Loading...
Instagram Public Photos with #facescrubmalaysia

Morning!.
.
korang tau kan yang peach 🍑 face scrub ni temy buat khas untuk korang yang tak boleh scrub kasar-kasar dan berkulit sensitive? 😋😁.
.
bila kena kat kulit tu fuhh! tempting sungguh mouth watering sangat😅.
.
jom wasap yaya 019-7863823 atau terus tekan link di bio ya. cod kluang/masai/sri alam/permas jaya/pasir gudang 😋

3 days ago comment 1 star 23

Step 2 : boleh buat mask juga sos scrub ni tau 😍 .

_
now kak erinleola makeupartist tunjukkan cara pakai macam mask plak. .

_
siapa yang suka pakai macam ni? show some love hehe. kulit tetap rasa lembut and smooth kannn

#facescrub #facescrubviral #facescrubmalaysia#bodyscrubbrunei #bodyscrubspore #bestscrubever#brighteningscrub #biteonyou #dontfeelunsecured#makeup #facial #global #pomegranate #fruity#bubblegum #leadingscrubbrandinsingapore #leadingscrubbrandinmalaysia #leadingscrub #viralscrub2018 #seductivescrub#yummy #facial #healthylifestyles

2 weeks ago comment 5 star 7

Tak pernah scrub muka??
.
apa? tak pernah scrub muka?? scrub muka setahun sekali? aduhai dah berapa meter daki dan kulit mati terkumpul kat muka tu.sebab tu la kulit nampak kusam, tak bermaya & gelap. memang susah nak serap segala produk pemutih. lelaki pun kena scrub juga tau! begitu juga dengan yang berumur 40 ke atas sebab kulit dah makin tebal 😅
.
ramai sangat tergila-gilakan sosxleola face & body scrub ni sebab:
.
💎kulit jadi glowing sejurus slps pakai!
💎mengandungi gula, minyak kelapa & vitamin 💎 tidak kering & membuatkan kulit kekal lembab
💎diasaskan oleh doktor & make-up artist
💎 99% great feedback from our users
💎 tekstur halus sesuai untuk semua jenis kulit. boleh digunakan untuk badan juga
.
sosxleolascrub : anti-jerawat, anti-kusam, anti-jeragat, anti-ageing beserta formula “lifting”! pembuatan scrub ni, adalah 100% full consultation dgn doctor & chemist. ingredient sangat natural, bau wangi sampai rasa nak makan scrub ni! .
boleh purchase dengan @sosxleolascrub_kl (malaysia) & @sosbeautykit @saztamron (singapore)
.
#glow #glowscrub #pink
#facescrub #facescrubviral #facescrubmalaysia #bodyscrubmalaysia #facescrubsg #bodyscrubsg #bodyscrubspore #bestscrubever #brighteningscrub

April 2018 comment 165 star 3,876

Omg! omg!😱.
.

seriously guyss, alha yang femes ni pun dah guna peach scrub. and so far give us such a nice feedback about our newest baby peachy scrub. must try!
everyone should. lembutkan kulit, buang sel kulit mati, and most importantly very suitable for sensitive skin. barulah tahu best ke tak best lepas dah guna, haaa gittew hehe✨💕
.

#peachscrubtemyracle #peachscrub #facescrub #facescrubmalaysia

April 2018 comment 27 star 148

Gosok jangan tak gosok..
sapa nk cantik before raya mmg wajib grab this detox mask & coffee scrub from @temyracle.hq
bella pakai dah 1 bln rasanya... jerawat dah tak berani naik😍
@temyracle.hq
#detoxmask #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct#lipscrub#ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #natural #productnatural #semulajadi#facescrub #facescrubtemyracle #facescrubmalaysia #facescrubmurah

June 2018 comment 7 star 606

Pengambilan agent & stockist kini dibuka!
.
1. facial treatment mist:
- modal agent serendah rm180 (moq 10 pcs)
.
2. treatment powder scrub & mask :
- modal agent serendah rm110 (moq 10 pcs)
.
lets join our team :
👉 wajib ada telegram (untuk kesenangan bersama)
👉 ada group support
👉 testimoni dan material/gambar (raw & edited) disediakan
👉 produk dah wujud since 2015, beratus testimoni telah dikumpul
👉 ada reward untuk agent & stockist yang berjaya capai target
.
we move together in one team. anda cuma perlu beri komitmen dan rajin usaha
.
for more info, whatsapp 0193492491 (click link in bio)

9 hours ago comment 4 star 4

Hai gurls. cuti weekend ni buat apa je? kalau yang tengah usha tbh atau sistho tu meh la contact ika. boleh contact ika melalui dm atau whatsapp.
_
selamat berhujung minggu 💕🍃

10 hours ago comment 1 star 7

Face serum the beauty hacks🌸
_
ia sangat ringan dan tidak berminyak dan sesuai untuk kegunaan seharian. .
ia juga kaya dengan aloe vera untuk memberikan kelembapan dan iris florentina root untuk membantu melawan pembentukan kedutan dan kekeringan kulit
_
cucumis sativus pula, berfungsi untuk:
✅ mengurangkan lingkaran hitam pada mata,
✅ meremajakan kulit
✅ menganjalkan kulit
✅ merawat kulit yang terbakar dari sinaran matahari
_
serum ini dapat membantu dari segi memberikan kilauan dan seri kepada kulit wajah. kulit wajah akan menjadi cerah yang diperlukan oleh kulit kering yang sesuai di negara asia
_
ia berfungsi untuk mencerahkan, meningkatkan seri wajah, membantu pertumbuhan sel kulit dan terutama sekali melembabkan kulit wajah serta anti-penuaan
_
bagi kulit berminyak, ia sangat sesuai kerana ia mengandungi linoleic acid yang memiliki tekstur yang lebih ringan dan mudah serap
_
dan ianya sangat bagus bagi pemilik kulit kering kerana dapat mengurangkan kulit mengelupas dan mengembalikan keanjalan kulit. ia dapat menyegarkan kulit supaya kulit nampak lebih fresh
_
harga
rm40 10ml
rm110 50ml
_
whatsapp 017-829 5891 untuk order or click link whatsapp di bio atas ❤
_
postage saiz s rm8 sm | rm12 ss
cod available kl & selangor:
setapak, wangsa maju, ukay perdana, central market (pasar seni), setiawangsa dan melawati.
wasap.my/60178295891

13 hours ago comment 1 star 6

Masalah kulit berminyak?
_
nak tahu tak punca kulit berminyak banyak faktor, salah satunya hormon, genetik, penggunaan skincare yang tidak sesuai ataupun penggunaan skincare yang salah.
_
jadi apa kata mulai sekarang try basic skincare untuk kulit berminyak;
1) acne cleanser
2) face scrub milk
3) face mask gel honey
_
total rm123 + free gift. setiap item tahan 2-3 bulan mengikut cara penggunaan.
_
whatsapp 017-829 5891 untuk order or click link whatsapp di bio atas ❤
_
postage saiz s rm8 sm | rm12 ss
cod available kl & selangor:
setapak, wangsa maju, ukay perdana, central market (pasar seni), setiawangsa dan melawati.
wasap.my/60178295891

14 hours ago comment 1 star 6

Hasil penggunaan treatment powder scrub & mask setiap hari, habis semua jerawat anak-anak bujang ni dah kering. 😉

11 hours ago comment 1 star 0

Hasil penggunaan treatment powder scrub & mask setiap hari, habis semua jerawat pasir dah hilang 😉

11 hours ago comment 1 star 0

Feedback loyal customer❤
.
whitehead senang nak hilang ✔
blackhead makin kurang✔
jerawat kering dan kecut ✔

#facescrub #facescrubviral #facescrubmalaysia#bodyscrubbrunei #bodyscrubspore #bestscrubever#brighteningscrub #biteonyou #dontfeelunsecured#makeup #facial #global #pomegranate #fruity#bubblegum #leadingscrubbrandinsingapore #leadingscrubbrandinmalaysia #leadingscrub #viralscrub2018 #seductivescrub#yummy #facial #healthylifestyles

11 hours ago comment 0 star 11

.
tak payah pikir lama-lama dik non. makin lama pikir makin teruk lak muka tu.
baik la dipinang segera sctub hijau ni. biar scrub ni yang bekerja rawat muka biar jadi licin cerah sekata.

suka tak?
whatsapp je 📲 017 6521220 atau tekan link di bio
.

12 hours ago comment 1 star 6

Pakai scrub hanya 2 atau sekali seminggu. kalau yang kulit kering hanya seminggu sekali.
.
.
yes yess dr tau sos scrub ni memanv addicted sampai rasa nak pakai hari2. hehe jangann. too much of anything pun tak bagus juga. so less is more. tapi jangan tak buat langsung tau!
.
.
haa dengar dr bebel tuu. jawapan utk persoalan yg selalu dm dr. tak mampu dr nak jawan sorang2 so dr buat video.
.
.
siapa suka dgr dr membebel lagi? nanti dr sharekan lagi tips. kalau tak dr malas lahh 😝
.
.
click link whatsapp di bio atau komen sahaja ‘pm’ diruangan komen untuk order sekarang 💋
.
.
#facescrub #facescrubviral #facescrubmalaysia#bodyscrubbrunei #bodyscrubspore #bestscrubever#brighteningscrub #biteonyou #dontfeelunsecured#makeup #facial #global #pomegranate #fruity#bubblegum #leadingscrubbrandinsingapore #leadingscrubbrandinmalaysia #leadingscrub #viralscrub2018 #seductivescrub#yummy #facial #healthylifestyles

13 hours ago comment 0 star 8

Testimoni kak erin leola
.
・・・
bukan senang nak remove acne scars yang tenggelam timbul everytime lepas period every month. nah kak erin bagi gamba zoom terusss. yg atas tu bulan lepas n masa tu busyyy with makeups bookings, mmg rushing so tak berapa smpt nak jaga muka. sooooo degil yer acne scars! tp lately kak erin rajin scrub 3 kali seminggu, buat scrub as mask tiap2 hari. lepas tu apply leola glow serum. alhamdulillah mmg clear kulit. :)) .
.
.
siapa geram dengan acne scars??? kta tempek dgn sos scrub & leola glow serum okay!
.
.
yg gamba bawah tu, its not oily. its the glow from both scrub n serum ❤️❤️
.
.
click link whatsapp di bio atau komen sahaja ‘pm’ diruangan komen untuk order sekarang 💋
.
.

#glow #glowscrub #pink
#facescrub #facescrubviral #facescrubmalaysia #bodyscrubmalaysia #bodyscrubsg #bestscrubever #brighteningscrub #biteonyou #dontfeelunsecured #makeup #facial #global #pomegranate #fruity #bubblegum #leadingscrubbrandinmalaysia #leadingscrub #viralscrub2018 #seductivescrub
#sosxleolascrub #sosreview #sostestimony #sosscrub #bestscrubinmalaysia #makeuptutorial

13 hours ago comment 0 star 6

Tak pernah scrub muka??
.
apa? tak pernah scrub muka?? scrub muka setahun sekali? aduhai dah berapa meter daki dan kulit mati terkumpul kat muka tu.sebab tu la kulit nampak kusam, tak bermaya & gelap. memang susah nak serap segala produk pemutih. lelaki pun kena scrub juga tau! begitu juga dengan yang berumur 40 ke atas sebab kulit dah makin tebal 😅
.
ramai sangat tergila-gilakan sosxleola face & body scrub ni sebab:
.
💎kulit jadi glowing sejurus slps pakai!
💎mengandungi gula, minyak kelapa & vitamin
💎 tidak kering & membuatkan kulit kekal lembab
💎diasaskan oleh doktor & make-up artist
💎 99% great feedback from our users
💎 tekstur halus sesuai untuk semua jenis kulit. boleh digunakan untuk badan juga
.
sosxleolascrub : anti-jerawat, anti-kusam, anti-jeragat, anti-ageing beserta formula “lifting”! pembuatan scrub ni, adalah 100% full consultation dgn doctor & chemist. ingredient sangat natural, bau wangi sampai rasa nak makan scrub ni! .
.
click link whatsapp di bio atau komen sahaja ‘pm’ diruangan komen untuk order sekarang 💋
.
.

#glow #glowscrub #pink
#facescrub #facescrubviral #facescrubmalaysia #bodyscrubmalaysia #bodyscrubsg #bestscrubever #brighteningscrub #biteonyou #dontfeelunsecured #makeup #facial #global #pomegranate #fruity #bubblegum #leadingscrubbrandinmalaysia #leadingscrub #viralscrub2018 #seductivescrub
#sosxleolascrub #sosreview #sostestimony #sosscrub #bestscrubinmalaysia #makeuptutorial

14 hours ago comment 0 star 8

#repost @glowby.min
・・・
yeayyy !! it’s a big shout out to everyone 💕
.
those yg x sempat lg purchase #leolatintedmoituriser , #sosxleolascrub and #leolaglowserum, you can walk in and can get it here
(both scrub and tinted moisturiser are out of stock at hq but you can get it here!!)
so siapa cepat dia dpt ya. first come first serve basis ☺️ .
it will be so much fun and dr dya also will be giving extra skincare class 😍
.
buy combo and use code “glowby.min” to get discount. yeayyy 😍
.
don’t forget to save the date !! 23rd september 2018 (its tomorrow!!) at glam hall, mercu mustapha kamal 💕💕💕
we will be there from 11am-9.30pm
.
see you there darling ✨
.
siapa yg nk order or tny apa apa boleh ws min at 01123211016 or dm @glowby.min 😉
.
#beautytips #sosxleolascrub #sosxleolascrubsetapak #sosxleolascrubrawang #sosxleolascrubwangsamaju #sosxleolascrubmelawati #facescrub #glowingskincare #facescrubmalaysia #biteonyou #makeup #facial #global #pomegranate #leadingscrubbrandinmalaysia #leadingscrub #viralscrub2018 #seductivescrub #makeuptutorial #sosxleolascrubgombak #leolatintedmoisturiserkl #leolatintedmoisturiser #leolatintedmoisturisersetapak

15 hours ago comment 0 star 12

Happy weekend uols 😘

17 hours ago comment 1 star 3

Yeayyy !! it’s a big shout out to everyone 💕
.
those yg x sempat lg purchase #leolatintedmoituriser , #sosxleolascrub and #leolaglowserum, you can walk in and can get it here
(both scrub and tinted moisturiser are out of stock at hq but you can get it here!!)
so siapa cepat dia dpt ya. first come first serve basis ☺️ .
it will be so much fun and dr dya also will be giving extra skincare class 😍
.
buy combo and use code “glowby.min” to get discount. yeayyy 😍
.
don’t forget to save the date !! 23rd september 2018 (its tomorrow!!) at glam hall, mercu mustapha kamal 💕💕💕
we will be there from 11am-9.30pm
.
see you there darling ✨
.
siapa yg nk order or tny apa apa boleh ws min at 01123211016 or dm @glowby.min 😉
.
#beautytips #sosxleolascrub #sosxleolascrubsetapak #sosxleolascrubrawang #sosxleolascrubwangsamaju #sosxleolascrubmelawati #facescrub #glowingskincare #facescrubmalaysia #biteonyou #makeup #facial #global #pomegranate #leadingscrubbrandinmalaysia #leadingscrub #viralscrub2018 #seductivescrub #makeuptutorial #sosxleolascrubgombak #leolatintedmoisturiserkl #leolatintedmoisturiser #leolatintedmoisturisersetapak

16 hours ago comment 1 star 24

Wajah2 yang terhasil menggunakan produk leola & doctox 😍😍
. .
.

base
@sosxleolascrub_hq glowing scrub
@leolaglowhq leola glow serum .
.
.
foundation
@doctox_hq x @leolaglowhq tinted moisturiser .
.
terbaik kan? memang setaraf produk international. jom dm kalau nak dapatkan ketiga-tiga produk ni. kami ada team yang boleh cod di baaaaaaanyak lokasi kat malaysia ni 😍
.
agent & stokis juga dicari! serius tak rugi join team #mamarazee ❤️
.
.
#facescrub #facescrubviral #facescrubmalaysia#bodyscrubbrunei #bodyscrubspore #bestscrubever#brighteningscrub #biteonyou #dontfeelunsecured#makeup #facial #global #pomegranate #fruity#bubblegum #leadingscrubbrandinsingapore #leadingscrubbrandinmalaysia #leadingscrub #viralscrub2018 #seductivescrub#yummy #facial #healthylifestyles

18 hours ago comment 0 star 14

Nak tahu tak cleanser ada banyak jenis. tapi tak semua orang sesuai semua jenis. jadi kena maklum kondisi kulit atau masalah kulit dulu baru guna okay?
_
tapi jenis gel sangat sesuai untuk semua jenis kulit. kenapa? sebab ianya mempunyai low ph value iaitu 4.00-6.00.
_
kalau low ph value apa maknanya? lapisan kulit tetap terjaga dan tidak terganggu so segala jeragat atau jerawat kurang naik di permukaan kulit.
_
nak cuba cleansing gel kami? jom whatsapp ika 😘
_
harga rm45 sahaja (100ml) jimat sehingga 2 bulan penggunaan.
_
whatsapp 017-829 5891 untuk order or click link whatsapp di bio atas ❤
_
postage saiz s rm8 sm | rm12 ss
cod available kl & selangor:
setapak, wangsa maju, ukay perdana, central market (pasar seni), setiawangsa dan melawati.
wasap.my/60178295891

Yesterday comment 1 star 9