Loading...
Instagram Public Photos with #facescrubmalaysia

Hurry up! the stocks are moving so fast
.
sale sampai esok je tau 😉
.
whatsapp : 0193492491 (click link in bio)

3 hours ago comment 1 star 1

Our best-selling treatment powder scrub & mask is also on sale!
.
sale valid hari ini & esok sahaja so hurry up because the stocks are moving so fast
.
whatsapp : 0193492491 (click link in bio)

3 hours ago comment 1 star 1

Instock 💕
.
.
yes ramai sgt tak tau ape kebaikan dalam jar #sosscrub ni! .
.
bagus utk anti acne ( anti jerawat), remove black head and white head, dan bekas jerawat sgt. .
.
semakin pakai semakin elok kulit, and boleh jadi masker jugak ok! .
.
ade bnyk sgt kebaikan dalam promoganate ni! siapa tak try rugi ok. buah delima ni mmg elok sgt. sgt selamat utk di pakai utk org mengandung and menyusu. .
.
tiada paraben atau merkuri atau hydroquinone dlm product ni ok guys! .
.
.
to purchase kindly dm/whatsapp
673 886 3883
673 898 8981
.
.
sos #sosscrub #sosbodyscrub #sosfacescrub#sosxleola #facescrub #facescrubviral #facescrubmalaysia#bodyscrubbrunei #bodyscrubspore #bestscrubever#brighteningscrub #biteonyou #dontfeelunsecured#makeup #facial #global #pomegranate #fruity#bubblegum #leadingscrubbrandinsingapore #leadingscrubbrandinmalaysia #leadingscrub #viralscrub2018 #seductivescrub#yummy #facial #healthylifestyle

3 hours ago comment 0 star 5

#scrubdistrictfeedback more feedbacks babe, on our magical scrub
.
❤️ real district babes
❤️ real results 💯
❤️ scrub magic viral num 1 in instagram 💯
.
scrubdistrict whitening in jar
harga : rm65sm/ rm68ss
.
postage sm rm8 / ss rm12
.
usage : for 2months (depends on how often u scrub)
.
dm / klik link at bio or http://allnaturalbeauty.wasap.my/ for order or enquiries. 💋
.
love,
nurul all-natural🍃
.
#scrubdistrictbangsar #scrubdistrictklsentral #scrubdistrictkl #scrubdistrictdamansara #scrubdistrictpetalingjaya #scrubdistrictbatupahat #scrubdistrictpandanindah #scrubdistrictpandanjaya #scrubdistrictpandanperdana #scrubdistrictkgpandan #scrub #whiteningscrub #scrubpemutih #scrubmuka #scrubbadan #scrubjerawat #facialscrub #facescrub #facescrubmalaysia #facescrubmurah

5 hours ago comment 0 star 5

Haaaa jgn terkjut.. tu muka bercoffe scrub laaa 😘😘😘😘.. sedap gila pakai.. ptg2 ni pakai pstu bilas ngn air.. rasa segar je muka.. rasa bersih sgt plus lembut gilerr.. dgn bau fresh coffee nya lagi 💋💋.. ni 💯hommemade taww.. bukan takat muka je blh pakai, 1 badan boleh 👍👍
.
handmade coffee sugar scrub

rm32 exc pos
125gm
tahan sebulan lebih mengikut penggunaan😊
.
benefits of coffee scrub:
- mengurangkan masalah jerawat
- memudarkan parut jerawat
- mengurangkan masalah kulit berminyak & kulit kering
- memudarkan parut dibadan
- mengurangkan selulit/strechmark
- mengurangkan lebihan lemak dlm badan
- mencerahkan kulit muka & badan
- mencerahkan dark spot di celah2 badan
- mengurangkan garis-garis halus pd kulit wajah
- mengecilkan liang2 pori di muka
- kulit flawless & glowing!!
.
#organicscrub #coffeescrub #coffeescrubmalaysia #homemadescrub #coffeescruborganic #facescrub #facescrubmalaysia #homemadescrub

8 hours ago comment 0 star 2

Haaaa jgn terkjut.. tu muka bercoffe scrub laaa 😘😘😘😘.. sedap gila pakai.. ptg2 ni pakai pstu bilas ngn air.. rasa segar je muka.. rasa bersih sgt plus lembut gilerr.. dgn bau fresh coffee nya lagi 💋💋.. ni 💯hommemade taww.. bukan takat muka je blh pakai, 1 badan boleh 👍👍
.
handmade coffee sugar scrub

rm32 exc pos
125gm
tahan sebulan lebih mengikut penggunaan😊
.
benefits of coffee scrub:
- mengurangkan masalah jerawat
- memudarkan parut jerawat
- mengurangkan masalah kulit berminyak & kulit kering
- memudarkan parut dibadan
- mengurangkan selulit/strechmark
- mengurangkan lebihan lemak dlm badan
- mencerahkan kulit muka & badan
- mencerahkan dark spot di celah2 badan
- mengurangkan garis-garis halus pd kulit wajah
- mengecilkan liang2 pori di muka
- kulit flawless & glowing!!
.
#organicscrub #coffeescrub #coffeescrubmalaysia #homemadescrub #coffeescruborganic #facescrub #facescrubmalaysia #homemadescrub

8 hours ago comment 0 star 3

"sis, sale kali ni wajib beli 2 bekas glowing face scrub & mask ke? kalau beli 1 dapat diskaun tak?"
.
you asked for it then here you go! tapi valid hari ini dan esok je (so mean!)
.
🍓 glowing face scrub & mask
.
1 for : rm25 sem / rm29 ss
(include pos!)
.
❗limited stock
❗valid till 12/12/2018
.
whatsapp : 0193492491 (click link in bio)

8 hours ago comment 1 star 4

Tutorial time !
.
ni salah satu cara awak guna detox mask:
🌸 dua sudu kecil detox mask
🌸 separuh sudu besar coffee scrub
.
selalunya saya akan scrub dulu, pastu leave on my face for about 30 minutes sebagai mask. 2-in-1 😘 lepas tu, cuci guna deep pore cleanser 😍
.
lepas ni awak boleh la try 😊
.
#detoxmaskbymademoiselleqistina #coffeescrubbymademoiselleqistina

9 hours ago comment 6 star 29

Posted @withrepost@sosxleolascrub_hq texture charcoal a bit kasar dari sos biasa sebab charcoal pakai salt and sangat sesuai utk remove daki daki di badan. kalau kat muka kita suggest pakaikan as mask. suitable for men and women both.
.
charcoal scrub: glowing detoxifying the skin✨
.
contact min to order at 01123211016 // dm @glowby.min now !
.
#beautytips #sosxleolascrub #sosxleolascrubsetapak #sosxleolascrubrawang #sosxleolascrubwangsamaju #sosxleolascrubmelawati #facescrub #glowingskincare #facescrubmalaysia #biteonyou #makeup #facial #global #pomegranate #leadingscrubbrandinmalaysia #leadingscrub #viralscrub2018 #seductivescrub #makeuptutorial #sosxleolascrubgombak #leolatintedmoisturiserkl #leolatintedmoisturiser #leolatintedmoisturisersetapak

11 hours ago comment 0 star 14

5 fungsi utama dalam satu bekas yang membantu merawat kulit 😍
.
🛡 menghilangkan whitehead
🛡 menghilangkan blackhead
🛡 mengawal kulit berminyak
🛡 mencegah jerawat
🛡 anti penuaan
.
gabungan dari bahan-bahan yang sangat bagus untuk kulit iaitu:
.
🍃 teh hijau
🍃 argan oil
🍃 peppermint
🍃 stem cell
🍃 walnut
.
tesktur #scrubsejuk ini halus dan lembut serta tidak menyakitkan kulit tau. lepas pakai rasa fresh jer. 😉
.
highly recomended!👍👍
.
.
whatsapp 0132582878

11 hours ago comment 1 star 9

Exfoliate with sugar will breaks down the “glue” that bonds skin cell
.
that’s why can #sosxleolascrub brightened up your skin .
you guys know what’s the best for you 😉
.
those yg dah try je tahu how it’s really works! thanks everyone!! ♥️
.
contact min to order at 01123211016 // dm @glowby.min now !
.
#beautytips #sosxleolascrub #sosxleolascrubsetapak #sosxleolascrubrawang #sosxleolascrubwangsamaju #sosxleolascrubmelawati #facescrub #glowingskincare #facescrubmalaysia #biteonyou #makeup #facial #global #pomegranate #leadingscrubbrandinmalaysia #leadingscrub #viralscrub2018 #seductivescrub #makeuptutorial #sosxleolascrubgombak #leolatintedmoisturiserkl #leolatintedmoisturiser #leolatintedmoisturisersetapak

11 hours ago comment 0 star 29

When you have faith on something and hold them tightly next to your heart, success will slowly come to you🍃🍂🍃..thank you to those who has inspiring me especially my mom who love traditional and botanical skincare routine. and the love grew inside me and i use them a lot since i was teenager. from a hobby to a small batch skincare business. long live to all the believer. ❤
#facemask #facescrub #2 in 1

11 hours ago comment 3 star 16

❗happening now❗
.
🍓 glowing face scrub & mask is now on sale,
.
2 for : rm35 sem / rm39 ss
(include pos!)
.
harga asal 2 bekas rm48 tau. so jangan lepaskan peluang ni untuk dapatkan harga super jimat
.
❗limited stock
❗valid till 12/12/2018
.
whatsapp : 0193492491 (click link in bio)

23 hours ago comment 1 star 11

Haa ni texture purifying detox mask. sangat sangat pekat dan banyak khasiat untuk kulit ada dalam ni. kalau nak bancuh mask, tak payah buh banyak banyak, sikit pun dah cukup 😍
.
purifying detox mask : rm 42
dm/ws saya di 019-5209037 untuk apa apa pertanyaan tentang produk temyracle 🌷
.
#detoxmaskbymademoiselleqistina

23 hours ago comment 3 star 27

. testimoni pengguna #greenteamintfacescrub 🌿
.
alhamdulillah berkat konsisten pakai skrub sejuk ni,masalah kulit dapat diselesaikan.😍
.
so uolss yang nak kulit bersih, cantik dan feloles, boleh la cuba scrub viral ni!😘
.
price : rm38 exc postage
.
whatsapp 0123588459
whatsapp 0123588459
whatsapp 0123588459

Yesterday comment 1 star 46
💗 ALLERGIES GONE💗
.
Sejak kenal Scrub District ni memang love teroks. Lysa pun ada allergies macam customer ni. Kalau gatal-gatal muka or badan, terus scrub tempat yg gatal. Hilang uols gatal tu. Kalau tak tergaru-garu sebab gatal. Ubat allergies jangan lupa makan ye.😉
Scrub District satu please!!!😍
.
Benefits Scrub District:
❤️Deep pores cleansing yang menghalang jerawat dari membiak
❤️Memudarkan parut jerawat, whiteheads & blackheads
❤️Mengatasi kulit kusam dan pigmentation
❤️Mencerahkan kulit muka
❤️Mencerahkan ketiak & celah badan yang gelap
❤️Menghilangkan jerawat di belakang badman
❤️Merawat eczema, rashes, mange dan skin problems yang lain.
❤️Fair flawless fabulous with that pinkish glow
.
👛Scrub District in Jar: RM62(SM)/RM65(SS)
😍350g (1-2months)
😍Made of natural ingredients: Apricot essence, rock salt, brown sugar and lots of ❤
😍KKM approved.
.
📱DM/ Whatsapp, terus send LRT Putra Heights . 💌postage nationwide . #scrubdistrict #scrubdistrictKLsentral #scrubdistrictagent #teambarbiefaa #barbieangel #skincaremurah #skincaremalaysia #bodyscrubmalaysia #facescrubmalaysia #scrubmurah #pencucimuka #scruborganik #scrubputih #ubatjerawat #scrubsampaimacho #produklokal #kulitkusam #kulitputih #kulitcantik #kulitcerah #pencucimukaorganik #putihdaridinding" title="💗 ALLERGIES GONE💗 . Sejak kenal Scrub District ni memang love teroks. Lysa pun ada allergies macam customer ni. Kalau gatal-gatal muka or badan, terus scrub tempat yg gatal. Hilang uols gatal tu. Kalau tak tergaru-garu sebab gatal. Ubat allergies jangan lupa makan ye.😉 Scrub District satu please!!!😍 . Benefits Scrub District: ❤️Deep pores cleansing yang menghalang jerawat dari membiak ❤️Memudarkan parut jerawat, whiteheads & blackheads ❤️Mengatasi kulit kusam dan pigmentation ❤️Mencerahkan kulit muka ❤️Mencerahkan ketiak & celah badan yang gelap ❤️Menghilangkan jerawat di belakang badman ❤️Merawat eczema, rashes, mange dan skin problems yang lain. ❤️Fair flawless fabulous with that pinkish glow . 👛Scrub District in Jar: RM62(SM)/RM65(SS) 😍350g (1-2months) 😍Made of natural ingredients: Apricot essence, rock salt, brown sugar and lots of ❤ 😍KKM approved. . 📱DM/ Whatsapp, terus send "Hello Lysa!" (60193673915) 📱 . Link whatsapp di Bio. . Self Pickup 🚗Kompleks Dayabumi 🚗KL Sentral 🚗Pasar Seni/LRT Pasar Seni 🚗Puchong Prima (LRT/OTK) . Other COD Area: 🚗KLCC 🚗Pavillion/Bukit Bintang 🚗Puchong 🚗Cyberjaya/Putrajaya 🚅LRT Masjid Jamek <>LRT Putra Heights . 💌postage nationwide . #scrubdistrict #scrubdistrictKLsentral #scrubdistrictagent #teambarbiefaa #barbieangel #skincaremurah #skincaremalaysia #bodyscrubmalaysia #facescrubmalaysia #scrubmurah #pencucimuka #scruborganik #scrubputih #ubatjerawat #scrubsampaimacho #produklokal #kulitkusam #kulitputih #kulitcantik #kulitcerah #pencucimukaorganik #putihdaridinding" >

💗 allergies gone💗
.
sejak kenal scrub district ni memang love teroks. lysa pun ada allergies macam customer ni. kalau gatal-gatal muka or badan, terus scrub tempat yg gatal. hilang uols gatal tu. kalau tak tergaru-garu sebab gatal. ubat allergies jangan lupa makan ye.😉
scrub district satu please!!!😍
.
benefits scrub district:
❤️deep pores cleansing yang menghalang jerawat dari membiak
❤️memudarkan parut jerawat, whiteheads & blackheads
❤️mengatasi kulit kusam dan pigmentation
❤️mencerahkan kulit muka
❤️mencerahkan ketiak & celah badan yang gelap
❤️menghilangkan jerawat di belakang badman
❤️merawat eczema, rashes, mange dan skin problems yang lain.
❤️fair flawless fabulous with that pinkish glow
.
👛scrub district in jar: rm62(sm)/rm65(ss)
😍350g (1-2months)
😍made of natural ingredients: apricot essence, rock salt, brown sugar and lots of ❤
😍kkm approved.
.
📱dm/ whatsapp, terus send "hello lysa!" (60193673915) 📱
.
link whatsapp di bio.
.
self pickup
🚗kompleks dayabumi
🚗kl sentral
🚗pasar seni/lrt pasar seni
🚗puchong prima (lrt/otk)
.
other cod area:
🚗klcc
🚗pavillion/bukit bintang
🚗puchong
🚗cyberjaya/putrajaya
🚅lrt masjid jamek <>lrt putra heights
.
💌postage nationwide
.
#scrubdistrict #scrubdistrictklsentral #scrubdistrictagent #teambarbiefaa #barbieangel #skincaremurah #skincaremalaysia #bodyscrubmalaysia #facescrubmalaysia #scrubmurah #pencucimuka #scruborganik #scrubputih #ubatjerawat #scrubsampaimacho #produklokal #kulitkusam #kulitputih #kulitcantik #kulitcerah #pencucimukaorganik #putihdaridinding

Yesterday comment 0 star 1

❗sale❗
.
🍓 glowing face scrub & mask
.
2 for : rm35 sem / rm39 ss
include pos!
(harga asal : rm48)
.
tak pernah offer harga rendah macam ni so you better grab for yourself
.
and ini adalah sale terakhir untuk 2018, kita tak akan ada year end sale 😉
.
❗limited stock
❗valid till 12/12/2018
.
whatsapp : 0193492491 (click link in bio)

Yesterday comment 1 star 18

Soalan lazim

1) greentea mint face scrub ada kelulusan kkm?
🎀semestinya ada.

2) waktu bila greentea mint face scrub sesuai untuk digunakan?
🎀 pada bila-bila masa sahaja semasa mencuci muka, dengan penggunaan 2-3kali dalam seminggu. tetapi waktu yang amat digalakkan ialah selepas menanggalkan sisa-sisa makeup @ selepas seharian berada diluar. kerana muka selepas dimakeup & seharian berada diluar, pori-pori muka tersumbat dengan makeup & habuk-habuk.
.
3) usia yg sesuai untuk di pemakaian greentea mint face scrub?
🎀sesuai pada usia bermula seawal remaja 17tahun dan keatas.

4) orang mengandung boleh guna tak greentea mint face scrub?
🎀 boleh, tiada masalah & amat digalakkan. kerana semasa proses kehamilan, hormon akan menyebabkan muka para ibu menjadi kusam & cara terbaik untuk kulit berseri semasa mengandung adalah scrub! lagipun, awal usia kehamilan 3bulan kebawah tidak digalakkan pakai skincare so scrub adalah jalan penyelesaian 😊

5) boleh tak dipakai semasa berjerawat?
🎀 tidak ada masalah. tetapi lakukan dengan putaran yang lemah lembut. gosok perlahan lahan. kerana putaran yang kuat boleh menyebabkan luka pada bahagian yang berjerawat.

6) dalam kandungan greentea mint face scrub tu ada deionised water. membahayakan ke?
🎀eh. deionised water beri terlalu banyak kebaikan. deionised water adalah air yang ditulenkan melalui proses osmosis, penapisan karbon, penapisan mikro, penapisan ultra, oksidasi ultraungu @ elektrodialisis. dalam kata paling mudah, air yang didalamnya tiada pencemaran langsung 😊

Yesterday comment 1 star 20