Loading...
Instagram Public Photos with #facescrubmalaysia

Parut semakin hari semakin pudar tau. betul ke sis?? kalau tak percaya dm sis kita ni and tanya sendiri 😁
.
.
scrub yang hanya menggunakan bahan2 semulajadi. kulit rasa lembut, boleh pakai dekat muka dan badan 😱
.
.
tahan berbulan2. boleh kongsi with one whole family! jimat tauu. jom order and kami akan consult anda cara2 menggunakan scrub best ni😍
.
.
#facescrub #facescrubviral #facescrubmalaysia#bodyscrubbrunei #bodyscrubspore #bestscrubever#brighteningscrub #biteonyou #dontfeelunsecured#makeup #facial #global #pomegranate #fruity#bubblegum #leadingscrubbrandinsingapore #leadingscrubbrandinmalaysia #leadingscrub #viralscrub2018 #seductivescrub#yummy #facial #healthylifestyles #repost @sosxleolascrub_hq with @insta.saver.repost • • •

6 hours ago comment 0 star 8

Terkadang, bila buat something, there’s a thing yang penting!

guess what?

yess, konfiden tu yang paling utama taw!
.
___
♥️

20 hours ago comment 1 star 11

#scrubdistrictfeedback .
"sabar itu indah" alhamdullilah perubahan yang ketara bila kita sabar dan konsisten 😻💕
.
nak kulit cantik mesti la kena usaha. alhamdullilah #scrubdistrict dapat bantu ramai orang 💯 siapa nak kulit cantik cuba #scrubdistrict. seriously berbaloi. sekali pakai terus jatuh cinta 😻
.
jom whatsapp mimie now!
0175412915
.
atau click link kat bio for direct whatsapp .
.
#scrubdistrict #scrubdistrictipoh #scrubdistrictgunungrapat #scrubdistrictstation18 #scrubdistrictagent #teamdatinsumelodi #skincaremurah #skincaremalaysia #bodyscrubmalaysia #facescrubmalaysia #scrubmurah #scrubbibir #pencucimuka #scruborganik #scrubputih #nakcantik #ubatjerawat #ubatjeragat #ubateczema #ubatparut #produkhalal #kulitkusam #kulitputih #kulitcantik #pencucimukaorganik #putihdaridinding #skincarebebasmerkuri #scrubviral #pencucimukaviral

7 hours ago comment 0 star 0

Nak makeup lawa glowing tak? smooth je bila dapp foundation. tak bercapuk pun.

haaa kalau nak wajib scrub kulit muka dulu yek!

pastu pilih laa scrub yg ada greentea. baru lahh kulit tu sihat. dia singkir kan semua kotoq tu!
.
___
♥️

7 hours ago comment 1 star 8

Kebaikkan koffie moffie face scrub by katsura beaute:
.
1) menghilangkan dan menghapuskan jerawat
2) menghalang pertumbuhan jerawat
3) memudarkan parut jerawat
4) mencerahkan kulit wajah
5) membuang sel kulit mati
6) membuat kulit lebih lembut dan bersih
7) kulit nampak lebih segar
.
rm25 exclude postage and dapat free gift worth rm25.
.
postage available for selected area only.
.
whatsapp kate now at 012-243 5406🖤
.
.
.
#facescrubmalaysia #bodyscrubmalaysia #beautycare #bodycareproducts #facescrubmurah #scrubmalaysia #sayajualfacescrub #kulitcantik #kulitflawless #coffeelover #coffeeatwork #skrubmuka ##skrubmalaysia #exfoliate #exfoliatingscrub #exfoliatingmask #nakcantik #coffeescrub #coffeescrubmalaysia #staytuned

8 hours ago comment 0 star 5

Nak cantek as usual kena mula dari bawah. so rutin wajib awakss is scrub muka laa sayang!
-
bukan hari-hari pun, seminggu 2/3 kali jee. hilangkan dulu sel kulit mati, baru lah produk lain senang nak absorb kat muka.
.
___
♥️

8 hours ago comment 3 star 5

#repost @sosxleolascrub_hq
• • • • •
world’s top 20 #singapore no. 1 keeper 2016, @hassansunny18 is using our #bestselling #sosscrub guys! .
.
siapa ckp lelaki tak boleh pakai scrub? boleh ok. ramai lelaki yang pakai scrub skrg and they concern about their skin. especially yang rajin bersukan or tak sukan pun boleh pakai. .
thank you for supporting us! 🙌🏻🙌🏻🙌🏻. .
.
.
hq
sosxleolascrub_hq *squad* 🇲🇾
.
distributor
@sosxleolascrub_kl .
.
@makeupbook_kualalumpur
@beautydeals_empire
@sosxleolascrub_kl
@sosxleolascrub_jb
@shopwithmarnie
@sosxleolascrub_sriiskandar
@sosxleolascrub_jb kotatinggi
@sosxleolascrub_kl _ampang *
@glowby.min
@sosxleolascrub_jb pgu
@sosxloelascrub_kl_ttdi
@sosxleolascrub_k.terengganu
@sosxleolascrub_kl _ampang
@missyeldeebeautyhq
@nurdiah08 *johor distributor* 🇲🇾
.
.

brunei
@_angiedee.xo_ 🇧🇳 *squad*
@nrhmeernterprise 🇧🇳
.
. *hq* 🇸🇬
@sosbeautykit .
.
.
@beauteprestige .
.
singapore
@saztamron *
distributor* 🇸🇬 @iffahapparels
@palomasuri_sg *squad* 🇸🇬
@maquillagesquad
@ohmybvtterfly
@euphoriabeautysg
@helwahijabi *
stockist* 🇸🇬
@adlinaisnin
@belleame.co
@shopwithmarnie
@aura_zayna
@insyirah_beauty_inc
@miramanis
@thesweetattic
.
.
.

#facescrub #facescrubviral #facescrubmalaysia#bodyscrubbrunei #bodyscrubspore #bestscrubever#brighteningscrub #biteonyou #dontfeelunsecured#makeup #facial #global #pomegranate #fruity#bubblegum #leadingscrubbrandinsingapore #leadingscrubbrandinmalaysia #leadingscrub #viralscrub2018 #seductivescrub#yummy #facial #healthylifestyles

9 hours ago comment 0 star 14

Scrub yg sangat halus & cair di kulit. susah mau move on dgn yg satu ni 😂 sebab selalunya bila pakai kulit jadi smooth gila & tegang semacam. pores pun nampak mengecil. bahan dia nda payah cakap lah, kami guna french pink clay pula ni. 😍
.
#teamtemy #temyraclesayamesticari #temyraclesabah #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #facescrub #facescrubscrubiris #facescrubmalaysia #facescrubscrubmurah #irissentialsabah #kotakinabaluonlineshop #sabahonlineshop #kkcity #kkcityonlineshop #kkcitybazaar

9 hours ago comment 0 star 21

World’s top 20 #singapore no. 1 keeper 2016, @hassansunny18 is using our #bestselling #sosscrub guys! .
.
siapa ckp lelaki tak boleh pakai scrub? boleh ok. ramai lelaki yang pakai scrub skrg and they concern about their skin. especially yang rajin bersukan or tak sukan pun boleh pakai. .
thank you for supporting us! 🙌🏻🙌🏻🙌🏻. .
.
.
hq
sosxleolascrub_hq *squad* 🇲🇾
.
distributor
@sosxleolascrub_kl .
.
@makeupbook_kualalumpur
@beautydeals_empire
@sosxleolascrub_kualalumpur
@sosxleolascrub_jb
@shopwithmarnie
@sosxleolascrub_sriiskandar
@sosxleolascrub_jb kotatinggi
@sosxleolascrub_kl _ampang
@glowby.min
@sosxleolascrub_jb pgu
@sosxloelascrub_kl_ttdi
@sosxleolascrub_k.terengganu
@missyeldeebeautyhq
@nurdiah08
@jazzledelemari
@sosxleolascrub_kajang
@sosxleolascrub_penang
@sosxleolascrub_shahalam
@sosxleolascrub_setia
@sosxleolascrub_kuantan
@gobokpoochi
@sosxleolascrub_putrajaya
@lareinabyhana
@sosxleolascrub_serikembangan
@sosxleolascrub_rawang
@thedivasthedivos
@sosxleolascrub_nor .
.

#facescrub #facescrubviral #facescrubmalaysia#bodyscrubbrunei #bodyscrubspore #bestscrubever#brighteningscrub #biteonyou #dontfeelunsecured#makeup #facial #global #pomegranate #fruity#bubblegum #leadingscrubbrandinsingapore #leadingscrubbrandinmalaysia #leadingscrub #viralscrub2018 #seductivescrub#yummy #facial #healthylifestyles

9 hours ago comment 0 star 6

Paling penting take good care of your skin. make up is number two🖤
.
using an exfoliating scrub rich in coffee, olive oil and brown sugar has many health benefits to your skin such as: the caffeine found in coffee scrubs typically increases blood flow, and may reduce the appearance of cellulite and give your skin a more even tone.🖤
.
whatsapp now at 012-243 5406. rm25 exclude postage for 100g and get free gift worth rm25!
.
.
.
#facescrubmalaysia #bodyscrubmalaysia #beautycare #bodycareproducts #facescrubmurah #scrubmalaysia #sayajualfacescrub #kulitcantik #kulitflawless #coffeelover #coffeeatwork #skrubmuka ##skrubmalaysia #exfoliate #exfoliatingscrub #exfoliatingmask #nakcantik #coffeescrub #coffeescrubmalaysia #staytuned

9 hours ago comment 0 star 1

This ingredient works great as a scrub as it is not harsh on the skin🖤
.
whatsapp now at 012-243 5406. rm25 exclude postage for 100g and get free gift worth rm25!
.
.
.
#facescrubmalaysia #bodyscrubmalaysia #beautycare #bodycareproducts #facescrubmurah #scrubmalaysia #sayajualfacescrub #kulitcantik #kulitflawless #coffeelover #coffeeatwork #skrubmuka ##skrubmalaysia #exfoliate #exfoliatingscrub #exfoliatingmask #nakcantik #coffeescrub #coffeescrubmalaysia #staytuned

10 hours ago comment 0 star 4

Why the beauty hacks ?
_
mesti ada antara uolls tertanya-tanya kenapa perlunya bertukar dan beralih kepada the beauty hacks bukan?
_
jadi petang ni kami nak share mengapa perlunya the beauty hacks dalam hidup anda.
_
1) kerana ianya produk tempatan. iyala, kalau bukan kita lagi yang support produk tempatan, siapa lagi kan?
_
2) kerana bahan kandungannya berasaskan bahan semula jadi yang mudah didapati di dapur anda. menarik bukan?
_
3) kami menggunakan chemical, tapi ianya chemical yang selamat dan tidak merbahaya.
_
4) baunya yang wangi dan sometimes rasa macam dah pakai minyak wangi, especially yang whitening lotion tu.
_
5) kami tidak menjanjikan bulan dan bintang, tetapi perkara yang realistik. setiap daripada kita mempunyai skin condition yang berbeza, maka hasil akhirnya juga pastinya berbeza mengikut individu.
_
6) kami memberikan servis, konsultansi dan layanan yang terbaik untuk anda. siap boleh bagi personal consultation mengikut uolls punya skin condition lagi
_
so, apa tunggu lagi?
_
jom serbu the beauty hacks sekarang. sekali cuba pasti nak lagi 💕
.
wasap.my/60178295891
wasap.my/60178295891

11 hours ago comment 1 star 8

Gentle cleansing helps skin look its best. to gently cleanse ur face, wet it with lukewarm water. then apply a mild cleanser, gently applying the cleanser in a circular motion with your fingertips. finish by rinsing off the cleanser and gently patting ur face dry w/clean towel.

12 hours ago comment 1 star 2

Conquer your fear & never say no to yourself! just try and you will never know what could happen!

#facescrub #facescrubviral #facescrubmalaysia#bodyscrubbrunei #bodyscrubspore #bestscrubever#brighteningscrub #biteonyou #dontfeelunsecured#makeup #facial #global #pomegranate #fruity#bubblegum #leadingscrubbrandinsingapore #leadingscrubbrandinmalaysia #leadingscrub #viralscrub2018 #seductivescrub#yummy #facial #healthylifestyles

12 hours ago comment 1 star 16

Parut mudah pudar, sel mati disingkirkan, diganti dengan sel baru

kelebihan greentea mint face scrub
🌿 membantu menyingkirkan kulit mati dan kusam sekaligus membantu keberkesanan skincare anda 10x ganda!
🌿 mencerahkan kulit dengan penggunaan berterusan. pipi kemerahan secara semulajadi!
🌿 menghilangkan kotoran yang menyumbatkan pori2 wajah
🌿 menghilangkan lebam bawah mata
🌿 mengurangkan muka berminyak sekaligus dapat halang kehadiran jerawat
🌿 membuatkan kulit wajah kebal dengan sinaran matahari
🌿 menanggalkan whitehead & blackhead!
🌿 memberi kesegaran dan ketenangan dengan aroma greentea dan mint

wassap 0133187935

13 hours ago comment 1 star 5

Tahu tak sos ni best lembap kan kulit sebab ade coconut untuk lembap kan kulit guys! yes coconut sgt elok dalam ape jugak skin care sebab tu international products bnyk pakai coconut extract jugak or nama lain dia cocoamidopropyl betaine! jom belajar something pasal scrub #sos ni. yeah malas nak mekap nnt . make up siap2 senang .
.
sos #sosscrub #sosbodyscrub #sosfacescrub#sosxleola #facescrub #facescrubviral #facescrubmalaysia#bodyscrubbrunei #bodyscrubspore #bestscrubever#brighteningscrub #biteonyou #dontfeelunsecured#makeup #facial #global #pomegranate #fruity#bubblegum #leadingscrubbrandinsingapore#leadingscrubbrandinmalaysia#leadingscrub #viralscrub2018 #seductivescrub#yummy #facial #healthylifestyle

13 hours ago comment 0 star 6
❤️BERNIQAB PUN FLAWLESS ❤️
.
Berniqab tak bermakna tak perlu penjagaan muka yang consistent. Semua perempuan nak cantik. Kalau bukan untuk pasangan, untuk diri sendiri. Even lelaki pun dah tau pentingnya penjagaan kulit muka ni.
So, bila nak start #road2flawless?
.
Happy sangat Angels bila Scrub District dapat bantu customer dengan macam-macam masalah. Biar sama-sama dapat benefit dari scrub magic ni. Kenapa nak cantik fair, flawless & fabulous bila kita boleh cantik sama-sama. Betul kan?
.
Benefits of Scrub District:
❤️Magically vanishes acne, whiteheads & blackheads
❤️Tremendously lightens skin tone
❤️Eliminates black scars,  acne scars & pigmentations
❤️Whitens dark armpits,  bikini line & back acne
❤️Treats eczema, rashes, mange & any skin problems
❤️Cleanses deep pores that prevent acne
❤️Fair flawless fabulous with that pinkish glow
.
👛Scrub District in Jar:
RM62(SM)/RM65(SS) (exc postage)
😍350g (1-2months)
😍Made of natural ingredients: Apricot essence, rock salt, brown sugar and lots of ❤
.
📱DM/ Whatsapp, terus send Putra Heights . FREE Self Pickup 🚗Kompleks Dayabumi 🚗Puchong Prima (LRT/OTK) 🚗KL Sentral 🚗Pasar Seni/LRT Pasar Seni 💌postage nationwide . #scrubdistrict #scrubdistrictKLsentral #scrubdistrictagent #teambarbiefaa #barbieangel #skincaremurah #skincaremalaysia #bodyscrubmalaysia #facescrubmalaysia #scrubmurah #pencucimuka #scruborganik #scrubputih #ubatjerawat #scrubsampaimacho #produklokal #kulitkusam #kulitputih #kulitcantik #kulitcerah #pencucimukaorganik #putihdaridinding #ScrubDistrictFeedback" title="❤️BERNIQAB PUN FLAWLESS ❤️ . Berniqab tak bermakna tak perlu penjagaan muka yang consistent. Semua perempuan nak cantik. Kalau bukan untuk pasangan, untuk diri sendiri. Even lelaki pun dah tau pentingnya penjagaan kulit muka ni. So, bila nak start #road2flawless? . Happy sangat Angels bila Scrub District dapat bantu customer dengan macam-macam masalah. Biar sama-sama dapat benefit dari scrub magic ni. Kenapa nak cantik fair, flawless & fabulous bila kita boleh cantik sama-sama. Betul kan? . Benefits of Scrub District: ❤️Magically vanishes acne, whiteheads & blackheads ❤️Tremendously lightens skin tone ❤️Eliminates black scars, acne scars & pigmentations ❤️Whitens dark armpits, bikini line & back acne ❤️Treats eczema, rashes, mange & any skin problems ❤️Cleanses deep pores that prevent acne ❤️Fair flawless fabulous with that pinkish glow . 👛Scrub District in Jar: RM62(SM)/RM65(SS) (exc postage) 😍350g (1-2months) 😍Made of natural ingredients: Apricot essence, rock salt, brown sugar and lots of ❤ . 📱DM/ Whatsapp, terus send "Hello Lysa!" (60193673915) 📱 . Link whatsapp di Bio. . COD Area (charge min RM3): 🚗KLCC 🚗Ampang Park 🚗Puchong 🚗Cyberjaya/Putrajaya 🚅LRT Masjid Jamek <>Putra Heights . FREE Self Pickup 🚗Kompleks Dayabumi 🚗Puchong Prima (LRT/OTK) 🚗KL Sentral 🚗Pasar Seni/LRT Pasar Seni 💌postage nationwide . #scrubdistrict #scrubdistrictKLsentral #scrubdistrictagent #teambarbiefaa #barbieangel #skincaremurah #skincaremalaysia #bodyscrubmalaysia #facescrubmalaysia #scrubmurah #pencucimuka #scruborganik #scrubputih #ubatjerawat #scrubsampaimacho #produklokal #kulitkusam #kulitputih #kulitcantik #kulitcerah #pencucimukaorganik #putihdaridinding #ScrubDistrictFeedback" >

❤️berniqab pun flawless ❤️
.
berniqab tak bermakna tak perlu penjagaan muka yang consistent. semua perempuan nak cantik. kalau bukan untuk pasangan, untuk diri sendiri. even lelaki pun dah tau pentingnya penjagaan kulit muka ni.
so, bila nak start #road2flawless?
.
happy sangat angels bila scrub district dapat bantu customer dengan macam-macam masalah. biar sama-sama dapat benefit dari scrub magic ni. kenapa nak cantik fair, flawless & fabulous bila kita boleh cantik sama-sama. betul kan?
.
benefits of scrub district:
❤️magically vanishes acne, whiteheads & blackheads
❤️tremendously lightens skin tone
❤️eliminates black scars, acne scars & pigmentations
❤️whitens dark armpits, bikini line & back acne
❤️treats eczema, rashes, mange & any skin problems
❤️cleanses deep pores that prevent acne
❤️fair flawless fabulous with that pinkish glow
.
👛scrub district in jar:
rm62(sm)/rm65(ss) (exc postage)
😍350g (1-2months)
😍made of natural ingredients: apricot essence, rock salt, brown sugar and lots of ❤
.
📱dm/ whatsapp, terus send "hello lysa!" (60193673915) 📱
.
link whatsapp di bio.
.
cod area (charge min rm3):
🚗klcc
🚗ampang park
🚗puchong
🚗cyberjaya/putrajaya
🚅lrt masjid jamek <>putra heights
.
free self pickup
🚗kompleks dayabumi
🚗puchong prima (lrt/otk)
🚗kl sentral
🚗pasar seni/lrt pasar seni
💌postage nationwide
.
#scrubdistrict #scrubdistrictklsentral #scrubdistrictagent #teambarbiefaa #barbieangel #skincaremurah #skincaremalaysia #bodyscrubmalaysia #facescrubmalaysia #scrubmurah #pencucimuka #scruborganik #scrubputih #ubatjerawat #scrubsampaimacho #produklokal #kulitkusam #kulitputih #kulitcantik #kulitcerah #pencucimukaorganik #putihdaridinding #scrubdistrictfeedback

13 hours ago comment 0 star 2

Stressnya muka asyik berjerawat!
_
mana taknya stress, asyik stress je fikir jerawat huhu. dah dah takyah fikir sangat. bukan masalah dunia sangat. kalau satu dua kira okaylah tu. tapi kan sapa je taknak muka bebas jerawat kan? ika punn 😆
_
okay jom ika nak kongsi tips nak bagi kulit flawless. sediakan bahan bahan berikut:
1) air
2) serbuk kunyit
3) peti ais 😜
-
bancuh serbuk kunyit dengan air kemudian letakkan dalam bekas ais untuk dibekukan. dah beku bah boleh la oleskan kat wajah. sejuk dan menyegarkan 🌸
_
mana nak dapat serbuk kunyit ni? ni ha namanya face mask turmeric. kalau nak tahu face turmeric mask by the beauty hacks ni sesuai untuk semua jenis kulit kerana ia menggunakan 100% bahan natural seperti kunyit, akar kayu, vitamin c dan e yang memberi banyak manfaat pada kulit anda. cuma rm29 (45gram) tahan lebih dari 2 bulan 💛
_
whatsapp ika 017-829 5891 or klik je link kat bio untuk yang malas nak save number
_
postage rm7 sm | rm11 ss
cod available kl & selangor:
setapak, wangsa maju, ukay perdana, central market (pasar seni), setiawangsa dan melawati.

wasap.my/60178295891

14 hours ago comment 1 star 6