direct klik http://www.wasap.my/60133349825 sis azie #kainela#kainpasang#kainmurah#kainterkini#royalsilk#jubah#kebaya#kurung#minikurung#kebarung#melayu#cina#india#kementerian#swasta#jabatan#sedondon#seragam#bazar#bazarpaknil#semenanjung#sabah#sarawak#malaysia#sayajualkainmurah

comment 1 star 7 59 minutes ago

Royal silk !! sepasang rm 60sm/65ss harga termasuk postage nak order, nak tanya wassap :- 013-3349825 direct klik http://www.wasap.my/60133349825 sis azie #kainela#kainpasang#kainmurah#kainterkini#royalsilk#jubah#kebaya#kurung#minikurung#kebarung#melayu#cina#india#kementerian#swasta#jabatan#sedondon#seragam#bazar#bazarpaknil#semenanjung#sabah#sarawak#malaysia#sayajualkainmurah

comment 1 star 9 1 hour ago

Royal silk !! sepasang rm 60sm/65ss harga termasuk postage nak order, nak tanya wassap :- 013-3349825 direct klik http://www.wasap.my/60133349825 sis azie #kainela#kainpasang#kainmurah#kainterkini#royalsilk#jubah#kebaya#kurung#minikurung#kebarung#melayu#cina#india#kementerian#swasta#jabatan#sedondon#seragam#bazar#bazarpaknil#semenanjung#sabah#sarawak#malaysia#sayajualkainmurah

comment 2 star 4 1 hour ago

Royal silk !! sepasang rm 60sm/65ss harga termasuk postage nak order, nak tanya wassap :- 013-3349825 direct klik http://www.wasap.my/60133349825 sis azie #kainela#kainpasang#kainmurah#kainterkini#royalsilk#jubah#kebaya#kurung#minikurung#kebarung#melayu#cina#india#kementerian#swasta#jabatan#sedondon#seragam#bazar#bazarpaknil#semenanjung#sabah#sarawak#malaysia#sayajualkainmurah

comment 1 star 8 1 hour ago

Irena plain blouse code: 3440a . material: fursan spesso (tebal, senang iron, tak panas, tak licin) . size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55 . 🌟tangan zip sorok 🌟depan zip sorok 13" 🌟lace bunga . blouse match dgn seluar kod 3295* . harga : rm73 sm rm76 ss . free pos . ▶order boleh whatsapp : 011-33.53.83.25 . . #bajukurung #bajukurungmoden #bajupeplum #bajumurah #bajucantik #jubahmurah #tudung #jelita #kebarung #kebaya #blause #bajuraya #bajukenduri

comment 0 star 2 1 hour ago

Irena plain blouse code: 3440a . material: fursan spesso (tebal, senang iron, tak panas, tak licin) . size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55 . 🌟tangan zip sorok 🌟depan zip sorok 13" 🌟lace bunga . blouse match dgn seluar kod 3295* . harga : rm73 sm rm76 ss . free pos . ▶order boleh whatsapp : 011-33.53.83.25 . . #bajukurung #bajukurungmoden #bajupeplum #bajumurah #bajucantik #jubahmurah #tudung #jelita #kebarung #kebaya #blause #bajuraya #bajukenduri

comment 1 star 1 1 hour ago

Tania collection ready stok . material: como crepe size: xs s m l xl price: rm79 (np: rm99) . 🚗💨💨🚗💨💨🚗 . new stock ready stockk ‼️ attention to all ladies, 📢📢ni admin nak habaq kita ada collection baru dari #bynuramirah tauuu. . 😱😏design baru yang letopss dan masih panas lagi uolls. 🔥🔥 sebelum ni hampa tengok jubah dan kurung jaa kan. ni kita ada blaus untuk uolls. . 😉😉 yang paling best kain ni lembut dan tak panas bila pakai. 😊😊 harga pun mur mur jaa korang. 😍😍 . nak lagi best, harga dah murah tapi admin bagi lagi diskaun rm5 untuk 50 customer terawal. 😱😱 . 📲 tekan link ni untuk direct ws admin. http://www.wasap.my/+60136124457 . #ootdelrah #bynuramirah #raniacollection #elrahexclusivekl #elrahexclusive #elrahexclusivekedah #elrahempire #custpowerelrah #damiacollection #elrahexclusivexbynuramirah #elrahlovers #elrahexclusiveindonesia #elrahexclusivesingapore #jubahmurah #discount #yearendsale #kebarung #bazaarpaknil

comment 0 star 1 1 hour ago

Irena plain blouse code: 3440a . material: fursan spesso (tebal, senang iron, tak panas, tak licin) . size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55 . 🌟tangan zip sorok 🌟depan zip sorok 13" 🌟lace bunga . blouse match dgn seluar kod 3295* . harga : rm73 sm rm76 ss . free pos . ▶order boleh whatsapp : 011-33.53.83.25 . . #bajukurung #bajukurungmoden #bajupeplum #bajumurah #bajucantik #jubahmurah #tudung #jelita #kebarung #kebaya #blause #bajuraya #bajukenduri

comment 0 star 1 1 hour ago

Tania collection ready stok . material: como crepe size: xs s m l xl price: rm79 (np: rm99) . 🚗💨💨🚗💨💨🚗 . new stock ready stockk ‼️ attention to all ladies, 📢📢ni admin nak habaq kita ada collection baru dari #bynuramirah tauuu. . 😱😏design baru yang letopss dan masih panas lagi uolls. 🔥🔥 sebelum ni hampa tengok jubah dan kurung jaa kan. ni kita ada blaus untuk uolls. . 😉😉 yang paling best kain ni lembut dan tak panas bila pakai. 😊😊 harga pun mur mur jaa korang. 😍😍 . nak lagi best, harga dah murah tapi admin bagi lagi diskaun rm5 untuk 50 customer terawal. 😱😱 . 📲 tekan link ni untuk direct ws admin. http://www.wasap.my/+60136124457 . #ootdelrah #bynuramirah #raniacollection #elrahexclusivekl #elrahexclusive #elrahexclusivekedah #elrahempire #custpowerelrah #damiacollection #elrahexclusivexbynuramirah #elrahlovers #elrahexclusiveindonesia #elrahexclusivesingapore #jubahmurah #discount #yearendsale #kebarung #bazaarpaknil

comment 0 star 1 1 hour ago

Irena plain blouse code: 3440a . material: fursan spesso (tebal, senang iron, tak panas, tak licin) . size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55 . 🌟tangan zip sorok 🌟depan zip sorok 13" 🌟lace bunga . blouse match dgn seluar kod 3295* . harga : rm73 sm rm76 ss . free pos . ▶order boleh whatsapp : 011-33.53.83.25 . . #bajukurung #bajukurungmoden #bajupeplum #bajumurah #bajucantik #jubahmurah #tudung #jelita #kebarung #kebaya #blause #bajuraya #bajukenduri

comment 1 star 1 1 hour ago

Tania collection ready stok . material: como crepe size: xs s m l xl price: rm79 (np: rm99) . 🚗💨💨🚗💨💨🚗 . new stock ready stockk ‼️ attention to all ladies, 📢📢ni admin nak habaq kita ada collection baru dari #bynuramirah tauuu. . 😱😏design baru yang letopss dan masih panas lagi uolls. 🔥🔥 sebelum ni hampa tengok jubah dan kurung jaa kan. ni kita ada blaus untuk uolls. . 😉😉 yang paling best kain ni lembut dan tak panas bila pakai. 😊😊 harga pun mur mur jaa korang. 😍😍 . nak lagi best, harga dah murah tapi admin bagi lagi diskaun rm5 untuk 50 customer terawal. 😱😱 . 📲 tekan link ni untuk direct ws admin. http://www.wasap.my/+60136124457 . #ootdelrah #bynuramirah #raniacollection #elrahexclusivekl #elrahexclusive #elrahexclusivekedah #elrahempire #custpowerelrah #damiacollection #elrahexclusivexbynuramirah #elrahlovers #elrahexclusiveindonesia #elrahexclusivesingapore #jubahmurah #discount #yearendsale #kebarung #bazaarpaknil

comment 0 star 2 1 hour ago

Irena plain blouse code: 3440a . material: fursan spesso (tebal, senang iron, tak panas, tak licin) . size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55 . 🌟tangan zip sorok 🌟depan zip sorok 13" 🌟lace bunga . blouse match dgn seluar kod 3295* . harga : rm73 sm rm76 ss . free pos . ▶order boleh whatsapp : 011-33.53.83.25 . . #bajukurung #bajukurungmoden #bajupeplum #bajumurah #bajucantik #jubahmurah #tudung #jelita #kebarung #kebaya #blause #bajuraya #bajukenduri

comment 2 star 7 1 hour ago

Irena plain blouse code: 3440a . material: fursan spesso (tebal, senang iron, tak panas, tak licin) . size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55 . 🌟tangan zip sorok 🌟depan zip sorok 13" 🌟lace bunga . blouse match dgn seluar kod 3295* . harga : rm73 sm rm76 ss . free pos . ▶order boleh whatsapp : 011-33.53.83.25 . . #bajukurung #bajukurungmoden #bajupeplum #bajumurah #bajucantik #jubahmurah #tudung #jelita #kebarung #kebaya #blause #bajuraya #bajukenduri

comment 1 star 4 1 hour ago

Sila cek stok terlebih dahulu terdapat (5 warna ) masa oder sila remark/tulis warna apa di dalam kotak .di sini hanya ada option untuk saiz sahaja untuk oder sila beritahu warna apa ye atau pm admin nak warna apa tq rm 110 sm 115 ss 🔥🔥 new collection 🔥🔥 🔥hot item🔥 🌹 kurung rosyaa🌹 5 warna yang menarik untuk di rebut mesti miliki baju kurung moden by *design yang exclusive,limited edition menguna kan meaterial lembut dn tahan lasak menjadi pilihan wanita berkejaya 🌸material royal silk 🌸warna yang menawan dan memukau 🌸design mini kurung kembang 🌸cutting loose dan berdutt berlakang 🌸jenis kain kembang payung 🌸pinggang bergetah kiri kanan 🌸saiz xs s m l xl xxl xxxl ✖️jarang ✖️kecut ✖️renyuk √mudah digosok √sejuk dan selesa dipakai √tahan lasak & tak mudah luntur √tampil cantik & menawan dengan design simple √sesuai untuk majlis keramaian ready stock #kurungmodenmurah #peplum #bajumuslimah #kebarung #bajupeplum #bajukurung #bajukebaya #bajukurungmoden #kurungmodenplussize #bajupeplummurah #bajukurungplussize #kurungplussize #kurungmodensongketdokoh #bajukebayamalaysia #kurungsongket #bajukurungxxxxl #bajupeplummoden #bajusedondon #bajukurungdanbajumelayu #bajupeplummalaysia #koleksiraya #bajukurungmodenmuslimah #bajuraya

comment 0 star 0 1 hour ago

😍 . set kain doby + batik cap rm95 . plain sahaja rm45 batik sahaja rm60 (1 pasang 4mtr) . postage rm8sm/rm12ss . saiz : 2m x 1.15m each . 🍃apa tu kain doby? material: tenunan antara kain cotton dan silk viscose yang menghasilkan satu motif yang berkilat di atasnya. . kelebihan: sejuk motif bersinar lembut tidak tebal dan tidak jarang tidak mudah renyuk mudah untuk iron . kegunaan: sesuai untuk membuat baju kebaya,baju kurung, blouse,skirt dan etc kerana materialnya yang lembut . berminat? . whatsapp 0145435557 . #kaincotton #kaincottonmurah #kainsongket #craft #handmade #kainpasang #bajukurung #kurungpahang #fishtail #guru #jubah #sayajual #malaysia #batikcotton #batik #blouse #tukangjahit #palazo #kendurikahwin #weddingmalaysia #japanesecotton #cottonlover #bridesmaidmalaysia #kahwin #batikpastel #kainsatin #peplum #kebaya #kebarung #kahwin #tunic #kainsatin #peplum #kebaya #kebarung

comment 0 star 2 1 hour ago

😍 . set kain doby + batik cap rm95 . plain sahaja rm45 batik sahaja rm60 (1 pasang 4mtr) . postage rm8sm/rm12ss . saiz : 2m x 1.15m each . 🍃apa tu kain doby? material: tenunan antara kain cotton dan silk viscose yang menghasilkan satu motif yang berkilat di atasnya. . kelebihan: sejuk motif bersinar lembut tidak tebal dan tidak jarang tidak mudah renyuk mudah untuk iron . kegunaan: sesuai untuk membuat baju kebaya,baju kurung, blouse,skirt dan etc kerana materialnya yang lembut . berminat? . whatsapp 0145435557 . #kaincotton #kaincottonmurah #kainsongket #craft #handmade #kainpasang #bajukurung #kurungpahang #fishtail #guru #jubah #sayajual #malaysia #batikcotton #batik #blouse #tukangjahit #palazo #kendurikahwin #weddingmalaysia #japanesecotton #cottonlover #bridesmaidmalaysia #kahwin #batikpastel #kainsatin #peplum #kebaya #kebarung #kahwin #tunic #kainsatin #peplum #kebaya #kebarung

comment 0 star 6 1 hour ago

Melyssa pleated (195 mp) fabric : tisabella silk nursing friendly tiada dart di belakang potongan di bahagian tengah zip bahagian depan baju mempunyai pleated di bahagian hadapan baju kain duyung mempunyai zip dan cangkuk pinggang kain : getah pinggang + velcro fabrik tidak mudah tertarik, mengecut mahupun luntur selepas basuhan mesin note : warna akan berbeza sedikit dalam 10% dari gambar disebabkan lighting effect. rm80sm rm85ss free pos berminat whatsapp 0197375962 #raya2017 #kurungmoden #kurungraya #bajuraya #kebayamalaysia #kurungcotton #kebaya #neelofarhijab #kurungfishtail #peplum #nursingfriendly #minikurungmalaysia #kurungpeplum #kurungpahang #kurungdoll #kurunglace #kurungplain #kurungsongket #baazaronline #kurungbatik #baazarpaknil #kurungexclusive #minikurungraya #viral #igreview #cikgusekolah #officewear #kebarung #onlineshoppingmalaysia #instaniagamalaysia

comment 0 star 5 1 hour ago

🌷anggun lace🌷 . material : full lace with lining . size available : s - m . normal price : rm 169 . 💥offer price: rm140 sm/rm150 ss💥 . measurement : shoulder 14”-15” armhole 20”-21” sleeves 16.5” bust 38”-39” top length 20” skirt length 40” waist 26”-36” hips 36”-38” . colours : -baby pink -dusty pink -cherry red -royal blue -black (restocked) -olive green (restocked) . 💋full high quality lace 💋mermaid skirt 💋stretchable material 💋6 elegant colours 💋round neck 💋breathable . 📞whatsapp 019-7192645 #koleksibajuraya2017 #bajumurah #bajukebayamurah #bajukebarungmurah #songketmurah #bajukurungmoden #bajukurungmoden #blousemurah #bajunikah#kebayamurah #kebayapendek #kebarung #blouse #peplumcotton #bajutunangmurah #bajutunang #peplumsongket #bajukebarung #kebarungpeplum #kurungvintage #tudungbawal #bawalneelofamurah #bawalpastelcolour #bajubatikmurah #kaincottonmurah #bajukonvo

comment 0 star 3 1 hour ago

🌷anggun lace🌷 . material : full lace with lining . size available : s - m . normal price : rm 169 . 💥offer price: rm140 sm/rm150 ss💥 . measurement : shoulder 14”-15” armhole 20”-21” sleeves 16.5” bust 38”-39” top length 20” skirt length 40” waist 26”-36” hips 36”-38” . colours : -baby pink -dusty pink -cherry red -royal blue -black (restocked) -olive green (restocked) . 💋full high quality lace 💋mermaid skirt 💋stretchable material 💋6 elegant colours 💋round neck 💋breathable . 📞whatsapp 019-7192645 #koleksibajuraya2017 #bajumurah #bajukebayamurah #bajukebarungmurah #songketmurah #bajukurungmoden #bajukurungmoden #blousemurah #bajunikah#kebayamurah #kebayapendek #kebarung #blouse #peplumcotton #bajutunangmurah #bajutunang #peplumsongket #bajukebarung #kebarungpeplum #kurungvintage #tudungbawal #bawalneelofamurah #bawalpastelcolour #bajubatikmurah #kaincottonmurah #bajukonvo

comment 0 star 1 1 hour ago

🌷anggun lace🌷 . material : full lace with lining . size available : s - m . normal price : rm 169 . 💥offer price: rm140 sm/rm150 ss💥 . measurement : shoulder 14”-15” armhole 20”-21” sleeves 16.5” bust 38”-39” top length 20” skirt length 40” waist 26”-36” hips 36”-38” . colours : -baby pink -dusty pink -cherry red -royal blue -black (restocked) -olive green (restocked) . 💋full high quality lace 💋mermaid skirt 💋stretchable material 💋6 elegant colours 💋round neck 💋breathable . 📞whatsapp 019-7192645 #koleksibajuraya2017 #bajumurah #bajukebayamurah #bajukebarungmurah #songketmurah #bajukurungmoden #bajukurungmoden #blousemurah #bajunikah#kebayamurah #kebayapendek #kebarung #blouse #peplumcotton #bajutunangmurah #bajutunang #peplumsongket #bajukebarung #kebarungpeplum #kurungvintage #tudungbawal #bawalneelofamurah #bawalpastelcolour #bajubatikmurah #kaincottonmurah #bajukonvo

comment 0 star 3 1 hour ago

🌷anggun lace🌷 . material : full lace with lining . size available : s - m . normal price : rm 169 . 💥offer price: rm140 sm/rm150 ss💥 . measurement : shoulder 14”-15” armhole 20”-21” sleeves 16.5” bust 38”-39” top length 20” skirt length 40” waist 26”-36” hips 36”-38” . colours : -baby pink -dusty pink -cherry red -royal blue -black (restocked) -olive green (restocked) . 💋full high quality lace 💋mermaid skirt 💋stretchable material 💋6 elegant colours 💋round neck 💋breathable . 📞whatsapp 019-7192645 #koleksibajuraya2017 #bajumurah #bajukebayamurah #bajukebarungmurah #songketmurah #bajukurungmoden #bajukurungmoden #blousemurah #bajunikah#kebayamurah #kebayapendek #kebarung #blouse #peplumcotton #bajutunangmurah #bajutunang #peplumsongket #bajukebarung #kebarungpeplum #kurungvintage #tudungbawal #bawalneelofamurah #bawalpastelcolour #bajubatikmurah #kaincottonmurah #bajukonvo

comment 0 star 5 1 hour ago

🌷anggun lace🌷 . material : full lace with lining . size available : s - m . normal price : rm 169 . 💥offer price: rm140 sm/rm150 ss💥 . measurement : shoulder 14”-15” armhole 20”-21” sleeves 16.5” bust 38”-39” top length 20” skirt length 40” waist 26”-36” hips 36”-38” . colours : -baby pink -dusty pink -cherry red -royal blue -black (restocked) -olive green (restocked) . 💋full high quality lace 💋mermaid skirt 💋stretchable material 💋6 elegant colours 💋round neck 💋breathable . 📞whatsapp 019-7192645 #koleksibajuraya2017 #bajumurah #bajukebayamurah #bajukebarungmurah #songketmurah #bajukurungmoden #bajukurungmoden #blousemurah #bajunikah#kebayamurah #kebayapendek #kebarung #blouse #peplumcotton #bajutunangmurah #bajutunang #peplumsongket #bajukebarung #kebarungpeplum #kurungvintage #tudungbawal #bawalneelofamurah #bawalpastelcolour #bajubatikmurah #kaincottonmurah #bajukonvo

comment 0 star 2 1 hour ago

🌷anggun lace🌷 . material : full lace with lining . size available : s - m . normal price : rm 169 . 💥offer price: rm140 sm/rm150 ss💥 . measurement : shoulder 14”-15” armhole 20”-21” sleeves 16.5” bust 38”-39” top length 20” skirt length 40” waist 26”-36” hips 36”-38” . colours : -baby pink -dusty pink -cherry red -royal blue -black (restocked) -olive green (restocked) . 💋full high quality lace 💋mermaid skirt 💋stretchable material 💋6 elegant colours 💋round neck 💋breathable . 📞whatsapp 019-7192645 #koleksibajuraya2017 #bajumurah #bajukebayamurah #bajukebarungmurah #songketmurah #bajukurungmoden #bajukurungmoden #blousemurah #bajunikah#kebayamurah #kebayapendek #kebarung #blouse #peplumcotton #bajutunangmurah #bajutunang #peplumsongket #bajukebarung #kebarungpeplum #kurungvintage #tudungbawal #bawalneelofamurah #bawalpastelcolour #bajubatikmurah #kaincottonmurah #bajukonvo

comment 0 star 3 1 hour ago

🌷anggun lace🌷 . material : full lace with lining . size available : s - m . normal price : rm 169 . 💥offer price: rm140 sm/rm150 ss💥 . measurement : shoulder 14”-15” armhole 20”-21” sleeves 16.5” bust 38”-39” top length 20” skirt length 40” waist 26”-36” hips 36”-38” . colours : -baby pink -dusty pink -cherry red -royal blue -black (restocked) -olive green (restocked) . 💋full high quality lace 💋mermaid skirt 💋stretchable material 💋6 elegant colours 💋round neck 💋breathable . 📞whatsapp 019-7192645 #koleksibajuraya2017 #bajumurah #bajukebayamurah #bajukebarungmurah #songketmurah #bajukurungmoden #bajukurungmoden #blousemurah #bajunikah#kebayamurah #kebayapendek #kebarung #blouse #peplumcotton #bajutunangmurah #bajutunang #peplumsongket #bajukebarung #kebarungpeplum #kurungvintage #tudungbawal #bawalneelofamurah #bawalpastelcolour #bajubatikmurah #kaincottonmurah #bajukonvo

comment 0 star 2 1 hour ago

🌷anggun lace🌷 . material : full lace with lining . size available : s - m . normal price : rm 169 . 💥offer price: rm140 sm/rm150 ss💥 . measurement : shoulder 14”-15” armhole 20”-21” sleeves 16.5” bust 38”-39” top length 20” skirt length 40” waist 26”-36” hips 36”-38” . colours : -baby pink -dusty pink -cherry red -royal blue -black (restocked) -olive green (restocked) . 💋full high quality lace 💋mermaid skirt 💋stretchable material 💋6 elegant colours 💋round neck 💋breathable . 📞whatsapp 019-7192645 #koleksibajuraya2017 #bajumurah #bajukebayamurah #bajukebarungmurah #songketmurah #bajukurungmoden #bajukurungmoden #blousemurah #bajunikah#kebayamurah #kebayapendek #kebarung #blouse #peplumcotton #bajutunangmurah #bajutunang #peplumsongket #bajukebarung #kebarungpeplum #kurungvintage #tudungbawal #bawalneelofamurah #bawalpastelcolour #bajubatikmurah #kaincottonmurah #bajukonvo

comment 0 star 3 1 hour ago

🌷anggun lace🌷 . material : full lace with lining . size available : s - m . normal price : rm 169 . 💥offer price: rm140 sm/rm150 ss💥 . measurement : shoulder 14”-15” armhole 20”-21” sleeves 16.5” bust 38”-39” top length 20” skirt length 40” waist 26”-36” hips 36”-38” . colours : -baby pink -dusty pink -cherry red -royal blue -black (restocked) -olive green (restocked) . 💋full high quality lace 💋mermaid skirt 💋stretchable material 💋6 elegant colours 💋round neck 💋breathable . 📞whatsapp 019-7192645 #koleksibajuraya2017 #bajumurah #bajukebayamurah #bajukebarungmurah #songketmurah #bajukurungmoden #bajukurungmoden #blousemurah #bajunikah#kebayamurah #kebayapendek #kebarung #blouse #peplumcotton #bajutunangmurah #bajutunang #peplumsongket #bajukebarung #kebarungpeplum #kurungvintage #tudungbawal #bawalneelofamurah #bawalpastelcolour #bajubatikmurah #kaincottonmurah #bajukonvo

comment 0 star 2 1 hour ago

🌷anggun lace🌷 . material : full lace with lining . size available : s - m . normal price : rm 169 . 💥offer price: rm140 sm/rm150 ss💥 . measurement : shoulder 14”-15” armhole 20”-21” sleeves 16.5” bust 38”-39” top length 20” skirt length 40” waist 26”-36” hips 36”-38” . colours : -baby pink -dusty pink -cherry red -royal blue -black (restocked) -olive green (restocked) . 💋full high quality lace 💋mermaid skirt 💋stretchable material 💋6 elegant colours 💋round neck 💋breathable . 📞whatsapp 019-7192645 #koleksibajuraya2017 #bajumurah #bajukebayamurah #bajukebarungmurah #songketmurah #bajukurungmoden #bajukurungmoden #blousemurah #bajunikah#kebayamurah #kebayapendek #kebarung #blouse #peplumcotton #bajutunangmurah #bajutunang #peplumsongket #bajukebarung #kebarungpeplum #kurungvintage #tudungbawal #bawalneelofamurah #bawalpastelcolour #bajubatikmurah #kaincottonmurah #bajukonvo

comment 0 star 3 1 hour ago

🌷anggun lace🌷 . material : full lace with lining . size available : s - m . normal price : rm 169 . 💥offer price: rm140 sm/rm150 ss💥 . measurement : shoulder 14”-15” armhole 20”-21” sleeves 16.5” bust 38”-39” top length 20” skirt length 40” waist 26”-36” hips 36”-38” . colours : -baby pink -dusty pink -cherry red -royal blue -black (restocked) -olive green (restocked) . 💋full high quality lace 💋mermaid skirt 💋stretchable material 💋6 elegant colours 💋round neck 💋breathable . 📞whatsapp 019-7192645 #koleksibajuraya2017 #bajumurah #bajukebayamurah #bajukebarungmurah #songketmurah #bajukurungmoden #bajukurungmoden #blousemurah #bajunikah#kebayamurah #kebayapendek #kebarung #blouse #peplumcotton #bajutunangmurah #bajutunang #peplumsongket #bajukebarung #kebarungpeplum #kurungvintage #tudungbawal #bawalneelofamurah #bawalpastelcolour #bajubatikmurah #kaincottonmurah #bajukonvo

comment 0 star 4 1 hour ago

Merah itu menawan. sesuai bawa pergi office 😁

comment 2 star 30 1 hour ago

. set kain doby + batik cap rm100 . plain sahaja rm45 batik sahaja rm62 (1 pasang 4mtr) . postage rm8sm/rm12ss . saiz : 2m x 1.15m each . 🍃apa tu kain doby? material: tenunan antara kain cotton dan silk viscose yang menghasilkan satu motif yang berkilat di atasnya. . kelebihan: sejuk motif bersinar lembut tidak tebal dan tidak jarang tidak mudah renyuk mudah untuk iron . kegunaan: sesuai untuk membuat baju kebaya,baju kurung, blouse,skirt dan etc kerana materialnya yang lembut . berminat? . whatsapp 0175313989 . #kaincotton #kaincottonmurah #kainsongket #craft #handmade #kainpasang #bajukurung #kurungpahang #fishtail #guru #jubah #sayajual #malaysia #batikcotton #batik #blouse #tukangjahit #palazo #kendurikahwin #weddingmalaysia #japanesecotton #cottonlover #bridesmaidmalysia #kahwin #tunic #kainsatin #peplum #kebaya #kebarung #raya2018

comment 0 star 5 2 hours ago

. set kain doby + batik cap rm100 . plain sahaja rm45 batik sahaja rm62 (1 pasang 4mtr) . postage rm8sm/rm12ss . saiz : 2m x 1.15m each . 🍃apa tu kain doby? material: tenunan antara kain cotton dan silk viscose yang menghasilkan satu motif yang berkilat di atasnya. . kelebihan: sejuk motif bersinar lembut tidak tebal dan tidak jarang tidak mudah renyuk mudah untuk iron . kegunaan: sesuai untuk membuat baju kebaya,baju kurung, blouse,skirt dan etc kerana materialnya yang lembut . berminat? . whatsapp 0175313989 . #kaincotton #kaincottonmurah #kainsongket #craft #handmade #kainpasang #bajukurung #kurungpahang #fishtail #guru #jubah #sayajual #malaysia #batikcotton #batik #blouse #tukangjahit #palazo #kendurikahwin #weddingmalaysia #japanesecotton #cottonlover #bridesmaidmalysia #kahwin #tunic #kainsatin #peplum #kebaya #kebarung #raya2018

comment 0 star 7 2 hours ago

. set kain doby + batik cap rm100 . plain sahaja rm45 batik sahaja rm62 (1 pasang 4mtr) . postage rm8sm/rm12ss . saiz : 2m x 1.15m each . 🍃apa tu kain doby? material: tenunan antara kain cotton dan silk viscose yang menghasilkan satu motif yang berkilat di atasnya. . kelebihan: sejuk motif bersinar lembut tidak tebal dan tidak jarang tidak mudah renyuk mudah untuk iron . kegunaan: sesuai untuk membuat baju kebaya,baju kurung, blouse,skirt dan etc kerana materialnya yang lembut . berminat? . whatsapp 0175313989 . #kaincotton #kaincottonmurah #kainsongket #craft #handmade #kainpasang #bajukurung #kurungpahang #fishtail #guru #jubah #sayajual #malaysia #batikcotton #batik #blouse #tukangjahit #palazo #kendurikahwin #weddingmalaysia #japanesecotton #cottonlover #bridesmaidmalysia #kahwin #tunic #kainsatin #peplum #kebaya #kebarung #raya2018

comment 1 star 8 2 hours ago

. set kain doby + batik cap rm100 . plain sahaja rm45 batik sahaja rm62 (1 pasang 4mtr) . postage rm8sm/rm12ss . saiz : 2m x 1.15m each . 🍃apa tu kain doby? material: tenunan antara kain cotton dan silk viscose yang menghasilkan satu motif yang berkilat di atasnya. . kelebihan: sejuk motif bersinar lembut tidak tebal dan tidak jarang tidak mudah renyuk mudah untuk iron . kegunaan: sesuai untuk membuat baju kebaya,baju kurung, blouse,skirt dan etc kerana materialnya yang lembut . berminat? . whatsapp 0175313989 . #kaincotton #kaincottonmurah #kainsongket #craft #handmade #kainpasang #bajukurung #kurungpahang #fishtail #guru #jubah #sayajual #malaysia #batikcotton #batik #blouse #tukangjahit #palazo #kendurikahwin #weddingmalaysia #japanesecotton #cottonlover #bridesmaidmalysia #kahwin #tunic #kainsatin #peplum #kebaya #kebarung #raya2018

comment 1 star 5 2 hours ago

. set kain doby + batik cap rm100 . plain sahaja rm45 batik sahaja rm62 (1 pasang 4mtr) . postage rm8sm/rm12ss . saiz : 2m x 1.15m each . 🍃apa tu kain doby? material: tenunan antara kain cotton dan silk viscose yang menghasilkan satu motif yang berkilat di atasnya. . kelebihan: sejuk motif bersinar lembut tidak tebal dan tidak jarang tidak mudah renyuk mudah untuk iron . kegunaan: sesuai untuk membuat baju kebaya,baju kurung, blouse,skirt dan etc kerana materialnya yang lembut . berminat? . whatsapp 0175313989 . #kaincotton #kaincottonmurah #kainsongket #craft #handmade #kainpasang #bajukurung #kurungpahang #fishtail #guru #jubah #sayajual #malaysia #batikcotton #batik #blouse #tukangjahit #palazo #kendurikahwin #weddingmalaysia #japanesecotton #cottonlover #bridesmaidmalysia #kahwin #tunic #kainsatin #peplum #kebaya #kebarung #raya2018

comment 0 star 7 2 hours ago

. set kain doby + batik cap rm100 . plain sahaja rm45 batik sahaja rm62 (1 pasang 4mtr) . postage rm8sm/rm12ss . saiz : 2m x 1.15m each . 🍃apa tu kain doby? material: tenunan antara kain cotton dan silk viscose yang menghasilkan satu motif yang berkilat di atasnya. . kelebihan: sejuk motif bersinar lembut tidak tebal dan tidak jarang tidak mudah renyuk mudah untuk iron . kegunaan: sesuai untuk membuat baju kebaya,baju kurung, blouse,skirt dan etc kerana materialnya yang lembut . berminat? . whatsapp 0175313989 . #kaincotton #kaincottonmurah #kainsongket #craft #handmade #kainpasang #bajukurung #kurungpahang #fishtail #guru #jubah #sayajual #malaysia #batikcotton #batik #blouse #tukangjahit #palazo #kendurikahwin #weddingmalaysia #japanesecotton #cottonlover #bridesmaidmalysia #kahwin #tunic #kainsatin #peplum #kebaya #kebarung #raya2018

comment 0 star 3 2 hours ago

. set kain doby + batik cap rm100 . plain sahaja rm45 batik sahaja rm62 (1 pasang 4mtr) . postage rm8sm/rm12ss . saiz : 2m x 1.15m each . 🍃apa tu kain doby? material: tenunan antara kain cotton dan silk viscose yang menghasilkan satu motif yang berkilat di atasnya. . kelebihan: sejuk motif bersinar lembut tidak tebal dan tidak jarang tidak mudah renyuk mudah untuk iron . kegunaan: sesuai untuk membuat baju kebaya,baju kurung, blouse,skirt dan etc kerana materialnya yang lembut . berminat? . whatsapp 0175313989 . #kaincotton #kaincottonmurah #kainsongket #craft #handmade #kainpasang #bajukurung #kurungpahang #fishtail #guru #jubah #sayajual #malaysia #batikcotton #batik #blouse #tukangjahit #palazo #kendurikahwin #weddingmalaysia #japanesecotton #cottonlover #bridesmaidmalysia #kahwin #tunic #kainsatin #peplum #kebaya #kebarung #raya2018

comment 1 star 4 2 hours ago

. set kain doby + batik cap rm100 . plain sahaja rm45 batik sahaja rm62 (1 pasang 4mtr) . postage rm8sm/rm12ss . saiz : 2m x 1.15m each . 🍃apa tu kain doby? material: tenunan antara kain cotton dan silk viscose yang menghasilkan satu motif yang berkilat di atasnya. . kelebihan: sejuk motif bersinar lembut tidak tebal dan tidak jarang tidak mudah renyuk mudah untuk iron . kegunaan: sesuai untuk membuat baju kebaya,baju kurung, blouse,skirt dan etc kerana materialnya yang lembut . berminat? . whatsapp 0175313989 . #kaincotton #kaincottonmurah #kainsongket #craft #handmade #kainpasang #bajukurung #kurungpahang #fishtail #guru #jubah #sayajual #malaysia #batikcotton #batik #blouse #tukangjahit #palazo #kendurikahwin #weddingmalaysia #japanesecotton #cottonlover #bridesmaidmalysia #kahwin #tunic #kainsatin #peplum #kebaya #kebarung #raya2018

comment 1 star 3 2 hours ago

. set kain doby + batik cap rm100 . plain sahaja rm45 batik sahaja rm62 (1 pasang 4mtr) . postage rm8sm/rm12ss . saiz : 2m x 1.15m each . 🍃apa tu kain doby? material: tenunan antara kain cotton dan silk viscose yang menghasilkan satu motif yang berkilat di atasnya. . kelebihan: sejuk motif bersinar lembut tidak tebal dan tidak jarang tidak mudah renyuk mudah untuk iron . kegunaan: sesuai untuk membuat baju kebaya,baju kurung, blouse,skirt dan etc kerana materialnya yang lembut . berminat? . whatsapp 0175313989 . #kaincotton #kaincottonmurah #kainsongket #craft #handmade #kainpasang #bajukurung #kurungpahang #fishtail #guru #jubah #sayajual #malaysia #batikcotton #batik #blouse #tukangjahit #palazo #kendurikahwin #weddingmalaysia #japanesecotton #cottonlover #bridesmaidmalysia #kahwin #tunic #kainsatin #peplum #kebaya #kebarung #raya2018

comment 0 star 3 2 hours ago

. set kain doby + batik cap rm100 . plain sahaja rm45 batik sahaja rm62 (1 pasang 4mtr) . postage rm8sm/rm12ss . saiz : 2m x 1.15m each . 🍃apa tu kain doby? material: tenunan antara kain cotton dan silk viscose yang menghasilkan satu motif yang berkilat di atasnya. . kelebihan: sejuk motif bersinar lembut tidak tebal dan tidak jarang tidak mudah renyuk mudah untuk iron . kegunaan: sesuai untuk membuat baju kebaya,baju kurung, blouse,skirt dan etc kerana materialnya yang lembut . berminat? . whatsapp 0175313989 . #kaincotton #kaincottonmurah #kainsongket #craft #handmade #kainpasang #bajukurung #kurungpahang #fishtail #guru #jubah #sayajual #malaysia #batikcotton #batik #blouse #tukangjahit #palazo #kendurikahwin #weddingmalaysia #japanesecotton #cottonlover #bridesmaidmalysia #kahwin #tunic #kainsatin #peplum #kebaya #kebarung #raya2018

comment 0 star 3 2 hours ago

. set kain doby + batik cap rm100 . plain sahaja rm45 batik sahaja rm62 (1 pasang 4mtr) . postage rm8sm/rm12ss . saiz : 2m x 1.15m each . 🍃apa tu kain doby? material: tenunan antara kain cotton dan silk viscose yang menghasilkan satu motif yang berkilat di atasnya. . kelebihan: sejuk motif bersinar lembut tidak tebal dan tidak jarang tidak mudah renyuk mudah untuk iron . kegunaan: sesuai untuk membuat baju kebaya,baju kurung, blouse,skirt dan etc kerana materialnya yang lembut . berminat? . whatsapp 0175313989 . #kaincotton #kaincottonmurah #kainsongket #craft #handmade #kainpasang #bajukurung #kurungpahang #fishtail #guru #jubah #sayajual #malaysia #batikcotton #batik #blouse #tukangjahit #palazo #kendurikahwin #weddingmalaysia #japanesecotton #cottonlover #bridesmaidmalysia #kahwin #tunic #kainsatin #peplum #kebaya #kebarung #raya2018

comment 0 star 5 2 hours ago

. set kain doby + batik cap rm100 . plain sahaja rm45 batik sahaja rm62 (1 pasang 4mtr) . postage rm8sm/rm12ss . saiz : 2m x 1.15m each . 🍃apa tu kain doby? material: tenunan antara kain cotton dan silk viscose yang menghasilkan satu motif yang berkilat di atasnya. . kelebihan: sejuk motif bersinar lembut tidak tebal dan tidak jarang tidak mudah renyuk mudah untuk iron . kegunaan: sesuai untuk membuat baju kebaya,baju kurung, blouse,skirt dan etc kerana materialnya yang lembut . berminat? . whatsapp 0175313989 . #kaincotton #kaincottonmurah #kainsongket #craft #handmade #kainpasang #bajukurung #kurungpahang #fishtail #guru #jubah #sayajual #malaysia #batikcotton #batik #blouse #tukangjahit #palazo #kendurikahwin #weddingmalaysia #japanesecotton #cottonlover #bridesmaidmalysia #kahwin #tunic #kainsatin #peplum #kebaya #kebarung #raya2018

comment 3 star 2 2 hours ago

. set kain doby + batik cap rm100 . plain sahaja rm45 batik sahaja rm62 (1 pasang 4mtr) . postage rm8sm/rm12ss . saiz : 2m x 1.15m each . 🍃apa tu kain doby? material: tenunan antara kain cotton dan silk viscose yang menghasilkan satu motif yang berkilat di atasnya. . kelebihan: sejuk motif bersinar lembut tidak tebal dan tidak jarang tidak mudah renyuk mudah untuk iron . kegunaan: sesuai untuk membuat baju kebaya,baju kurung, blouse,skirt dan etc kerana materialnya yang lembut . berminat? . whatsapp 0175313989 . #kaincotton #kaincottonmurah #kainsongket #craft #handmade #kainpasang #bajukurung #kurungpahang #fishtail #guru #jubah #sayajual #malaysia #batikcotton #batik #blouse #tukangjahit #palazo #kendurikahwin #weddingmalaysia #japanesecotton #cottonlover #bridesmaidmalysia #kahwin #tunic #kainsatin #peplum #kebaya #kebarung #raya2018

comment 1 star 3 2 hours ago

. set kain doby + batik cap rm100 . plain sahaja rm45 batik sahaja rm62 (1 pasang 4mtr) . postage rm8sm/rm12ss . saiz : 2m x 1.15m each . 🍃apa tu kain doby? material: tenunan antara kain cotton dan silk viscose yang menghasilkan satu motif yang berkilat di atasnya. . kelebihan: sejuk motif bersinar lembut tidak tebal dan tidak jarang tidak mudah renyuk mudah untuk iron . kegunaan: sesuai untuk membuat baju kebaya,baju kurung, blouse,skirt dan etc kerana materialnya yang lembut . berminat? . whatsapp 0175313989 . #kaincotton #kaincottonmurah #kainsongket #craft #handmade #kainpasang #bajukurung #kurungpahang #fishtail #guru #jubah #sayajual #malaysia #batikcotton #batik #blouse #tukangjahit #palazo #kendurikahwin #weddingmalaysia #japanesecotton #cottonlover #bridesmaidmalysia #kahwin #tunic #kainsatin #peplum #kebaya #kebarung #raya2018

comment 0 star 5 2 hours ago

. set kain doby + batik cap rm100 . plain sahaja rm45 batik sahaja rm62 (1 pasang 4mtr) . postage rm8sm/rm12ss . saiz : 2m x 1.15m each . 🍃apa tu kain doby? material: tenunan antara kain cotton dan silk viscose yang menghasilkan satu motif yang berkilat di atasnya. . kelebihan: sejuk motif bersinar lembut tidak tebal dan tidak jarang tidak mudah renyuk mudah untuk iron . kegunaan: sesuai untuk membuat baju kebaya,baju kurung, blouse,skirt dan etc kerana materialnya yang lembut . berminat? . whatsapp 0175313989 . #kaincotton #kaincottonmurah #kainsongket #craft #handmade #kainpasang #bajukurung #kurungpahang #fishtail #guru #jubah #sayajual #malaysia #batikcotton #batik #blouse #tukangjahit #palazo #kendurikahwin #weddingmalaysia #japanesecotton #cottonlover #bridesmaidmalysia #kahwin #tunic #kainsatin #peplum #kebaya #kebarung #raya2018

comment 0 star 4 2 hours ago

. set kain doby + batik cap rm100 . plain sahaja rm45 batik sahaja rm62 (1 pasang 4mtr) . postage rm8sm/rm12ss . saiz : 2m x 1.15m each . 🍃apa tu kain doby? material: tenunan antara kain cotton dan silk viscose yang menghasilkan satu motif yang berkilat di atasnya. . kelebihan: sejuk motif bersinar lembut tidak tebal dan tidak jarang tidak mudah renyuk mudah untuk iron . kegunaan: sesuai untuk membuat baju kebaya,baju kurung, blouse,skirt dan etc kerana materialnya yang lembut . berminat? . whatsapp 0175313989 . #kaincotton #kaincottonmurah #kainsongket #craft #handmade #kainpasang #bajukurung #kurungpahang #fishtail #guru #jubah #sayajual #malaysia #batikcotton #batik #blouse #tukangjahit #palazo #kendurikahwin #weddingmalaysia #japanesecotton #cottonlover #bridesmaidmalysia #kahwin #tunic #kainsatin #peplum #kebaya #kebarung #raya2018

comment 0 star 4 2 hours ago

. set kain doby + batik cap rm100 . plain sahaja rm45 batik sahaja rm62 (1 pasang 4mtr) . postage rm8sm/rm12ss . saiz : 2m x 1.15m each . 🍃apa tu kain doby? material: tenunan antara kain cotton dan silk viscose yang menghasilkan satu motif yang berkilat di atasnya. . kelebihan: sejuk motif bersinar lembut tidak tebal dan tidak jarang tidak mudah renyuk mudah untuk iron . kegunaan: sesuai untuk membuat baju kebaya,baju kurung, blouse,skirt dan etc kerana materialnya yang lembut . berminat? . whatsapp 0175313989 . #kaincotton #kaincottonmurah #kainsongket #craft #handmade #kainpasang #bajukurung #kurungpahang #fishtail #guru #jubah #sayajual #malaysia #batikcotton #batik #blouse #tukangjahit #palazo #kendurikahwin #weddingmalaysia #japanesecotton #cottonlover #bridesmaidmalysia #kahwin #tunic #kainsatin #peplum #kebaya #kebarung #raya2018

comment 0 star 2 2 hours ago

. set kain doby + batik cap rm100 . plain sahaja rm45 batik sahaja rm62 (1 pasang 4mtr) . postage rm8sm/rm12ss . saiz : 2m x 1.15m each . 🍃apa tu kain doby? material: tenunan antara kain cotton dan silk viscose yang menghasilkan satu motif yang berkilat di atasnya. . kelebihan: sejuk motif bersinar lembut tidak tebal dan tidak jarang tidak mudah renyuk mudah untuk iron . kegunaan: sesuai untuk membuat baju kebaya,baju kurung, blouse,skirt dan etc kerana materialnya yang lembut . berminat? . whatsapp 0175313989 . #kaincotton #kaincottonmurah #kainsongket #craft #handmade #kainpasang #bajukurung #kurungpahang #fishtail #guru #jubah #sayajual #malaysia #batikcotton #batik #blouse #tukangjahit #palazo #kendurikahwin #weddingmalaysia #japanesecotton #cottonlover #bridesmaidmalysia #kahwin #tunic #kainsatin #peplum #kebaya #kebarung #raya2018

comment 0 star 3 2 hours ago