Loading...
Instagram Public Photos with #facescrubmalaysia

Loving this scrub district whitening facial scrub by @byjoliebarbie! the scrub helps to deep cleanse your skin without drying it out. you skin will feel smoother, brighter & smell nice after scrubbing. not only that, i really like the packaging, it’s so cute and it’s pink!๐Ÿ’—๐Ÿฆ„
.
for more information, please visit @byjoliebarbie!
.
#facescrub #facescrubmalaysia #sugarscrubmalaysia #scrubdistrict #organicscrub #scrubdistrictangels #scrubdistrictfeedbacks#paidreview

September 2018 comment 6 star 754

Tak pernah scrub muka??
.
apa? tak pernah scrub muka?? scrub muka setahun sekali? aduhai dah berapa meter daki dan kulit mati terkumpul kat muka tu.sebab tu la kulit nampak kusam, tak bermaya & gelap. memang susah nak serap segala produk pemutih. lelaki pun kena scrub juga tau! begitu juga dengan yang berumur 40 ke atas sebab kulit dah makin tebal ๐Ÿ˜…
.
ramai sangat tergila-gilakan sosxleola face & body scrub ni sebab:
.
๐Ÿ’Žkulit jadi glowing sejurus slps pakai!
๐Ÿ’Žmengandungi gula, minyak kelapa & vitamin ๐Ÿ’Ž tidak kering & membuatkan kulit kekal lembab
๐Ÿ’Ždiasaskan oleh doktor & make-up artist
๐Ÿ’Ž 99% great feedback from our users
๐Ÿ’Ž tekstur halus sesuai untuk semua jenis kulit. boleh digunakan untuk badan juga
.
sosxleolascrub : anti-jerawat, anti-kusam, anti-jeragat, anti-ageing beserta formula “lifting”! pembuatan scrub ni, adalah 100% full consultation dgn doctor & chemist. ingredient sangat natural, bau wangi sampai rasa nak makan scrub ni! .
boleh purchase dengan @sosxleolascrub_kl (malaysia) & @sosbeautykit @saztamron (singapore)
.
#glow #glowscrub #pink
#facescrub #facescrubviral #facescrubmalaysia #bodyscrubmalaysia #facescrubsg #bodyscrubsg #bodyscrubspore #bestscrubever #brighteningscrub

April 2018 comment 165 star 3,875

Kenapa kita perlu golden turmeric mask? sebab ia mampu: .
.
๐Ÿ‘ merawat jerawat.
๐Ÿ‘ memudarkan parut.
๐Ÿ‘ melembabkan kulit.
๐Ÿ‘ mencegah kedutan.
๐Ÿ‘ menghilangkan bintik bintik hitam.
๐Ÿ‘ mencerahkan kulit.
๐Ÿ‘ mengatasi kulit kusam.
๐Ÿ‘ mengatasi kulit berminyak
๐Ÿ‘ mengecilkan liang pori
.

dan yang paling best sekali golden turmeric mask ni mempunyai bahan organic dan selamat di pakai seperti kunyit, beras, aloevera, oatmeal dan epsom salts. apa yang penting, golden turmeric mask ni bukan hanya boleh dijadikan mask tapi mampu exfoliation iaitu ber scrub untuk membuang sel sel kulit mati serta mengecilkan liang pori kulit muka
.
.
sesuai untuk semua jenis kulit dan awak cuma menggunakan golden turmeric mask 3 kali seminggu saja untuk dapatkan kulit yang gebu gebas ๐Ÿ’›
.

harga cuma rm39 sahaja (150gram) dan tahan up 2-3 months tau. free lips scrub diberi ๐Ÿ‘๐Ÿ’•
.
.
whatsapp, 013-314 2119 ๐Ÿคณ๐Ÿผ
postage rm8 sm | rm12 ss
cod area wangsa maju, setapak, setiawangsa dan lrt station pasar seni โ˜บ๏ธ
.
.
#stokisthebeautyhackskl #thebeautyhacks #dahliathebeautyhacks #teamdahlia #sayajualbodyscrub #sayajualscrub #bodyscrubmalaysia #facescrubmalaysia #bodyscrubmurah #sayajualmurah #instabeauty #organicproduct #organicskincare #homemade #skincareroutine #organicskincare #tipskincare #beautycare #sayajualbarangkecantikkan #sayajualproduk #produkmalaysia #localproduct #madeinmalaysia #goldenturmericmask #skingold #turmericmask #turmericscrub #turmericmaskmalaysia #turmericscrubmalaysia #maskkunyit #scrubkunyit

August 2017 comment 2 star 588

Kenapa kita perlu golden turmeric mask? sebab ia mampu: .
.
๐Ÿ‘ merawat jerawat.
๐Ÿ‘ memudarkan parut.
๐Ÿ‘ melembabkan kulit.
๐Ÿ‘ mencegah kedutan.
๐Ÿ‘ menghilangkan bintik bintik hitam.
๐Ÿ‘ mencerahkan kulit.
๐Ÿ‘ mengatasi kulit kusam.
๐Ÿ‘ mengatasi kulit berminyak
๐Ÿ‘ mengecilkan liang pori
.

dan yang paling best sekali golden turmeric mask ni mempunyai bahan organic dan selamat di pakai seperti kunyit, beras, aloevera, oatmeal dan epsom salts. apa yang penting, golden turmeric mask ni bukan hanya boleh dijadikan mask tapi mampu exfoliation iaitu ber scrub untuk membuang sel sel kulit mati serta mengecilkan liang pori kulit muka
.
.
sesuai untuk semua jenis kulit dan awak cuma menggunakan golden turmeric mask 3 kali seminggu saja untuk dapatkan kulit yang gebu gebas ๐Ÿ’›
.

harga cuma rm39 sahaja (150gram) dan tahan up 2-3 months tau. free lips scrub diberi ๐Ÿ‘๐Ÿ’•
.
.
whatsapp, 013-314 2119 ๐Ÿคณ๐Ÿผ
postage rm8 sm | rm12 ss
cod area wangsa maju, setapak, setiawangsa dan lrt station pasar seni โ˜บ๏ธ
.
.
#stokisthebeautyhackskl #thebeautyhacks #dahliathebeautyhacks #teamdahlia #sayajualbodyscrub #sayajualscrub #bodyscrubmalaysia #facescrubmalaysia #bodyscrubmurah #sayajualmurah #instabeauty #organicproduct #organicskincare #homemade #skincareroutine #organicskincare #tipskincare #beautycare #sayajualbarangkecantikkan #sayajualproduk #produkmalaysia #localproduct #madeinmalaysia #goldenturmericmask #skingold #turmericmask #turmericscrub #turmericmaskmalaysia #turmericscrubmalaysia #maskkunyit #scrubkunyit

August 2017 comment 0 star 518

Face cream made of honey & aloe vera
.
face cream honey yang bertindak merawat kulit dalam tempoh penjagaan. kebaikan madu memang tidak asing lagi dapat mengembalikan keanjalan & kelembapan kulit wajah. madu bertindak sebagai anti-oksidan yang mampu menghalang reaksi free radical yang mampu menyebabkan kulit berkedut & dimamah usia ๐Ÿ’›
.
aloe vera pula memang sangat dikenali dengan sifat memulihnya, ia mampu memulihkan wajah yang terbakar kerana sunburn, mampu mempercepatkan proses penyembuhan luka, dan mampu melembutkan kulit wajah. aloe vera sangat sesuai untuk semua jenis kulit wajah, kerana ia mampu merawat masalah jerawat atau any skin problem tanpa mengeringkan wajah anda!
.
anda pasti tidak mahu ketinggalan dalam kecantikan bukan? jadi jangan tunggu lama lama, dapat kan segera sementara masih ada stok ๐Ÿ“ฆ
.
hanya rm45 + free gifts ๐ŸŒธ
.
whatsapp, 013-314 2119 ๐Ÿคณ๐Ÿผ
postage rm8 sm | rm12 ss
cod area wangsa maju, setapak, setiawangsa dan lrt station pasar seni โ˜บ๏ธ
.
.
#stokisthebeautyhackskl #thebeautyhacks #dahliathebeautyhacks #teamdahlia #sayajualbodyscrub #sayajualscrub #bodyscrubmalaysia #facescrubmalaysia #bodyscrubmurah #organicskincare #homemade #skincareroutine #organicskincare #tipskincare #sayajualbarangkecantikkan #produkmalaysia #localproduct #madeinmalaysia #goldenturmericmask #skingold #turmericmask #turmericscrub #turmericmaskmalaysia #turmericscrubmalaysia #maskkunyit #scrubkunyit

August 2017 comment 0 star 644

Gosok jangan tak gosok..
sapa nk cantik before raya mmg wajib grab this detox mask & coffee scrub from @temyracle.hq
bella pakai dah 1 bln rasanya... jerawat dah tak berani naik๐Ÿ˜
@temyracle.hq
#detoxmask #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct#lipscrub#ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #natural #productnatural #semulajadi#facescrub #facescrubtemyracle #facescrubmalaysia #facescrubmurah

June 2018 comment 9 star 633

Im feeling so fresh and so cool sebab mimie scrub 2x kali sehari. waktu mandi dengan before tidur.
.
begini la lumrah hidup uolls. nak flawless bebas jerawat jeragat dan segala mak nenek jangan lupa scrub 2x sehari. yang penting kena disiplin diri. baru la dapat kulit flawless macam barbie @fazulkafli
.
kelebihan whitening facial #scrubdistrict :
๐Ÿ’merawat rashes
๐Ÿ’hilangkan blackhead and whitehead
๐Ÿ’hilangkan parut hitam,jerawat & jeragat
๐Ÿ’mengatasi kulit kusam
๐Ÿ’merawat ezcema & rashes
๐Ÿ’putihkan ketiak & celah kangkang
๐Ÿ’hilangkan jerawat badan
๐Ÿ’mencerahkan kulit muka & badan seawal 3 hari ๐Ÿ’ฏ
.
jom whatsapp๐Ÿ“ฑmimie untuk sebarang pertanyaan 0175412915
.
or click link bio for direct whatsapp
.
#scrubdistrict #scrubdistrictipoh #scrubdistrictgunungrapat #scrubdistrictstation18 #scrubdistrictagent #teamdatinsumelodi #skincaremurah #skincaremalaysia #bodyscrubmalaysia #facescrubmalaysia #scrubmurah #scrubbibir #pencucimuka #scruborganik #scrubputih #nakcantik #ubatjerawat #ubatjeragat #ubateczema #ubatparut #produkhalal #kulitkusam #kulitputih #kulitcantik #pencucimukaorganik #putihdaridinding #skincarebebasmerkuri #scrubviral #pencucimukaviral

May 2018 comment 0 star 159

Surprise package ๐ŸŽ‰
.
.
harijadi orang tersayang dah dekat?
ulangtahun perkahwinan tak lama lagi?
tak tahu nak bagi hadiah apa?
bagi fresh flowers, bunga cepat layu ๐Ÿ˜ฐ
bagi coklat sekali ngap dah habis ๐Ÿ˜–
apa kata bagi kelainan sikit? ๐Ÿ˜
.
.
nak hadiahkan set lengkap the beauty hacks dengan bajet rm200? rm150? rm100? nak hadiahkan set rm40 pun ada! bajet bawah rm100 pun dah boleh guna untuk 1 badan tau!
.
antara set lengkap yang kami ada ialah mempunyai body scrub, face scrub, soap bar, whitening lotion, face cream dan face mask! confirm setiap kali mandi, pakai satu set skincare from head to toe pasti buah hati teringatkan korang ๐Ÿคค jatuh cinta berkali-kali ๐Ÿ˜
.
.
kulit isteri/suami/ibu/ kekasih korang juga yang wangi, cantik dan cerahkan! apa tunggu lagi, jangan segan segan whatsapp saya, hanya text saya di nombor 013-314 2119 dan awak dapat buat orang tersayang makin jatuh cinta dengan awak sampai tergolek ๐Ÿ˜๐ŸŽ‰๐Ÿ’•
.
.
psst, untuk yang whatsapp saya saja, saya akan bagi harga diskaun untuk setiap set dan hadiah comel dari saya untuk diselitkan sekali dalam surprise package!
#stokisthebeautyhackskl #thebeautyhacks #dahliathebeautyhacks #teamdahlia #sayajualbodyscrub #sayajualscrub #bodyscrub #facescrub #bodyscrubmalaysia #facescrubmalaysia #bodyscrubmurah #sayajualmurah #instabeauty #organicproduct #organicskincare #homemade #skincareroutine #organicskincare #tipskincare #beautycare #sayajualbarangkecantikkan #sayajualproduk #produkmalaysia #localproduct #madeinmalaysia #hadiahkahwinmurah #hadiahbirthdaymurah #hadiahmurah

April 2017 comment 5 star 1,034