Loading...
Instagram Public Photos with #facescrubmalaysia

Tak pernah scrub muka??
.
apa? tak pernah scrub muka?? scrub muka setahun sekali? aduhai dah berapa meter daki dan kulit mati terkumpul kat muka tu.sebab tu la kulit nampak kusam, tak bermaya & gelap. memang susah nak serap segala produk pemutih. lelaki pun kena scrub juga tau! begitu juga dengan yang berumur 40 ke atas sebab kulit dah makin tebal πŸ˜…
.
ramai sangat tergila-gilakan sosxleola face & body scrub ni sebab:
.
πŸ’Žkulit jadi glowing sejurus slps pakai!
πŸ’Žmengandungi gula, minyak kelapa & vitamin πŸ’Ž tidak kering & membuatkan kulit kekal lembab
πŸ’Ždiasaskan oleh doktor & make-up artist
πŸ’Ž 99% great feedback from our users
πŸ’Ž tekstur halus sesuai untuk semua jenis kulit. boleh digunakan untuk badan juga
.
sosxleolascrub : anti-jerawat, anti-kusam, anti-jeragat, anti-ageing beserta formula “lifting”! pembuatan scrub ni, adalah 100% full consultation dgn doctor & chemist. ingredient sangat natural, bau wangi sampai rasa nak makan scrub ni! .
boleh purchase dengan @sosxleolascrub_kl (malaysia) & @sosbeautykit @saztamron (singapore)
.
#glow #glowscrub #pink
#facescrub #facescrubviral #facescrubmalaysia #bodyscrubmalaysia #facescrubsg #bodyscrubsg #bodyscrubspore #bestscrubever #brighteningscrub #biteonyou #dontfeelunsecured #makeup #facial #global #pomegranate #fruity #bubblegum #leadingscrubbrandinsingapore #leadingscrubbrandinmalaysia #leadingscrub #viralscrub2018 #seductivescrub
#sosxleolascrub #sosreview #sostestimony #sosscrub #bestscrubinmalaysia

in a minute comment 0 star 0

#repost @eirasyaziraofficial with @get_repost
・・・
tak pernah scrub muka??
.
apa? tak pernah scrub muka?? scrub muka setahun sekali? aduhai dah berapa meter daki dan kulit mati terkumpul kat muka tu.sebab tu la kulit nampak kusam, tak bermaya & gelap. memang susah nak serap segala produk pemutih. lelaki pun kena scrub juga tau! begitu juga dengan yang berumur 40 ke atas sebab kulit dah makin tebal πŸ˜…
.
ramai sangat tergila-gilakan sosxleola face & body scrub ni sebab:
.
πŸ’Žkulit jadi glowing sejurus slps pakai!
πŸ’Žmengandungi gula, minyak kelapa & vitamin πŸ’Ž tidak kering & membuatkan kulit kekal lembab
πŸ’Ždiasaskan oleh doktor & make-up artist
πŸ’Ž 99% great feedback from our users
πŸ’Ž tekstur halus sesuai untuk semua jenis kulit. boleh digunakan untuk badan juga
.
sosxleolascrub : anti-jerawat, anti-kusam, anti-jeragat, anti-ageing beserta formula “lifting”! pembuatan scrub ni, adalah 100% full consultation dgn doctor & chemist. ingredient sangat natural, bau wangi sampai rasa nak makan scrub ni! .
boleh purchase dengan @sosxleolascrub_kl (malaysia) & @sosbeautykit @saztamron (singapore)
.
#glow #glowscrub #pink
#facescrub #facescrubviral #facescrubmalaysia #bodyscrubmalaysia #facescrubsg #bodyscrubsg #bodyscrubspore #bestscrubever #brighteningscrub

29 minutes ago comment 0 star 8

Tq @eirasyaziraofficial - tak pernah scrub muka??
.
apa? tak pernah scrub muka?? scrub muka setahun sekali? aduhai dah berapa meter daki dan kulit mati terkumpul kat muka tu.sebab tu la kulit nampak kusam, tak bermaya & gelap. memang susah nak serap segala produk pemutih. lelaki pun kena scrub juga tau! begitu juga dengan yang berumur 40 ke atas sebab kulit dah makin tebal πŸ˜…
.
ramai sangat tergila-gilakan sosxleola face & body scrub ni sebab:
.
πŸ’Žkulit jadi glowing sejurus slps pakai!
πŸ’Žmengandungi gula, minyak kelapa & vitamin πŸ’Ž tidak kering & membuatkan kulit kekal lembab
πŸ’Ždiasaskan oleh doktor & make-up artist
πŸ’Ž 99% great feedback from our users
πŸ’Ž tekstur halus sesuai untuk semua jenis kulit. boleh digunakan untuk badan juga
.
sosxleolascrub : anti-jerawat, anti-kusam, anti-jeragat, anti-ageing beserta formula “lifting”! pembuatan scrub ni, adalah 100% full consultation dgn doctor & chemist. ingredient sangat natural, bau wangi sampai rasa nak makan scrub ni! . .
#glow #glowscrub #pink
#facescrub #facescrubviral #facescrubmalaysia #bodyscrubmalaysia #facescrubsg #bodyscrubsg #bodyscrubspore #bestscrubever #brighteningscrub

59 minutes ago comment 0 star 7

Tak pernah scrub muka??
.
apa? tak pernah scrub muka?? scrub muka setahun sekali? aduhai dah berapa meter daki dan kulit mati terkumpul kat muka tu.sebab tu la kulit nampak kusam, tak bermaya & gelap. memang susah nak serap segala produk pemutih. lelaki pun kena scrub juga tau! begitu juga dengan yang berumur 40 ke atas sebab kulit dah makin tebal πŸ˜…
.
ramai sangat tergila-gilakan sosxleola face & body scrub ni sebab:
.
πŸ’Žkulit jadi glowing sejurus slps pakai!
πŸ’Žmengandungi gula, minyak kelapa & vitamin πŸ’Ž tidak kering & membuatkan kulit kekal lembab
πŸ’Ždiasaskan oleh doktor & make-up artist
πŸ’Ž 99% great feedback from our users
πŸ’Ž tekstur halus sesuai untuk semua jenis kulit. boleh digunakan untuk badan juga
.
sosxleolascrub : anti-jerawat, anti-kusam, anti-jeragat, anti-ageing beserta formula “lifting”! pembuatan scrub ni, adalah 100% full consultation dgn doctor & chemist. ingredient sangat natural, bau wangi sampai rasa nak makan scrub ni! .
boleh purchase dengan @sosxleolascrub_kl (malaysia) & @sosbeautykit @saztamron (singapore)
.
#glow #glowscrub #pink
#facescrub #facescrubviral #facescrubmalaysia #bodyscrubmalaysia #facescrubsg #bodyscrubsg #bodyscrubspore #bestscrubever #brighteningscrub

1 hour ago comment 27 star 722

Huiii huiiii apa yang leader belle ni pegang eh? macam cantik jer, macam comel jeeeee. yang cantik dan yang comel tu seharusnya peach face scrub! diperbuat daripada grapeseed oil, aloe vera, peach extract, organic superfine sugar dan french pink clay yang mana sangat bagus untuk kesihatan dan kecantikan kulit. untuk awak yang nak licinkan kulit yang dah serupa jalan tar tu (πŸ™ˆ) jom try? mesti fall in leff lah. kulit pun slow2 jadi licin ❀
.
rm42 exc postage
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #facescrub #peachfacescrub #peachfacescrubtemyracle #facescrubmalaysia #facescrubmurah

1 hour ago comment 0 star 16

Panas-panas nie kalau dapat letak benda2 sejuk, mesti best kan 😍
.
πŸ‘ greentea mint face scrub adalah produk buatan muslim di malaysia dan mempunyai kelulusan kkm. scrub pertama di malaysia ini diperkaya dengan greentea, argan oil, walnut & peppermint.
.
rm38 exc postage
.
whatsapp hanis πŸ“² 0199038582
πŸ™…οΈ no dm. takut terlepas pandang.
.
.
#greenteamintfacescrub #scrubviral #teammyra2018 #sayajualsayapakai #scrub #scrubmuka #cantik #cantikviral #tehhijau #greentea #nakcantikcarisaya #bazaarpaknil #jerawat #jeragat #mukabreakout #breakout #rawatanmuka #poriterbuka #produkmuka #produkterbaik #mint #facescrub #facescrubmalaysia #facescrubmurah #produkmalaysia #bazaarpaknilraya #bazaarpaknilmurah #ajl32 #yusufdance #scrubsejuk

2 hours ago comment 0 star 3

Panas-panas nie kalau dapat letak benda2 sejuk, mesti best kan 😍
.
πŸ‘ greentea mint face scrub adalah produk buatan muslim di malaysia dan mempunyai kelulusan kkm. scrub pertama di malaysia ini diperkaya dengan greentea, argan oil, walnut & peppermint.
.
rm38 exc postage
.
whatsapp hanis πŸ“² 0199038582
πŸ™…οΈ no dm. takut terlepas pandang.
.
.
#greenteamintfacescrub #scrubviral #teammyra2018 #sayajualsayapakai #scrub #scrubmuka #cantik #cantikviral #tehhijau #greentea #nakcantikcarisaya #bazaarpaknil #jerawat #jeragat #mukabreakout #breakout #rawatanmuka #poriterbuka #produkmuka #produkterbaik #mint #facescrub #facescrubmalaysia #facescrubmurah #produkmalaysia #bazaarpaknilraya #bazaarpaknilmurah #ajl32 #yusufdance #scrubsejuk

2 hours ago comment 0 star 4

Balik dari office nanti jangan lupa sental badan dengan #sprinklescrub tau!!
.
barulah kulit cantik macam model. .
ferfeeling diva nanti 😍
.
lakukan setiap hari!
. πŸ’― natural & organic
.
paraben free
.
kaya dengan pati buah lemon segar & madu 😍
.
rm19 sahaja exc postage!!
.
#scrubbadan #scrubbadanmurah #scrubbadanmalaysia #bodyscrubmurah #bodyscrubmalaysia #scrubmuka #scrubmukadanbadan #scrubmukamurah #scrubmukaorganik #scrubmukamalaysia #facescrub #facescrubmurah #facescrubmalaysia #facescruborganik #lemonscrub #lemonscrubmalaysia #scruborganik #scruborganikmalaysia #scruborganicmalaysia #scruborganic #bazarpaknil

2 hours ago comment 0 star 4

Koranggg. nak tanya ni, uols pernah tersalah pakai kosmetik beracun sampai rosak kulit muka dan naik jerawat melata-lata ? 😰
.
.
.
yang lagi sedih dia tinggal parut-parut hitam pulak tuh. liang pori pun nampak ternganga je. 😭
.
.
.
ok don't worry, i nak suggest 1 solution yang sedang hangat di pasaran sekarang nih iaitu vitamin c serum by annona !
.
.
.
serum ni ada 10x kekuatan vitamin c tau uols! haaa.. bayangkan umpama manfaat buah oren yang ditepek-tepek terus ke kulit muka kita. tak payah suntik2 bagai πŸ’‰
.
yang ni ha lagi senang nak pakai. cepat jer meresap plak tu, tak melekit, tak berminyak dan makeup uols akan nampak smooth jer sebab serum ni boleh bantu kecikkan liang pori kita sekali. makeup pun tahan lama 😍
.
ok, apa lagi kelebihan vitamin c serum by annona :
.
❌no pewarna tiruan
❌no alkohol
❌no campuran pewangi
.
.
. πŸ‘©πŸ»‍βš•formulasi oleh ahli farmasi bertauliah. so, of course keselamatan produk dititik beratkan. ehh ni la dia pengasas annona puan ony 🀣
.
kkm dan halal βœ”

2 hours ago comment 2 star 10

You own yourself girls!

so be who you are, ni first step untuk jadi yang lebih baik dari yg semalam!

4 hours ago comment 2 star 8

Dear followers/customers,
.
this besties kit promo is specially for you! ❀️❀️ only rm159 for 2 jars of sos.
.
jimat banyak okayy. normal price is rm 170 for 2 jars.😨😨😨.
.
cepat2 ajak bff, ofismates, adik beradik, mak, makcik semua untuk dapatkan limited time offer ni!
.
offer untuk 3 hari sahaja sehingga sabtu, 28 april 2018.
.
nak tahu tak apa bestnya #sosxleolascrub ni sampai ramai yang tergila-gilakannya dan repeat order?.
.
.
πŸ’Žbebas acid
πŸ’Žglowing 12 jam
πŸ’Žmakeup akan tahan lama
πŸ’Žmengandungi vitamin b, d dan e
πŸ’Žmengandungi extract kelapa
πŸ’Ž menjimatkan duit anda kerana bertahan hingga 2 bulan!!
.
.
tergoda sangat kalau pakai tau sebab baunya harum menusuk kejiwa!! πŸ˜†πŸ˜.
.
.
rugi siapa tak try lagi..
.
.
.
let's get our skin polished with the best scrub in the world!!
.
click link in profile/dm untuk order! 😍😍😍
.
.
#beauty #shoppingonline #beautycare #beautytips #beautylover #beautygram #beautyproduct #sosscrub #sosscrubmalaysia #sosxleolascrub #sosxleolascrubsetiawangsa #sosxleolascrubkualalumpur #sosxleolascrubmalaysia #bestscrubintheworld
#facescrubmalaysia #bodyscrubmalaysia #scrubcantik #scrubmagic #facescrub #facescrubviral #viralscrub2018 #leadingscrubbrand #bestscrubever #skincareroutine #terapiinstagram #bazaaronline #bazaarpaknil #sosxleolascrub #sosxleolascrubpromo #sosxleolascrubkl

4 hours ago comment 0 star 24

Alhamdulillah, kan dah cakap memang best guna skrub ni. skali skala kena jugak skrub muka untuk buang sel kulit mati. .
jom wasap 0132582878 untuk order.

4 hours ago comment 1 star 8

"ika, kulit saya makin cerah lah bila pakai face cream ni, lepastu kulit saya tak menggelupas dah, asyik moist je kulit ni, sekarang ni nak masuk 3 bulan baru habis, saya nak repeat order ika"
_
best nya bila dapat positive feedback bila pakai face cream honey aloevera, kulit lebih cerah, lembut dan tak kering 😍
_
kalau awak nak tahu, face cream tbh sebenarnya mempunyai spf35 yang bertindak sebagai sunblock protection untuk kulit awak yang mudah sunburn dan kering. face cream honey mampu:
_ .
πŸ‘ melembapkan kulit muka yang kering .
πŸ‘ mampu memudarkan parut jerawat di muka
πŸ‘ membantu mengembalikan kulit cerah .
πŸ‘ baik untuk keseimbangan air pada kulit.
πŸ‘ anti penuaan
πŸ‘ mempunyai spf35 .
πŸ‘ dapat menghilangkan jerawat .
πŸ‘ menganjalkan kulit
πŸ‘ menegangkan kulit muka .
_
antara bahan yang ada dalam face cream ialah:
_
πŸ’ ekstrak honey
πŸ’ ekstrak aloe vera
πŸ’ kojic acid
πŸ’ vitamin c
πŸ’ olive oil
πŸ’ arbutin
πŸ’ lecithin
πŸ’ glutathione
πŸ’ linoleic acid
πŸ’ water
πŸ’ fragrance
_
hanya rm45 (25gram) dan tahan up 2-3 months. sebulan hanya spend rm15 saja. tahan lama kan? 😍 siap dapat free gift sekali, dengan syarat nya hanya whatsapp ika, tekan link di bio okay πŸ˜™

_
postage rm8 sm | rm12 ss
cod sekitar kl dan selangor (kl sentral, pasar seni, wangsa maju, setapak, setiawangsa, gombak, taman melawati, ukay perdana, keramat, cheras taman midah)

5 hours ago comment 2 star 6

Meh nak reveal sikit scrub yang buat semua girls duk meroyan nih.

harga pun rm38 aje, siap tahan 2/3 bulan taw! konfeksi sejuk beku dia tuh dah buat mereka ni jatuh chenta! apa lagi kuasa dia yang kecutkan jerawat tuh.
.
.

okay, nak sambung jatuh chenta jap! .
___
♥️

5 hours ago comment 1 star 11

Good news everyone! barbie nak bagi giveaway dengan setiap pembelian pants rm89 dari @dollar___boys dan 1 scrub district rm62 uolss berpeluang untuk memenangi baju raya dari @calacara dan @lilypetuna.
.
cepat join giveaway ni sekarang! tarikh tutup this sunday.
.
jom whatsapp mimie sekarangπŸ“±0175412915
.
or click link bio for direct whatsapp
.
#scrubdistrict #scrubdistrictipoh #scrubdistrictgunungrapat #scrubdistrictstation18 #scrubdistrictagent #teamdatinsumelodi #skincaremurah #skincaremalaysia #bodyscrubmalaysia #facescrubmalaysia #scrubmurah #scrubbibir #pencucimuka #scruborganik #scrubputih #tipskecantikan #ubatjerawat #ubatjeragat #ubateczema #ubatparut #produkhalal #kulitkusam #kulitputih #kulitcantik #pencucimukaorganik #putihdaridinding #nakcantik #scrubviral #pencucimukaviral

5 hours ago comment 0 star 103

Kulit awak jenis yang mana?
.
lepas dah kenalpasti jenis kulit, so nak scrub muka ikut suggestion macam ni tau.
.
tak boleh kerap sangat, sebab nanti kulit nipis & tak ada kotoran dah nak disental. hihi. πŸ˜…
.
#scrubmuka #facescrubmalaysia #facescrubgold #facescrubmilk #selkulitmati #ruam #kusam #scrub #codkedah #codpendangalorsetarkuburpanjanggurunguarchempedakkepalabatas #freegift #freebeautyconsult

5 hours ago comment 0 star 10

Kelebihan greentea mint face scrub
.
🌿 membantu menyingkirkan kulit mati dan kusam sekaligus membantu keberkesanan skincare anda 10x ganda!
🌿 mencerahkan kulit dengan penggunaan berterusan. pipi kemerahan secara semulajadi!
🌿 menghilangkan kotoran yang menyumbatkan pori2 wajah
🌿 menghilangkan lebam bawah mata
🌿 mengurangkan muka berminyak sekaligus dapat halang kehadiran jerawat
🌿 membuatkan kulit wajah kebal dengan sinaran matahari
🌿 menanggalkan whitehead & blackhead!
🌿 memberi kesegaran dan ketenangan dengan aroma greentea dan mint
.
whatsapp 0137589845

6 hours ago comment 1 star 12

Hyeeee, tengah buat pe tuu?

teringin tak nak kulit bersih bebas jerawat whitehead blackhead dan yg seangkatannyaa? —
jom grab sekarang

6 hours ago comment 1 star 10