Loading...
Instagram Public Photos with #followme

Masalah kesihatan dan kebersihan di malaysia??? kalau kita tengok sejak akhir-akhir ni macam-macam jenis isu kesihatan dan penyakit di malaysia ni. yang terbaru ni tentang masalah demam kepialu yang melanda area kl. banyak kedai makan yang disita sebab diragui kebersihannya. itu tak campur lagi masalah kesihatan akibat daripada jerebu yang taktau laa sampai bila nak setel. apa yang kita boleh buat? terutamanya untuk anak kecil yang taktau apa2 ni. tahap imunisasi badan pun masih lagi lemah. kita memang kena banyak menjaga kebersihan diri kita dan juga anak kita ni. banyakkan membasuh tangan dan kotoran menggunakan sanitizer atau bahan pencuci yang boleh singkirkan bakteria ni sepenuhnya. clay miff hand sanitizer apa kelebihan sanitizer ni? 1.membunuh 99.9% kuman dan bakteria berbahaya yang terdapat dalam najis mughallazah 2.boleh menyerap minyak berlebihan di kulit tangan 3.mengawal kulit daripada masalah kegatalan, ekzema 4.100 % dibuat daripada bahan semulajadi. tiada bahan kimia 5.merupakan antiseptik yang boleh menghapuskan kuman dan bakteria 6.memberi kesegaran dan kesucian yang diyakini 7.boleh digunakan untuk membersihkan sayuran dan bahan makanan kita. tidak mempunyai sebarang kesan sampingan kerana tiada bahan kimia berminat nak tahu lebih? kontek kami di 019-4192179 #dhuha #solatsunat #sabunsamak #samak #tanning #sertu #samak #islam #islamic #muslim #bersih #sabun #sabunpemutih #cuci #cucigudang #bazaarpaknil #bazaar #online #onlineshop #onlineshopph #malaysia #soap #suci #murah #murahmeriah #jualan #followme #doa #doaharian
hubungi 01954192179 untuk order liquid samak 
rm 15/ 100 ml

1 hour ago comment 1 star 189

2001.sep.
#sydney#australia
#travel#traveler#travels#trip#love#followme#beautiful#holiday#traveling#tourist#vacation#travelpics#photography#photo#sfkpictures#igers#instapic#instagood#instalike
#旅行#写真好きな人と繋がりたい#写真撮ってる人と繋がりたい#綺麗#空#写真#ファインダー越しの私の世界#オーストラリア

57 minutes ago comment 0 star 172

사십사일 남아따 👅

42 minutes ago comment 12 star 146

ジョブチャレピックアップガール♩
今回はギャリー十三の”白石ゆい”さん✨ 
趣味はゲームのインドア系美女っ‼️
ただいま絶賛モンハンにハマり中っ💕一緒に狩りにいけるかも❓
ジョブチャレは輝く女性を応援します!!
www.jobchalle.com//?utm_source=fuji
#高収入 #アルバイト#カワイイ #キャバクラ #ガールズバイト #クラブ #ニュークラブ #体験入店 #日払い #全額日払 #時給 #コンパニオン #女の子 #キャバ嬢 #ナイトワーク #ジョブチャレ #未経験ok #女子大生 #白石ゆい #ギャリー十三 #galy #十三 #f4f #フォロバ100 #japanesegirl #phos_japan #japanesefood #osaka #tokyo #followme

1 hour ago comment 3 star 142

행복으로 기억될 오늘💙👭

1 hour ago comment 11 star 206

🤟🏼

1 hour ago comment 6 star 131